Ok ali ti ne svatas onda sta ti ja govorim. Evo veci je mirotvorac od ovih na vlasti s obzirom na fakt da nije bilo ovoliko svijetske nestabilnosti. Mozda je slucajno, mozda nije, mozda su Bidena smatrali slabicem, mozda i nisu, mozda se jednostavno tako poklopilo/desilo, sve to ti daje za pravo da barem pomislis da je veca mogucnost da ce opet biti stabilnije pod ovim prvim, sto ne mora znaciti da hoce. Ti i ja se druzimo 5 godina, nikad nisi kasnio dolazis tacno na vrijeme vazda, a @rio hoce i izraditi dodje ne dodje, koga cu prije zvati ako mi nesto treba da je pouzdaniji, sto ne znaci da ce ispostaviti.Jabroni je napisao/la: ↑04 nov 2024, 18:31Ne znam šta hoćeš da ti odgovorim.
Ja te pitam po čemu je Trump mirotvorac, ti kažeš jer je roknuo Iranskog generala bez da je izazvao rat? Jel realno da ne shvataš koliko je ta izjava kontradiktorna sama po sebi?
Ko da te haver ubjeđuje da ti je dobar haver jer ti je mlatnuo ženu a nisi se razveo
****.ti i Trumpa realno ali me ovako neke stvari bas tjeraju da sam pro-Trump, isti razlog zasto sam i presao u Republikance tamo 2018-e, prvo jer su ovi podudalili, (otisli skroz/previse u lijevo) a drugo jer su bili nerealno neprevadni prema njemu, gdje sam licno gledao sta coj'k kaze a medije izokrenu kontekst i naprave ga nazor rasistom, da je rekao sto nije itd. Necu da budem dio toga. Ok je nekog nepodnositi ali da forsiras nesto sto nije, nije.