robovi88 je napisao/la:Milan otpočinje pregovore oko Gansa
Ariedo Braida će sledeću nedelju provesti u Brazilu gde bi trebao da otpočne pregovore sa Santosom oko Paulo Henrique Gansa.
Il Corriere dello Sport javlja da je AC Milan na pol poziciji kada je reč o transferu Gansa već sada možemo reći zvezde Santosa. Braida bi trebao sledeće nedelje da se sastane sa čelnicima brazilskog kluba i da počne pregovore.
Brazilski ofanzivni vezista, koji ima i italijanski pasoš, javno je rekao, ne samo jednom, da želi da igra u Evropi u skorijoj budućnosti i izgleda kako je dolazak u Italiju najrealniji.
Sportski direktor AC Milana Ariedo Braida će biti sledeće nedelje u sedišti Santosa ne bi li uspeo da ubedi čelnike brazilskog da smanje cenu za ovog 21-godišnjaka (€54 miliona).
Thiago Silva priča svakodnevno sa Gansom; budućnost Leonarda u Interu je neizvesna nakon dva poraza, od Milana (3-0) i Schalkea (2-5) i ukoliko on dobije otkaz, malo je verovatno da će se Ganso priključiti Nerazzurrima.
Oop!
„Uzimam kesu , uzimam papir , gledam , prelazim preko ulice , kako zabacujem kesu vidim frajera pogledam slucajno gore u Avaz vidim frajera kako…Skace! Ali znaš kako skače on? Isto ko da skače u bazen ba co’ece ba . Bas ono HOP . Uhvati ‘vako jaknu , valjda mu vjetar , znaš ? To ode jakna AAAA , na po glasa mu puce , stade mu glas onaj . Na po sprata stade mu glas. Brate , eno dole dje je onaj motor . Kad sam cuo kad je puklo , gotovo , mrtav covjek . Govorim ba ljudima , tebe isto govorim , zovi ba policiju , zovi policiju , ne mogu da vjerujem . Niko ne vjeruje ba sto je najgore ! Odem dole covjece , govorim onom … ŠOŠONU rek’o :“Aj majke ti , vidi , bacio ti se fraer“. On konta da ga zajebajem ba . Bacio ti se fraer ja ga licno vidio kad je skocio popeo se , odozgo , bacio se . Kaze on meni , kae :“ Daj ba nemoj me zajebavat’“ Aj molim te reko trci sa mnom ja ga uhvatim vako za ruku gore …trci ne mogu a vjerujem . Raspad sistema , otišo na drugi svijet. Pozelio drugi svijet fraer , pa ja .“
„ Uzimam kesu , uzimam papir , gledam , prelazim preko ulice , kako zabacujem kesu vidim frajera pogledam slučajno gore u Avaz vidim frajera kako…Skače! Ali znaš kako skače on? Isto ko da skače u bazen ba čo’eče ba . Baš ono HOP. "
anonymousHD