English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Moj Casemiro ja bi Garnachu klizeci uletio nakon ovog 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Hoće li neko ovom retardu midžetskom stati u kraj dok nekome ne završi karijeru?
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- JayCatwright
- Kontakt:
United bolja ekipa danas sa boljim sansama, mnogo pickasta taktika Maresce
Da su počeli Rashford i Amad, a da je ofarbani kasnije nekad ušao, mogla se i dobiti ova utakmica. Rashford kakav god da je, bolji je finišer od onog glumca. Žao mi što mu Casemiro nije šamar jedan spucao za onu reakciju pred kraj.
Sve u svemu tanka utakmica. Chelsea jalov, mogli su oni ovo puno bolje jer Utd ne zna gdje se nalazi.
Sve u svemu tanka utakmica. Chelsea jalov, mogli su oni ovo puno bolje jer Utd ne zna gdje se nalazi.
- wadethegreat
- Kontakt:
Uzas smo mi bili danas mozda najgora utakmica sezone...Poligon10 je napisao/la: ↑03 nov 2024, 19:33Da su počeli Rashford i Amad, a da je ofarbani kasnije nekad ušao, mogla se i dobiti ova utakmica. Rashford kakav god da je, bolji je finišer od onog glumca. Žao mi što mu Casemiro nije šamar jedan spucao za onu reakciju pred kraj.
Garnacho da igra kod nas ja bih ga snajperom gadjao sta je ono...
Mudryk preslikan kod nas

Caicedo je za nas danas odradio 99 posto bukvalno ostatak ekipe se nije pojavio mozda jedino Neto...
I da Rud jako fino ih postavio nulirao nas u sredini gdje smo najopasniji Maresca se nije adekvatno prilagodio...
- wadethegreat
- Kontakt:

Teska borba za top 4 ceka Arsenal

Nek stoji ovdje za svaki slucaj
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- wadethegreat
- Kontakt:
Buraz moze se samo desiti da ih prestignete pa da vi onda bottlate.
TI ko da ne pratis Arsenal zadnjih 20 godina...
TI ko da ne pratis Arsenal zadnjih 20 godina...
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Može li Atletico dobiti ovu #bitijakinećemo prćiju? Mislim da bi trebao 

Nemoj se puno zalijetati, isto si tako pisao da će Arsenal dobiti Liverpool, pa se to nije desilo. Prihvati da vam je trenutna forma jako kriticna.topnik1 je napisao/la: ↑03 nov 2024, 16:27Joj wade brate koliko se ti trudis to je nevuveno,vidi bilo kako bilo i u kolikom god je qrcu Arsenal ,zavrsit cemo ispred Chelsea(koji igra atomski fudbal) i usput cemo vas otresti sljedeci vikend,kad vidim da se trudis i da si gin momcic da ti olaksam da ne razbijas glavu vise Arsenalomwadethegreat je napisao/la: ↑03 nov 2024, 14:28Samo sto Arsenal taj potez nece povuci.
Moze Arteta jedino lajnu povuci.
Ganjat ce nekoga do deadline day i dovest ce Ahmetovica.![]()
Ma ne zalijecem se ja uopste,Arteta da je imao malo vise muda dobio bi i Liverpula a Chelsea nije Liverpul,tako da ce ih oduvati u njihovoj avliji,nema Chelsea ni kvaliteta a ni fizikalije da se pobode sa ArsenalomZaniolo2 je napisao/la: ↑03 nov 2024, 20:04Nemoj se puno zalijetati, isto si tako pisao da će Arsenal dobiti Liverpool, pa se to nije desilo. Prihvati da vam je trenutna forma jako kriticna.topnik1 je napisao/la: ↑03 nov 2024, 16:27Joj wade brate koliko se ti trudis to je nevuveno,vidi bilo kako bilo i u kolikom god je qrcu Arsenal ,zavrsit cemo ispred Chelsea(koji igra atomski fudbal) i usput cemo vas otresti sljedeci vikend,kad vidim da se trudis i da si gin momcic da ti olaksam da ne razbijas glavu vise Arsenalomwadethegreat je napisao/la: ↑03 nov 2024, 14:28Samo sto Arsenal taj potez nece povuci.
Moze Arteta jedino lajnu povuci.
Ganjat ce nekoga do deadline day i dovest ce Ahmetovica.![]()

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- JayCatwright
- Kontakt:
Ma ja, za sve se pitaju Arteta i Arsenal, da su oni htjeli nijedna ekipa nikad boda ne bi uzela
Pa samo kazem ono sto sam vidio ,pregazili su Liverpula prvo pol kao brzi voz,da se Arteta nije odlucio povuci u dr pol i prepustiti Liverpulu sve ,dobio bi ih kao sto je to ucinio na vasa zadnja dva ligaska gostovanja.Ili je to Liverpul toliko jaka ekipa da su se oni u drugom poluvremenu nametnuli igrom i natjerali Arsenal da se brani dubokoJayCatwright je napisao/la: ↑03 nov 2024, 20:26Ma ja, za sve se pitaju Arteta i Arsenal, da su oni htjeli nijedna ekipa nikad boda ne bi uzela

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- JayCatwright
- Kontakt:
A citajuci tvoje postove stekne se dojam da je Arsenal Barcelona iz 2011, a Liverpool Osasuna, kad ono Arsenal bez ozbiljnog trofeja 20 godina.topnik1 je napisao/la: ↑03 nov 2024, 20:55Pa samo kazem ono sto sam vidio ,pregazili su Liverpula prvo pol kao brzi voz,da se Arteta nije odlucio povuci u dr pol i prepustiti Liverpulu sve ,dobio bi ih kao sto je to ucinio na vasa zadnja dva ligaska gostovanja.Ili je to Liverpul toliko jaka ekipa da su se oni u drugom poluvremenu nametnuli igrom i natjerali Arsenal da se brani dubokoJayCatwright je napisao/la: ↑03 nov 2024, 20:26Ma ja, za sve se pitaju Arteta i Arsenal, da su oni htjeli nijedna ekipa nikad boda ne bi uzela![]()
- wadethegreat
- Kontakt:
Ja kad bi to tako funkcionisalo u fudbalu
.
Derbi tekma svasta se moze desiti Arsenal favorit to je to...

Cuj sada Arsenal favorit,pa ljudino oprao si sa Arsenalom i tome koliko su losi i za qrac i kako Chelsea igra atomski fudbal.wadethegreat je napisao/la: ↑03 nov 2024, 22:05Ja kad bi to tako funkcionisalo u fudbalu.
Sada Chelsea docekuje Arsenal kuci i ti u fazonu Arsenal favorit

Moras se prijatelju prvo dogovoriti sam sa sobom

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.