FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

sviunapad1010
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la sviunapad1010 » 03 nov 2024, 18:50

FKBilder je napisao/la:
03 nov 2024, 17:11
Najvise me nervira ova sutnja iz kluba.....Niti se oglasava Azmir niti bilo ko.
I da se oglase šta će reći. Situacija je nikad teža sada je potpuno jasno. Azmir vjerovatno nije očekivao toliku dubiozu iza ove uprave kojoj smo dali mnogo vremena na čelu kluba, izgleda dovoljno da dovedu klub do gašenja.
Daj bože da ne bude kretanje iz 2. kantonalne lige.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 03 nov 2024, 18:53

sviunapad1010 je napisao/la:
03 nov 2024, 18:50
FKBilder je napisao/la:
I da se oglase šta će reći. Situacija je nikad teža potpuno je jasno.
Ma i da bude, sta fali. Makar ce se ove hijene oko kluba maknuti, pa mozda se sta uspije sa Azmirom u miru uraditi. I Rangers je igrao cetvrtu ligu, yebat ga.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 03 nov 2024, 19:10

Nevjerovatno da niko od novinara portala da uradi neki intervju sa Azmirom da se vidi gdje ide ova ladja.

mirza24
Kontakt:

Post Postao/la mirza24 » 03 nov 2024, 19:21

DamirT je napisao/la:
03 nov 2024, 18:53
FKBilder je napisao/la:
Ma i da bude, sta fali. Makar ce se ove hijene oko kluba maknuti, pa mozda se sta uspije sa Azmirom u miru uraditi. I Rangers je igrao cetvrtu ligu, yebat ga.
Sta ce onda ovi sto napravise ove silne ugovore igracima , ovi sto ce traziti dugove zeba , maksimovic , nalic ...... mogu sa papirima paksu obrisati i jos neko napisa da su potpisivali ugovore na 2/3 godine . Onda je mozda najbolje startati iz 2 kantonalne sa 0 duga i ovi su mislili se opariti preko Slobode mogu samo sa tim ugovorima paksu obrisati .Zaboravi i onog advokata sto trazi 900k ehhhh i on moze sa slikati sa papircicem

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 03 nov 2024, 19:32

mirza24 je napisao/la:
03 nov 2024, 19:21
DamirT je napisao/la:

Sta ce onda ovi sto napravise ove silne ugovore igracima , ovi sto ce traziti dugove zeba , maksimovic , nalic ...... mogu sa papirima paksu obrisati i jos neko napisa da su potpisivali ugovore na 2/3 godine . Onda je mozda najbolje startati iz 2 kantonalne sa 0 duga i ovi su mislili se opariti preko Slobode mogu samo sa tim ugovorima paksu obrisati .Zaboravi i onog advokata sto trazi 900k ehhhh i on moze sa slikati sa papircicem
Pa zar ne rece Azmir da ce podnijeti prijave protiv odgovornih za dugovanja u proteklom periodu?
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 03 nov 2024, 19:44

mirza24 je napisao/la:
03 nov 2024, 19:21
DamirT je napisao/la:

0 dugova moze biti samo ako se klub UGASI, sve ostale varijante dug OSTAJE!
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 03 nov 2024, 20:24

Koliko je klub ove godine dobio sredstava iz gradskog budžeta?
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 03 nov 2024, 20:25

Samo ugasit i nek se tjeraju u pm svi koji su mislili jos uvijek zivit od Slobode
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

desperados
Kontakt:

Post Postao/la desperados » 03 nov 2024, 20:34

Ima li gdje Ace ili bilo koga iz 'carsijske uprave' da se oglase ili barem da li ih je iko vidio u gradu, imaju li obraza izaci na ulicu?

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 03 nov 2024, 20:38

desperados je napisao/la:
03 nov 2024, 20:34
Ima li gdje Ace ili bilo koga iz 'carsijske uprave' da se oglase ili barem da li ih je iko vidio u gradu, imaju li obraza izaci na ulicu?
Bio je sinoc krmak mario na rukometu. Kolika mu je stomacina, jedva je prosao pored mene...
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 03 nov 2024, 21:04

Bruka i sramota sta su uradili od kluba,vise nema smisla komentarisati niti govoriti bilo sta....
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 03 nov 2024, 21:31

Pozdrav, Naliću narediti da napravi selekciju igrača I sreže na minimalan broj onih na koje moze računati. Otpisanima ponuditi raskid Ugovora ili tribine. Nastavqk sezone odigrati s juniorima i tih nekoliko za koje trener procijeni da mogu pomoći.

