FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Čuj priče neće Azmir da plaća dugove od prije oktobra već otkad je od došao.
Pa carko šta se prihvataš ako nećeš preuzeti, jer će se to razvući sa kamatama za par godina u nedogled.
on mora platiti to tj. Sloboda, a od ovih prije koji su mu i nam da valja ućerali, ne može ništa tražiti, osim ako su nezakonito pravili te ugovore.
ako je sve bilo po zakonu, onda smo pušiona.
Pa carko šta se prihvataš ako nećeš preuzeti, jer će se to razvući sa kamatama za par godina u nedogled.
on mora platiti to tj. Sloboda, a od ovih prije koji su mu i nam da valja ućerali, ne može ništa tražiti, osim ako su nezakonito pravili te ugovore.
ako je sve bilo po zakonu, onda smo pušiona.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Pa svi oni tako rade. Hoce da dugove rijesavaju otkada su u klubu. To samo kod nas ima. Svugdje na svijetu kad udjes u klub, preuzmes sve u klubu, pa i dugove...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Priča o stabilizaciji je super ali rezultati trpe a kad rezultati trpe nezadovoljstvo raste i onda nastupa panika. Ništa nisu naučili iz pogrešaka koje su dovele do ispadanja. Jaha, štednja, u zadnji tren menadžerska agencija i ispadanje. jbg zajb. Al pripazite da se ne ponovi. I ponovno ista priča samo sad na početku sezone Ko na manageru a onda bježanija. Ekipa nastoji uvesti Azmira, prijeti. Čovjek bi rekao imaju sve pripremljeno. Ulaze dovode svoje igrače, ljudi se vraćaju na stadion, kupuju karte, nikad više prodanih karata. Narod prepoznao spasitelje. Ali u k..cu. Dovedoše trenera,golmana i 5 igrača od kojih igra sam jedan. I trener koji kmeči a 80 % igrača dovedeno dok je on bio trener. Voz ne ide u ponor nego juri. Zašto sad Fukare bojkotuju. Što nisu bojokotvali od 3 kola. Šta znači njihov bojkot, njih 200 više neće dolaziti pa će se to odraziti na promjenu rezultata? Nećemo više od sloge gubiti 3:0 kod kuće ili 6:0 od Sarajeva?
& $ ?
Samo je Rangers brate imao armiju navijača koja je punila stadione kad su bili i u četvrtoj i koja je pomogla najviše da se klub vrati tamo gdje i pripada. Bojim se da je kod nas situacija drastično različita, ali mislim da se više dobra može uraditi ispadanjem u najniži rang AKO do toga dođe.DamirT je napisao/la: ↑03 nov 2024, 18:53Ma i da bude, sta fali. Makar ce se ove hijene oko kluba maknuti, pa mozda se sta uspije sa Azmirom u miru uraditi. I Rangers je igrao cetvrtu ligu, yebat ga.sviunapad1010 je napisao/la: ↑03 nov 2024, 18:50I da se oglase šta će reći. Situacija je nikad teža potpuno je jasno.
Daj bože da ne bude kretanje iz 2. kantonalne lige.
He Came To Us From Bosnia,
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
Papac Papac,
The Best Left Back In Scotland Sing,
Papac Papac,
He Doesnt Score A Lot Of Goals But When He Does You'll Hear Us Roar,
Sasa Papac Rangers Number Five!
....
Zadnja izmjena: Skver, dana/u 04 nov 2024, 12:34, ukupno mijenjano 1 put.
🔴⚫️
Kakvo ispadanje u najnizi rang, najgora moguca opcija.....eto ti odma nazada u klub raznih "strucnjaka" poput ovig grobara Ace, debelog i ostalih sto su klub doveli u ovu situaciju.....ovo treba privatizovati neko poput Azmira dobiti stadion na koncesiju i praviti uslovan stadion.....ne igraju bendesligu, igraju ovu raspalu i politicku ligu. Ako u takvoj ligi nemogu biti ucesnici, nek se klub odmah ugasi, srusi onaj kokosinjac i nek onaj napravi hiljaditi Bingo.
🔴⚫️
Ma ljudi Azmir se naplaćao tuđih dugova u prošlom mandatu,i šta je dobio,da su ga prozvali da je ostavio dugove ,a plaćao je tuđe večere i wiskije i ko zna šta sve nije plaćao... Čovjek će jasno izaći pred sve nas i reći pravo stanje u kojem je zatekao klub ...Da se jasno zna šta je bilo kada je došao,pa ljudi se bore sa likovima koji godinama pišu fiktivne priznanice i uzimaju novac iz kluba, a ne možeš ga istjerati tako lako...Najgora vrsta ljudi se vrzma oko kluba ( čast izuzecima)...Da se molimo kako znamo i umijemo da AH ostane inače nam je gašenje!!!
