NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Ta prica o stabilnom prvoligasu je qarina, i ta Prva liga nama je previse, nema kluba koji je igrao ovu ligu da nas bar jednom rasuo nije.
Mi ozbiljnog covjeka da vodi klub nemamo, organizacija nam je 0 dok te uslove ne ispunimo nizi rang nam treba biti cilj.
Mi ozbiljnog covjeka da vodi klub nemamo, organizacija nam je 0 dok te uslove ne ispunimo nizi rang nam treba biti cilj.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Citam da su igraci odbili trenirati jer nisu dobili platu. I kad dobiju, od Stupcanice ce primiti pet komada. E onda bi ih ja sve do zadnjeg otjerao iz Bihaca
Druze ljudi jedva cekaju da zavrsi polusezona da idu, neki nisu dobili nista za 3-4 mjeseca a neki su dobili po 500KM. Pa ja ne bih izisao protiv Stupcanice, nemaju ljudi za kifle. Ne zivi se od zraka.nebeskasila je napisao/la: ↑31 okt 2024, 22:55Citam da su igraci odbili trenirati jer nisu dobili platu. I kad dobiju, od Stupcanice ce primiti pet komada. E onda bi ih ja sve do zadnjeg otjerao iz Bihaca
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Kako to sad, citam prije nekih 10tak dana da je igracima izmireno sve do sad.harden je napisao/la: ↑31 okt 2024, 23:53Druze ljudi jedva cekaju da zavrsi polusezona da idu, neki nisu dobili nista za 3-4 mjeseca a neki su dobili po 500KM. Pa ja ne bih izisao protiv Stupcanice, nemaju ljudi za kifle. Ne zivi se od zraka.nebeskasila je napisao/la: ↑31 okt 2024, 22:55Citam da su igraci odbili trenirati jer nisu dobili platu. I kad dobiju, od Stupcanice ce primiti pet komada. E onda bi ih ja sve do zadnjeg otjerao iz Bihaca
-
- Kontakt:
Jeste da izmireno, ali u tom trenutku kad je Hasan bio
Gdje je LondonRed, tiho sve nešto
Tako je izmireno da neki ne zele igrati sutra pa mozda istrce juniori... ima igraca koji jos jednu marku nisu dobili a dosli su prije vise od 2 mjeseca.arabijskisupi je napisao/la: ↑01 nov 2024, 17:48Jeste da izmireno, ali u tom trenutku kad je Hasan bio
Gdje LondonRed, utegao nas mili predsjednik sve? Sad bas suti nesto previse...
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ja sam cuo da je samo Sudo u klubu i da su obecane premije za pobjedu protiv Tuzla City a nisu isplacene.
-
- Kontakt:
Koja sramota, sta se radi od kluba, i niko nije odgovoran. Fikro Boss objavljuje neke slike, razgovore, pravi sprdanciju od kluba jos vecu. Ako je zelio pomoci, trebao je pokrenuti nesto pametnije, al treba to znati.
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Čovjek nije normalan.On uvijek objavljuje neke "ekskluzive" kao on se bori za neku pravdu,voli Jedinstvo bla bla a uvijek šteti više svima nego što pomogne.Eto mi nismo da plate kasne (u ovoj ligi u 80% klubova kasne plate) ali sa ovim što je objavio rekao bi da igrači nemaju šta da jedu.Evo svi portali prenijeli ovu sliku i ovako su još više uništili imidž kluba,ako se može ikako i uništiti više.Za nas je jedino rješenje možda izgurat ova 2-3 kola i onda istupit iz ligenebeskasila je napisao/la: ↑03 nov 2024, 14:06Koja sramota, sta se radi od kluba, i niko nije odgovoran. Fikro Boss objavljuje neke slike, razgovore, pravi sprdanciju od kluba jos vecu. Ako je zelio pomoci, trebao je pokrenuti nesto pametnije, al treba to znati.
Nije daleko od istine, sreca pa imaju kuhinju...NebeskaSila96 je napisao/la: ↑03 nov 2024, 16:08.Eto mi nismo da plate kasne (u ovoj ligi u 80% klubova kasne plate) ali sa ovim što je objavio rekao bi da igrači nemaju šta da jedu
Kasne plate, al nasim igracima kasne 3 ili 4 plate, ima ih sto nista dobili nisu
- GoskGabela
- Kontakt:

Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
-
- Kontakt:
ko ti je najdrazi u familiji?
- SoloControTutti
- Kontakt:
Zar treba neko uopste da se pali na komentare tamo nekog neadertalca iz nekog kamenjara ? Pa to Jedinstvo i ugaseno je i dalje pojam zivota za neku srakenjicu iz kamenjarske vukojebine.
U Krajini se mora mnogo toga prestruktuirati. Prvo od kantonalnog saveza, preko predstavnika(uhljeba) u FS BiH pa onda do klubova.
Bez toga ide samo tavorenje i gledanje u par parazita kako se debljaju.
Bez toga ide samo tavorenje i gledanje u par parazita kako se debljaju.
-
- Kontakt:
SoloControTutti je napisao/la: ↑05 nov 2024, 11:39Zar treba neko uopste da se pali na komentare tamo nekog neadertalca iz nekog kamenjara ? Pa to Jedinstvo i ugaseno je i dalje pojam zivota za neku srakenjicu iz kamenjarske vukojebine.
tako je care
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Izadjes li kad iz Gabele zovni da se malo druzimo
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Zna li itko tko vodi klub
-
- Kontakt:
Klub vodi Saša Smiljanić koji je bio dio UO za vrijeme dok je Ismet Hadžimuratović bio u klubu, Saša je tu ispred Sportskog saveza.
Kako imam informacije već je Skupština njega potvrdila za predsjednika UO i imenovan je UO, ali još uvijek nisu u javnost izlazili sa imenima.
Polusezona je završena za Jedinstvo, jer su u 15. kolu trebali igrati protiv ekipe Simm Bau koja je izbačena iz lige.
Ono što mogu reći, da je nekim slučajem tu Adžem bio od prvog kola i da nije bilo problema oko registracije igrača, siguran sam da bi i sa ovom ekipom imali znatno više bodova.
Adžem je sigurno kvalitetan trener i volio bih da ostane, jer siguran sam da može sa manjim budžetom napraviti bolju ekipu od trenutne. Sa Goraždom je bio drugi, a ekipa je koštala duplo manje nego sadašnja ekipa Jedinstva.
Kako imam informacije već je Skupština njega potvrdila za predsjednika UO i imenovan je UO, ali još uvijek nisu u javnost izlazili sa imenima.
Polusezona je završena za Jedinstvo, jer su u 15. kolu trebali igrati protiv ekipe Simm Bau koja je izbačena iz lige.
Ono što mogu reći, da je nekim slučajem tu Adžem bio od prvog kola i da nije bilo problema oko registracije igrača, siguran sam da bi i sa ovom ekipom imali znatno više bodova.
Adžem je sigurno kvalitetan trener i volio bih da ostane, jer siguran sam da može sa manjim budžetom napraviti bolju ekipu od trenutne. Sa Goraždom je bio drugi, a ekipa je koštala duplo manje nego sadašnja ekipa Jedinstva.
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.