Emir Spahić - direktor reprezentacija
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: Emir Spahić - direktor reprezentacija
Kakav posao radi direktor 

- MocMahale444
Ljigavko saugaj vici gici, ti si nas osramotio dok je jos repka bila nasa a ne od dodikovog praseta.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Ovakvim raspletom smo ostvarili još jedan od naših ciljeva na putu jačanja naše reprezentacije i borbe za konkurentniju budućnost bh. fudbala, što je ideja kojoj smo svi potpuno predani i koja je veća od svakog od nas pojedinačno.
Idemo dalje. Po neke nove momke. Za Bosnu i Hercegovinu budućnosti.
Emir Spahić
Sportski direktor
Pravi čovjek na pravom mjestu!
Idemo dalje. Po neke nove momke. Za Bosnu i Hercegovinu budućnosti.
Emir Spahić
Sportski direktor

Pravi čovjek na pravom mjestu!
-
- Kontakt:
Svi smo znali koliko je Baždar zaljubljen u BIH. Srčani patiota! Hvala ti Spahiću što si to potvrdio!
Kapiten kapitenski.
-
- Kontakt:
Ali i ovaj čovjek radi do jučer nezamislive stvari, i gdje nema većih očekivanja on i tu "napada" i ispostavi se da je ipak moguće.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Institucija!!!
Hvala direktore...
Hvala direktore...
Eh koje bi sve igrace imali u reprezentaciji da smo i prije na ovoj poziciji imali jednog Spahica...
Najveci dobitak u proteklih 10-15 godina (sto se tice saveza).
Najveci dobitak u proteklih 10-15 godina (sto se tice saveza).
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Na koga misliš ?
Garantujem ti nebi ni jednog igrača dobio ko nije dosad tu ili bijo tu osim Seferovica, a njemu bilo bi teško pokraj dzeke i Ibisevica
Pjanic, svedjani, svabe, Austrijanci svi igrali za bih već
Zadnja izmjena: KoloDD, dana/u 03 nov 2024, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
A šta tek sprema direktor u narednom periodu.
A ne mogu se sjetiti ovako svih. Bilo ih je itekako. Evo iz glave npr Omeragic iz Svice, Seferovic sto kazes. Naravno, ne bi svakoga dobili, ali bi sigurno imali vise igraca na raspolaganju trenutno.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bas mislim nema bas drugi igrača osim taj dvojac , a omeragic s 18 debut dao za svicu već, teško to .DamirT je napisao/la: ↑03 nov 2024, 19:50A ne mogu se sjetiti ovako svih. Bilo ih je itekako. Evo iz glave npr Omeragic iz Svice, Seferovic sto kazes. Naravno, ne bi svakoga dobili, ali bi sigurno imali vise igraca na raspolaganju trenutno.
Seferovic sigurno vidio veće šanse tamo da igra.
Hrvate, srbe zaboravi , tu Spahic nimalo nebi imao utjecaja.
Mislim da se tu dosta dobro radilo čak u prošlosti , i ako mnogo imaju drugi Vid na to.
Sucic, Budimir, Sesko, Hrgota, onako na prvu ...KoloDD je napisao/la: ↑03 nov 2024, 19:59Bas mislim nema bas drugi igrača osim taj dvojac , a omeragic s 18 debut dao za svicu već, teško to .
Mislim da se tu dosta dobro radilo čak u prošlosti , i ako mnogo imaju drugi Vid na to.

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
To je istina za Omeragica. Ali ako nista, uvjeren sam da bi ispipali teren i stupili u kontakt sa njim. E ako bi odbio nikom nista. Ovako se nije ni pokusalo nista.KoloDD je napisao/la: ↑03 nov 2024, 19:59Bas mislim nema bas drugi igrača osim taj dvojac , a omeragic s 18 debut dao za svicu već, teško to .
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Vodi nas do Beograda kapitenu. 

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nijednog od igraca bi dobijo, Mozda da je Tudjman bijo SD.DaVinci je napisao/la: ↑03 nov 2024, 20:32Sucic, Budimir, Sesko, Hrgota, onako na prvu ...KoloDD je napisao/la: ↑03 nov 2024, 19:59Bas mislim nema bas drugi igrača osim taj dvojac , a omeragic s 18 debut dao za svicu već, teško to .
Mislim da se tu dosta dobro radilo čak u prošlosti , i ako mnogo imaju drugi Vid na to.![]()
Hrgota odbijo cak hrvatsku mladu selekciju.
Sesko neznam mater srpkinja caca musliman…
- BenjooJutub
- Kontakt:
Ćaća Slovenac.KoloDD je napisao/la: ↑03 nov 2024, 21:17Nijednog od igraca bi dobijo, Mozda da je Tudjman bijo SD.DaVinci je napisao/la: ↑03 nov 2024, 20:32Sucic, Budimir, Sesko, Hrgota, onako na prvu ...KoloDD je napisao/la: ↑03 nov 2024, 19:59
Bas mislim nema bas drugi igrača osim taj dvojac , a omeragic s 18 debut dao za svicu već, teško to .
Mislim da se tu dosta dobro radilo čak u prošlosti , i ako mnogo imaju drugi Vid na to.![]()
Hrgota odbijo cak hrvatsku mladu selekciju.
Sesko neznam mater srpkinja caca musliman…
Alen Sesko , zvuci bar da ja musliman
Ima i Halilovic tu ali eto ne izraste u igracinu. I Ibra
Realno nismo mi puno igraca izgubili ni u proslosti. Neminovnost je da ne mozes svakog privuci.

Realno nismo mi puno igraca izgubili ni u proslosti. Neminovnost je da ne mozes svakog privuci.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Spahić i ova ekipa pokušavaju uraditi jedino što je moguće u ovom trenutku . Izolovati reprezntaciju i ograditi je od okruženja propale države i kriminalnog saveza. I to je pravilna procjena, jer za bilo šta više potrebno je promijeniti sistem po kom država funkcioniše.
Da li je to uopšte moguće, ne znamo.
Zasada rade više i bolje nego što je bilo ko mogao i sanjati prije samo godinu.
Koliko će imati snage i energije da se bore sa kriminalcima, destruktivnim elementima, plaćenicima, naivnim i neobrazovanim narodom koji jedva čeka da se krvi nekom napije, i to ćemo vidjeti.
Za svakog pravog navijača, bila bi greška ne dati apsolutnu, bezuslovnu podršku ovim ljudima. Bez obzira na rezultate barem u prve dvije godine.
Treba ih pustiti da stvore novu reprezentaciju u smislu ozbiljnosti, posvećenosti i sistema.
Da li je to uopšte moguće, ne znamo.
Zasada rade više i bolje nego što je bilo ko mogao i sanjati prije samo godinu.
Koliko će imati snage i energije da se bore sa kriminalcima, destruktivnim elementima, plaćenicima, naivnim i neobrazovanim narodom koji jedva čeka da se krvi nekom napije, i to ćemo vidjeti.
Za svakog pravog navijača, bila bi greška ne dati apsolutnu, bezuslovnu podršku ovim ljudima. Bez obzira na rezultate barem u prve dvije godine.
Treba ih pustiti da stvore novu reprezentaciju u smislu ozbiljnosti, posvećenosti i sistema.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 13 gostiju.