- Beduin
- Kontakt:
Ogromna je razlika i disbalans izmedju "imamo nesto vise od 1mol duga, rijesili smo Suljica i neke druge dugove, ostavljamo klub koji moze finocionisati jos 2 mjeseca" i "uvidom u stanje kluba ista je situacija, a mozda i gora nego prvi put kad sam ga preuzeo".
To nije mala razlika, to je nesto nevjerovatno ako bi se ispostavilo tacnim. Kazem AKO, jer jos ne znamo i nagadjamo.
A znamo svi u kakvom stanju je tada bio klub.
To nije mala razlika, to je nesto nevjerovatno ako bi se ispostavilo tacnim. Kazem AKO, jer jos ne znamo i nagadjamo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kažu da se i njima,(mislim na OZU)dešavalo da im fudbaleri dođu i kaže da ih hoće istjerati iz stana, i da su skupljali novac između sebe da plate stanarine...I onda druže nastave dovoditi nove igrače sa strane i natovare sebi nove obaveze sa stanarinama,to samo glup čovjek može raditi...I sada imamo da Ekremu ostaje taj problem,pa imamo problem prevoza,pa Op članarine nestaju... Možeš misliti šta je sa porezom i tim obavezama!!! Katastrofalan odnos prema klubu !!!Beduin je napisao/la: ↑04 nov 2024, 13:44Ogromna je razlika i disbalans izmedju "imamo nesto vise od 1mol duga, rijesili smo Suljica i neke druge dugove, ostavljamo klub koji moze finocionisati jos 2 mjeseca" i "uvidom u stanje kluba ista je situacija, a mozda i gora nego prvi put kad sam ga preuzeo".
Da mi je samo simona vidjet hahaha
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
Sreća u nesreći je da su ljudi u gradu kol'ko tol'ko zainteresovani za fudbal i da je FK najznačajniji sportski kolektiv ljudima pa menadžerima u pokušaju i sdp jurišnicima nije palo na pamet da krenu putem KK Sloboda Dita, inače bi FK davno doživio istu ili sličnu sudbinu. Izvukli smo se zahvaljujući Azmiru i Senadu jednim dijelom, a korona nam je produbila agoniju. Bolje da se tada nastavilo i da smo ispali, možda bi sada bili u gornjem dijelu sa Azmirom ili nekim drugim dovoljno ludim bogatašem.
-
- Kontakt:
Jasno je svima da je za ovo stanje koje danas imamo krivo više garnitura koje su unazad nekoliko godina vodile Slobodu. Dugovi se gomilaju već 20 godina i nikako da se riješe i to jest velika omča klubu oko vrata. Ali na gašenje se ne smije ni pomišljati! Ja ne vjerujem da smo prije mjesec dana svi bili izričito protiv te ideje, a danas se ona spominje čak i kao poželjna. Pa šta bi dobili gašenje OFK mladu verziju bezuspješne OKK. Pa ako se ugasi FK Sloboda pa to će bit praznik za sve koji su nas doveli do ovdje, slavili bi oni do zore da se to desi. Jest se ispalo nažalost, mislim nije matematički al u praksi teško se i jedna ekipa poslije ovog u drugom dijelu može vratiti, ne sjećam se takvog slučaja kod nas. Ovako na pamet mi pada Lester sezonu dvije prije nego će osvojit Premier Ligu bili su katastrofalni i jedva ostali spasili se na proljeće. Ali nebitno to nismo mi Lester, mi smo ispali nažalost to je realnost. Dal ćemo krenut od kantonalne il igrat Federalnu iduće neka odluči Azmir i uprava šta smatraju boljim dugoročno za klub. Ali gašenje, nikako. 105 godina se klub nije ugasio, a mnogi su pokušali i sad da se ugasi zbog nekih OZUa itd. pa nema smisla. Prošla garnitura je ostavila što je ostavila selekciju katastrofalnu i drugoligaske igrace, a pored toga neuigrane i nespremne. Ali zato napraviti na zimu selekciju odlučiti se kako dalje i praviti plan iz kanton il federalku. Al neki OFK i ostale ideje ne smiju doći u obzir, da nam se svi smiju i još da na kraju oni koji godinama uništavaju sport u tuzli dokrajče i FK Slobodu. E pa neće i ne treba da može!
