English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Jedan je imposter
- wadethegreat
- Kontakt:
Igramo lijep fudbal to stoji ali sam ja fino rekao prije mjesec da mi nismo za derbija zreli danas se to vidjelo.topnik1 je napisao/la: ↑03 nov 2024, 22:24Cuj sada Arsenal favorit,pa ljudino oprao si sa Arsenalom i tome koliko su losi i za qrac i kako Chelsea igra atomski fudbal.wadethegreat je napisao/la: ↑03 nov 2024, 22:05Ja kad bi to tako funkcionisalo u fudbalu.
Derbi tekma svasta se moze desiti Arsenal favorit to je to...
Sada Chelsea docekuje Arsenal kuci i ti u fazonu Arsenal favorit![]()
![]()
Moras se prijatelju prvo dogovoriti sam sa sobom![]()
MI imamo ogromnih problema u odbrani i sa golmanom...
Dosta ce zavisiti kako Maresca postavi i da li pocne sa Cucurellom.
Tako da favoriti ste ali je derbi sve je moguce.
Dogovorite se vi jer ste svjetlosnu godinu ispred nas a imamo isto bodova...
@finn

- JayCatwright
- Kontakt:
Martinelli mi ima ubjedljivo najveci potencijal od ovih, ali Arteta ga je taktikom i kopiranjem Guardiole unistio.
Ostalih 5 mrtvi polovnjaci
Tocno ko da vidim kaj ce bit. Arteta ce dobru taktiku sloziti i onda kad treba donijeti neke odluke unutar tekme ce zakazati. Prognoza 2-2topnik1 je napisao/la: ↑03 nov 2024, 22:24Cuj sada Arsenal favorit,pa ljudino oprao si sa Arsenalom i tome koliko su losi i za qrac i kako Chelsea igra atomski fudbal.wadethegreat je napisao/la: ↑03 nov 2024, 22:05Ja kad bi to tako funkcionisalo u fudbalu.
Derbi tekma svasta se moze desiti Arsenal favorit to je to...
Sada Chelsea docekuje Arsenal kuci i ti u fazonu Arsenal favorit![]()
![]()
Moras se prijatelju prvo dogovoriti sam sa sobom![]()
ARSENAL4ever
Werner nije ni speed merchantJayCatwright je napisao/la: ↑03 nov 2024, 23:43
Martinelli mi ima ubjedljivo najveci potencijal od ovih, ali Arteta ga je taktikom i kopiranjem Guardiole unistio.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Znam da je Farmerska smece i opet mi nije jasno kako je taj lik bio najbolji strijelac tamo.harden je napisao/la: ↑04 nov 2024, 00:36Werner nije ni speed merchantJayCatwright je napisao/la: ↑03 nov 2024, 23:43
Povedi i jarana.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa jesul morali da ga odpuste pred duel sa nama 

Nisam fan roma
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- Marsal
- Kontakt:
Nije otpušten nego samovoljno odlazi. Navodno ponuđena mu je mogućnost da bude sportski direktor uporedo u dva kluba: neki brazilski i Nottingham Forrest koji navodno nudi više keša i imat će mogućnost da radi posao sa dosta više autonomije nego u Arsenalu. Zli jezici bi rekli da pravi korak naprijed u karijeri jer napušta klub za nekadašnjeg europskog prvaka
Mada čudno je sve ovo jer je uživao veliku podršku u Arsenalu, sjajno je surađivao sa Artetom i na kraju krajeva jedan je od najzaslužnijih za Arsenal koji je opet jak tim u engleskim okvirima. Sad, da li će klub tražiti novog čovjeka za sportska pitanja ili će uskočiti neko od postojećih poput Mertesackera još nije poznato. Nema sumnje da je ovo velik udarac za klub.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Nit su otpustili nit vidim kako bi na utakmicu uticalo jer sportski direktor odlazi

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- wadethegreat
- Kontakt:
Pa vidim nesto slave po tviteru rivali, nemam pojma sto. Nije covjek znao prodat igraca da mu zivot zavisi od togwadethegreat je napisao/la: ↑04 nov 2024, 11:11Salim se brate...
Još da se kutarišu Chola sa Temua i ima nade za njih 

- Pensioner26
- Kontakt:
Amorim bi puno bolje legao Arsenalu recimo nego Unitedu zbog profila igrača.
Ode i Arteta ubrzo ako kola krenu nizbrdo otisao mu je guzni haver .
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- JayCatwright
- Kontakt:
Bukvalno ne bi, obzirom da Arsenal nema nijednog ofanzivnog beka u rosteruPensioner26 je napisao/la: ↑04 nov 2024, 11:24Amorim bi puno bolje legao Arsenalu recimo nego Unitedu zbog profila igrača.
Apsolutno niko ne slavi odlazak yebenog Edua. 

Boli nemugcnost da se pobijedi Arsenal u ligi vec godinama

Trenutno korisnika/ca: JackW, Quartararo i 8 gostiju.