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 03 nov 2024, 21:33

HPCompaq je napisao/la:
03 nov 2024, 21:04
Bruka i sramota sta su uradili od kluba,vise nema smisla komentarisati niti govoriti bilo sta....
Ja za ova desavanja u zadnjih mjesec dana krivim isključivo nas navijace.
Mi smo postalo imuni na sve.
Ko picke sutimo.
Ovo je trebalo otic porazbijat sve, polomit nos ponekom, pa da mole na koljenima za sporazumni raskid.
Ovako nikakvog otpora i normalno da ih boli qrc kako ce odigrat.
Zadnja izmjena: antisisoja1919, dana/u 03 nov 2024, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
Volim tebe, više od sebe

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 03 nov 2024, 21:33

DamirT je napisao/la:
03 nov 2024, 20:38
Bio je sinoc krmak mario na rukometu. Kolika mu je stomacina, jedva je prosao pored mene...
E jbt sada ce i rukometasi ispasti iz lige

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 03 nov 2024, 21:38

tuzlak1987 je napisao/la:
03 nov 2024, 21:33
DamirT je napisao/la:
03 nov 2024, 20:38
E jbt sada ce i rukometasi ispasti iz lige
:rol: :rol:

Taj gdje dodje, tu trava vise ne raste... Samo jos Acika tu fali.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 03 nov 2024, 21:51

ŠTA_JE je napisao/la:
03 nov 2024, 21:31
Pozdrav, Naliću narediti da napravi selekciju igrača I sreže na minimalan broj onih na koje moze računati. Otpisanima ponuditi raskid Ugovora ili tribine. Nastavqk sezone odigrati s juniorima i tih nekoliko za koje trener procijeni da mogu pomoći.
Pa oni su i naviklni na tribine i neigranje. Ovo je šok za njih i njihovo tijelo. 😂
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 03 nov 2024, 22:07

antisisoja1919 je napisao/la:
HPCompaq je napisao/la:
Ko picke sutimo.
Ovo je trebalo otic porazbijat sve, polomit par njih nos, pa da mole na koljenima za sporazumni raskid.
Mi smo krivi sto nismo podrzali prosle godine Fukare koje su birale najbolju opciju za klub. Ubijedjan sam da uz malo vise pritiska Acika i jarani ne bi uspjeli preuzeti klub i izdrkavati se na njemu.

Druga krivica je sto ko god da dodje i kako god da radi mi podrzavamo, svrsavamo na pobjedu protiv Rahica, uz cast tom klubu, i sl. i mazemo oci bez da se bavimo stvarnim problemima. Nas par kad je pisalo o ocajnom startu napadani smo jer "sta ocekujemo na Kosevu ili u BL". Ali ovo sve nije ni cudo jer ne stajemo uz prave ljude kada se bira predsjednik.

Treca stvar je sto smo mala sredina sa navijacima vecinski fokusiranim u Tuzli ili navijavima sa TK koji gravitiraju ka i cesto budu u Tuzli i zmirimo na mnoge stvari jer to carsija radi. Nemoj Aciku on je carsija, nemoj Buciku on je brat s tribine, nemoj Nalu voli proc carsijom popit kafu i pozdravit, rahmetli otac mu bio moj komsija i sl.

Nama ne trebaju milioni i razmisljati o gasenju je suludo.
Treba par stotina hiljada da se izmire tekuci dugovi i privede ovaj cirkus kraju i narednih godina par dodatnih desetina hiljada mjesecno, uz tekuce troskove, da se pokrivaju stari dugovi. Da li u tome treba biti u PL ili ostati u federalnoj odluciti ce trenutni budzet uprave.
Uz sve to treba jako puno posla na svim segmentima da se stvari posloze jer je klub u apsolutnom rasulu od onih jazavaca, u usta im pljunem.