Ne mora gasenje, nek krenu makar od kantona kao Celik. Tada bi se svi ovi sumnjivi likovi razbjezali jer nije zanimljiv klub u kantonalnoj, plus bi konacno vjerovatno izasao klub iz kandzi SDP-a. Tako da bi mogli ljudi (da li Azmir ili neko drugi) u miru vracati klub na zdrave puteve bez Ace, debelog Maria i ostalih likova.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑05 nov 2024, 10:19Jasno je svima da je za ovo stanje koje danas imamo krivo više garnitura koje su unazad nekoliko godina vodile Slobodu. Dugovi se gomilaju već 20 godina i nikako da se riješe i to jest velika omča klubu oko vrata. Ali na gašenje se ne smije ni pomišljati! Ja ne vjerujem da smo prije mjesec dana svi bili izričito protiv te ideje, a danas se ona spominje čak i kao poželjna. Pa šta bi dobili gašenje OFK mladu verziju bezuspješne OKK. Pa ako se ugasi FK Sloboda pa to će bit praznik za sve koji su nas doveli do ovdje, slavili bi oni do zore da se to desi. Jest se ispalo nažalost, mislim nije matematički al u praksi teško se i jedna ekipa poslije ovog u drugom dijelu može vratiti, ne sjećam se takvog slučaja kod nas. Ovako na pamet mi pada Lester sezonu dvije prije nego će osvojit Premier Ligu bili su katastrofalni i jedva ostali spasili se na proljeće. Ali nebitno to nismo mi Lester, mi smo ispali nažalost to je realnost. Dal ćemo krenut od kantonalne il igrat Federalnu iduće neka odluči Azmir i uprava šta smatraju boljim dugoročno za klub. Ali gašenje, nikako. 105 godina se klub nije ugasio, a mnogi su pokušali i sad da se ugasi zbog nekih OZUa itd. pa nema smisla. Prošla garnitura je ostavila što je ostavila selekciju katastrofalnu i drugoligaske igrace, a pored toga neuigrane i nespremne. Ali zato napraviti na zimu selekciju odlučiti se kako dalje i praviti plan iz kanton il federalku. Al neki OFK i ostale ideje ne smiju doći u obzir, da nam se svi smiju i još da na kraju oni koji godinama uništavaju sport u tuzli dokrajče i FK Slobodu. E pa neće i ne treba da može!
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
To kazem i ja, ali gašenje nikako. Kroz kanton bi se za par godina ocistila većina dugova otjerali svi grobari i menadžeri i ostali sumnjivi likovi oko kluba. I naravno klub bi postao samostalan i izašao na zelenu granu.DamirT je napisao/la: ↑05 nov 2024, 10:29Ne mora gasenje, nek krenu makar od kantona kao Celik. Tada bi se svi ovi sumnjivi likovi razbjezali jer nije zanimljiv klub u kantonalnoj, plus bi konacno vjerovatno izasao klub iz kandzi SDP-a. Tako da bi mogli ljudi (da li Azmir ili neko drugi) u miru vracati klub na zdrave puteve bez Ace, debelog Maria i ostalih likova.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑05 nov 2024, 10:19Jasno je svima da je za ovo stanje koje danas imamo krivo više garnitura koje su unazad nekoliko godina vodile Slobodu. Dugovi se gomilaju već 20 godina i nikako da se riješe i to jest velika omča klubu oko vrata. Ali na gašenje se ne smije ni pomišljati! Ja ne vjerujem da smo prije mjesec dana svi bili izričito protiv te ideje, a danas se ona spominje čak i kao poželjna. Pa šta bi dobili gašenje OFK mladu verziju bezuspješne OKK. Pa ako se ugasi FK Sloboda pa to će bit praznik za sve koji su nas doveli do ovdje, slavili bi oni do zore da se to desi. Jest se ispalo nažalost, mislim nije matematički al u praksi teško se i jedna ekipa poslije ovog u drugom dijelu može vratiti, ne sjećam se takvog slučaja kod nas. Ovako na pamet mi pada Lester sezonu dvije prije nego će osvojit Premier Ligu bili su katastrofalni i jedva ostali spasili se na proljeće. Ali nebitno to nismo mi Lester, mi smo ispali nažalost to je realnost. Dal ćemo krenut od kantonalne il igrat Federalnu iduće neka odluči Azmir i uprava šta smatraju boljim dugoročno za klub. Ali gašenje, nikako. 105 godina se klub nije ugasio, a mnogi su pokušali i sad da se ugasi zbog nekih OZUa itd. pa nema smisla. Prošla garnitura je ostavila što je ostavila selekciju katastrofalnu i drugoligaske igrace, a pored toga neuigrane i nespremne. Ali zato napraviti na zimu selekciju odlučiti se kako dalje i praviti plan iz kanton il federalku. Al neki OFK i ostale ideje ne smiju doći u obzir, da nam se svi smiju i još da na kraju oni koji godinama uništavaju sport u tuzli dokrajče i FK Slobodu. E pa neće i ne treba da može!
Mozes ti krenuti odakle hoces ali dugovi ostaju. U kantonu bi se i ovo malo prihoda sto imamo prepolovilo ako ne i nestalo a valja opet vracat dugove i tekuce troskove. Tesko bi nasli nekog sponzora u kantonu a i ovako nece niko ne da pare. Mac sa dvije ostrice je to.DamirT je napisao/la: ↑05 nov 2024, 10:29Ne mora gasenje, nek krenu makar od kantona kao Celik. Tada bi se svi ovi sumnjivi likovi razbjezali jer nije zanimljiv klub u kantonalnoj, plus bi konacno vjerovatno izasao klub iz kandzi SDP-a. Tako da bi mogli ljudi (da li Azmir ili neko drugi) u miru vracati klub na zdrave puteve bez Ace, debelog Maria i ostalih likova.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑05 nov 2024, 10:19Jasno je svima da je za ovo stanje koje danas imamo krivo više garnitura koje su unazad nekoliko godina vodile Slobodu. Dugovi se gomilaju već 20 godina i nikako da se riješe i to jest velika omča klubu oko vrata. Ali na gašenje se ne smije ni pomišljati! Ja ne vjerujem da smo prije mjesec dana svi bili izričito protiv te ideje, a danas se ona spominje čak i kao poželjna. Pa šta bi dobili gašenje OFK mladu verziju bezuspješne OKK. Pa ako se ugasi FK Sloboda pa to će bit praznik za sve koji su nas doveli do ovdje, slavili bi oni do zore da se to desi. Jest se ispalo nažalost, mislim nije matematički al u praksi teško se i jedna ekipa poslije ovog u drugom dijelu može vratiti, ne sjećam se takvog slučaja kod nas. Ovako na pamet mi pada Lester sezonu dvije prije nego će osvojit Premier Ligu bili su katastrofalni i jedva ostali spasili se na proljeće. Ali nebitno to nismo mi Lester, mi smo ispali nažalost to je realnost. Dal ćemo krenut od kantonalne il igrat Federalnu iduće neka odluči Azmir i uprava šta smatraju boljim dugoročno za klub. Ali gašenje, nikako. 105 godina se klub nije ugasio, a mnogi su pokušali i sad da se ugasi zbog nekih OZUa itd. pa nema smisla. Prošla garnitura je ostavila što je ostavila selekciju katastrofalnu i drugoligaske igrace, a pored toga neuigrane i nespremne. Ali zato napraviti na zimu selekciju odlučiti se kako dalje i praviti plan iz kanton il federalku. Al neki OFK i ostale ideje ne smiju doći u obzir, da nam se svi smiju i još da na kraju oni koji godinama uništavaju sport u tuzli dokrajče i FK Slobodu. E pa neće i ne treba da može!
Ako vec hoce neka se i ispadne ali neka sredi klub i uredi po svom.
Dok je budjetske sise ti se nece razbjezati, a dugove moras vracati igrao u zadnjoj ili Premijer(DamirT je napisao/la: ↑05 nov 2024, 10:29Ne mora gasenje, nek krenu makar od kantona kao Celik. Tada bi se svi ovi sumnjivi likovi razbjezali jer nije zanimljiv klub u kantonalnoj, plus bi konacno vjerovatno izasao klub iz kandzi SDP-a. Tako da bi mogli ljudi (da li Azmir ili neko drugi) u miru vracati klub na zdrave puteve bez Ace, debelog Maria i ostalih likova.

🔴⚫️
Ipak je OZU na celu sa Secerom porazio Azmira,zavrsili su svoj naum,poredali sve u NS strukture bez problema,njemu uvalili klub sa teskom dubiozom i jednom nogom vec u nizem rangu.
Unistili su zadnjih 5 godina klub u svakom segmentu,omladinski pogon nikad jadniji ,skola fudbala nikad manje djece,oporavak ce biti dugotrajan ako se iko usudi uci u taj poduhvat.
Aco je svoj zadatak izvrsio.
Unistili su zadnjih 5 godina klub u svakom segmentu,omladinski pogon nikad jadniji ,skola fudbala nikad manje djece,oporavak ce biti dugotrajan ako se iko usudi uci u taj poduhvat.
FK SLOBODA 1919 ❤️🖤
Simon je redovan na utakmicama. on je kao neki šefić za novinare i medijsku i sponzorsku podršku.
baš sad protiv pitara se dosta vrtio oko kombija što je radio prenos.
Tako da i dalje je u klubu, borac je to 24h na raspolaganju.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
Pa dobro, znalo se od pocetka da Secer ide u savez. Azmir se ne forsira u klubu u tolikoj mjeri trenutno vjerovatno zbog ove dozvole za Stupine ako je istina. Znamo da je kod nas svaka uprava bila u klubu zbog neke koristi.Hitman22 je napisao/la: ↑05 nov 2024, 12:05Ipak je OZU na celu sa Secerom porazio Azmira,zavrsili su svoj naum,poredali sve u NS strukture bez problema,njemu uvalili klub sa teskom dubiozom i jednom nogom vec u nizem rangu.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Vise bi golova dao Choucha od ovih nasih debila 

1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.