Azmir, ako uopste potpise, ne treba srati okolo o tudjim dugovima jer ja mislim da nema teoretske sanse da neko odgovara za izdrkavanja i dugove, vec nek ih ili krene vracati ili sjase s mjesta predsjednika. Ako zeli nek ih blati i pljuje, ali cinjenica je da za te dugove nece niko odgovarati. Nek snage preusmjeri da to ubuduce eventualno ne bude slucaj sa nekim mijenjanjem statuta.

I grad nema nista sa ovim. Ispada da oni nesto koce bolju Slobodu. Kako koce? Jasmin jeste kocio jer nije isao uz Azmira ali i to nisu bas skroz cista posla od Azmira bila jer se poslije politicki aktivirao. Grad treba dati neke pare iz budzeta godisnje, ne srati ako budemo trazili stadion da se nesto radi i to je to.
Nece nam biti bolje sve dok za krivca i potencijalnog spasioca gledamo na gradonacelnika.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 03 nov 2024, 22:14

Objavljeno na Klix saopštenje Fukara.

Navijači Fudbalskog kluba Sloboda Fukare su odlučili da od 4. novembra 2024. godine stupe u bojkot svih utakmica tuzlanskog kluba.
Naveli su brojne razloge za ovakvu odluku, a njihovo saopštenje sa zvanične stranice prenosimo u cijelosti i bez izmjena.
"Navijačka grupa Fukare Tuzla stupa od dana 4. novembra 2024. godine u BOJKOT utakmica FK Sloboda Tuzla.
Ovim putem čestitamo prošloj Skupštini/Upravi ili ti ga OZU koju je sa predsjedničke stolice predvodio Aleksandar Aco Jović na odličnom selektiranju igrača, stručnog štaba i tehničke strukture na početku sezone. Stvarno je nevjerovatan uspjeh dovesti sve ove velemajstore nogometa koji su žarili i palili nogometnim terenima gdje god da su bili.
Nismo vjerovali u plan velikih vizionara, plan koji je toliko dobar da unosimo strah u kosti svakoj ekipi protiv koje igramo. Čestitamo i Šećerbegoviću koji je iza kulisa vodio glavnu riječ - stvarno je uspjeh ispasti dva puta u tri godine.
Zahvaljujemo se Vici Zeljkoviću što je nesebično uticao da Marko Maksimović dođe na mjesto šefa stručnog štaba, a Admir Husarić (bosanski Jorge Mendes) ostaje upisan kao Marvelov superjunak, jer je nesebično dozvolio nekolicini svojih igrača da igraju za Slobodu, nakon što su imali ponude od velikana europskog fudbala.
A da nas pamćenje još služi govori i činjenica da nismo zaboravilk Eldara Jusufovića Bucija koji je, iako u ostavci, nesebično radio dvije godine i uzimao novčanu naknadu u vidu plate.
I za kraj da se sjetimo sarajevskog mangupa Zajka Zebe koji je svojevoljno pristao da prima samo šest hiljada KM i plaćenu stanarinu kako bi bio naš sportski direktor, a o kakvoj se veličini radi govori i činjenica da je FK Igman na ivici ponora, jer se nisu oporavili od njegovog odlaska.
Što se Tušnja tiče želimo Vas obavijestiti da se niko od cirka dvije do tri hiljade gledatelja ne razumije u nogomet te Vas pozivamo da više ne pišete ružne i uvredljive komentare nogometnim asovima. A da smo veliki klub potvrđuje i činjenica da pružamo šansu i manjim klubovima (Kruševo) da stupe na scenu i da budu spomenuti u javnosti, ali taj potez niko nije pohvalio - mi ovim putem čestitamo ekipi na velikodušnosti koju su pokazali.
Taktika i formacija sa kojom igramo i sa kojom ostvarujemo bezbroj šansi, polušansi i prilika očito nije sjela tušanjskoj publici. Mi želimo negledljiv nogomet, nogomet u kojem će protivnik dominirati na terenu. Mi ne volimo kad postižemo mnogo golova, ali volimo da se naša mreža puni do vrha - zato pozivamo igrače da povuku ručnu i stanu malo sa mnogobrojnim napadima - mi to ne volimo.
Iz svih navedenih razloga, gdje smo kao grupa i navijači našeg kluba pogrešno protumačili šta je cilj kluba ove godine obavještavamo sve da stupamo u bojkot. Pokazali smo veliko neznanje što se nogometa tiče, a svako ko voli da gleda atraktivan, napadački nogomet pozivamo da i dalje nastavi pratiti FK Sloboda. Do boljih vremena!
Tekst pročitati više puta", piše u njihovoj objavi.

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 03 nov 2024, 22:15

Madal je napisao/la:
03 nov 2024, 22:07
antisisoja1919 je napisao/la:
HPCompaq je napisao/la:
Ko picke sutimo.
Ovo je trebalo otic porazbijat sve, polomit par njih nos, pa da mole na koljenima za sporazumni raskid.
Mi smo krivi sto nismo podrzali prosle godine Fukare koje su birale najbolju opciju za klub. Ubijedjan sam da uz malo vise pritiska Acika i jarani ne bi uspjeli preuzeti klub i izdrkavati se na njemu.

Druga krivica je sto ko god da dodje i kako god da radi mi podrzavamo, svrsavamo na pobjedu protiv Rahica, uz cast tom klubu, i sl. i mazemo oci bez da se bavimo stvarnim problemima. Nas par kad je pisalo o ocajnom startu napadani smo jer "sta ocekujemo na Kosevu ili u BL". Ali ovo sve nije ni cudo jer ne stajemo uz prave ljude kada se bira predsjednik.

Treca stvar je sto smo mala sredina sa navijacima vecinski fokusiranim u Tuzli ili navijavima sa TK koji gravitiraju ka i cesto budu u Tuzli i zmirimo na mnoge stvari jer to carsija radi. Nemoj Aciku on je carsija, nemoj Buciku on je brat s tribine, nemoj Nalu voli proc carsijom popit kafu i pozdravit, rahmetli otac mu bio moj komsija i sl.

Nama ne trebaju milioni i razmisljati o gasenju je suludo.
Treba par stotina hiljada da se izmire tekuci dugovi i privede ovaj cirkus kraju i narednih godina par dodatnih desetina hiljada mjesecno, uz tekuce troskove, da se pokrivaju stari dugovi. Da li u tome treba biti u PL ili ostati u federalnoj odluciti ce trenutni budzet uprave.
Uz sve to treba jako puno posla na svim segmentima da se stvari posloze jer je klub u apsolutnom rasulu od onih jazavaca, u usta im pljunem.

Azmir, ako uopste potpise, ne treba srati okolo o tudjim dugovima jer ja mislim da nema teoretske sanse da neko odgovara za izdrkavanja i dugove, vec nek ih ili krene vracati ili sjase s mjesta predsjednika. Ako zeli nek ih blati i pljuje, ali cinjenica je da za te dugove nece niko odgovarati. Nek snage preusmjeri da to ubuduce eventualno ne bude slucaj sa nekim mijenjanjem statuta.

I grad nema nista sa ovim. Ispada da oni nesto koce bolju Slobodu. Kako koce? Jasmin jeste kocio jer nije isao uz Azmira ali i to nisu bas skroz cista posla od Azmira bila jer se poslije politicki aktivirao. Grad treba dati neke pare iz budzeta godisnje, ne srati ako budemo trazili stadion da se nesto radi i to je to.
Nece nam biti bolje sve dok za krivca i potencijalnog spasioca gledamo na gradonacelnika.
Ma mi smo nenormalno razjedinjeni.
Al nije ni cudo, kakve su sve budale i ublehe vodile klub i kakvim pricama su nas pojedine kupovali.
Sve velika obecanja, a Sloboda u sve većoj agoniji.
I iskreno, ja nisam za gasenje.
Nije problem od kantona krenuti.
Za dvije godine mi mozemo srezati dugove na 0. Naravno, uz adekvatnu pomoc grada, Azmira i jos par ljudi/privrednika.
Ja za klub sa novim imenom ne bih mogo navijati, ne bi to bilo to.
I da, naletio sam slucajno na objavu Macka.
Jel ovo nagovjestava i on svoj povratak u vidu neke funkcije u klubu?
Volim tebe, više od sebe

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 04 nov 2024, 05:34

Sta bi tek bilo da nisu 24/7 bili na stadionu 😂
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.