AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

robovi88
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la robovi88 » 06 apr 2011, 20:22

Fanatico je napisao/la:
robovi88 je napisao/la:Jankulovski out 6 mjeseci, problem s koljenom :roll:
Nije vam ni potreban, tako da i nije neka ozbiljna vijest, jer se zna da vas napušta ovog ljeta. ;)
Izvini molim te de mi ti reci sta je ozbiljno a šta nije, ako je igrač Milana ja imam pravo pisat o njemu.On nam je bio vazan igrač u proteklih nekoliko utakmica sa Tottenhamom i ja ga svrstavam međ "male legende" ovog kluba i drag mi je kao i svima ovdje. Ti si ovdje višak tako da ... prošetaj iii da vidim da si novi reko da te malo počastim 8-) nije red da te ovako dočekujemo :roll:
slika

:lol:
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 06 apr 2011, 20:25

Fiorentina -Ac.Milan Bit ce dosta teska utakmica poznavajuci Viole..mada nisu oni u nekoj formi,nama se vraca Ibra. to je ono sto treba da nas raduje,takodjer i veoma dobre igre Boatenga
-RIVALDO-

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 06 apr 2011, 20:28

robovi88 je napisao/la:
Fanatico je napisao/la:
robovi88 je napisao/la:Jankulovski out 6 mjeseci, problem s koljenom :roll:
Nije vam ni potreban, tako da i nije neka ozbiljna vijest, jer se zna da vas napušta ovog ljeta. ;)
Izvini molim te de mi ti reci sta je ozbiljno a šta nije, ako je igrač Milana ja imam pravo pisat o njemu.On nam je bio vazan igrač u proteklih nekoliko utakmica sa Tottenhamom i ja ga svrstavam međ "male legende" ovog kluba i drag mi je kao i svima ovdje. Ti si ovdje višak tako da ... prošetaj iii da vidim da si novi reko da te malo počastim 8-) nije red da te ovako dočekujemo :roll:
slika

:lol:
Marek je za Anttoninija izmislio fudbal jednostavno on je za njega s preko svojih 30 godina Dzeko :P

Ulični Muzičar
Kontakt:

Post Postao/la Ulični Muzičar » 06 apr 2011, 21:17

Kako broje Interisti?
Uno, Due, Milan, Quattro, Schalke...
www.ulicni-muzicar.****

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 06 apr 2011, 21:52

Ulični Muzičar je napisao/la:Kako broje Interisti?
Zar nije uno, due, tre, quattro, Schalke, Milan, sette, otto, Juve,... :lol:

Malo inventivnosti gospodine muzicaru, molicu lepo.

Prosim, jel to Jackson dvovrata gitara?

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 06 apr 2011, 22:28

Bayern zeli Robinha :shock: možda bi mogo' ovo bit način za dovođenje Robbena.
http://translate.googleusercontent.com/ ... ubcHxxVsrQ

Dvije važne potvrde ! 1. Alessandro Nesta produžuje na još jednu sezonu, 2. Mexes 1000000% prelazi kod nas
http://translate.googleusercontent.com/ ... rJv4AJVt9A

Mexes završio operaciju.Novinari su ga u bolnici zatekli sa osmijehom. Doktor je izjavio da je operacija protekla u najboljem redu te da ce se Mexes vratiti na teren jači nego ikad.

Također, Bommel ostaje u Milanu još jednu sezonu najvjerovatnije

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

Ulični Muzičar
Kontakt:

Post Postao/la Ulični Muzičar » 06 apr 2011, 23:29

MaGiCa je napisao/la:
Ulični Muzičar je napisao/la:Kako broje Interisti?
Zar nije uno, due, tre, quattro, Schalke, Milan, sette, otto, Juve,... :lol:

Malo inventivnosti gospodine muzicaru, molicu lepo.

Prosim, jel to Jackson dvovrata gitara?
Pa, MILAN je i na tri i na šest... treba se odlučiti.
Ili taze trojka, ili bajata šestica...
www.ulicni-muzicar.****

Ulični Muzičar
Kontakt:

Post Postao/la Ulični Muzičar » 06 apr 2011, 23:31

Novosti sa milannews.it

Marotta, sportski direktor Juventusa, ne odustaje od Pirla, kome na kraju sezone ističe ugovor sa rossonerima: "On je još uvek na mojoj listi, iako se nedavno pojavila i mogućnost da dođemo do Montoliva, u sličaju da Pirlo produži svoj ugovor sa Milanom".

Raul, koji je sinoć prestigao Inzaghija na listi najboljih strelaca u Evro-kupovima: "Zadovoljan sam što sam i ja dao gol, ali najvažnije je ipak da smo postigli dobar rezultat. Pippo trenutno ne igra zbog povrede, ali sledeće sezone će se sigurno potruditi da povrati rekord".

D'amico, Gattusov menadžer: "Rino ide u Rusiju? Još je rano govoriti o tome. Za sada razmišlja samo o Milanu i osvajanju Prvenstva i Kupa Italije".

Galeone, koji je bio Allegrijev trener u Pescari, prisustvovao je jednom treningu u Milanellu. Po završetku treninga, učitelj i učenik su otišli zajedno na večeru u restoran "Nuova Arena", a zatim i u kafić "Giannino", gde im se kasnije pridružio i Galliani, pa su zajedno na televiziji odgledali Inter - Schalke 04.

Carlo Pellegatti, novinar "Mediaset"- i "Milan Channel"-a: "Pirlo će još protiv Fiorentine i Sampdorije ostati u 'box'-u. Na raspolaganje Allegriju će biti za meč protiv Brecsia-e. On trenira sa ostalima, ali mu je potrebno još par nedelja da bi u potpunosti bio spreman".

Pato, otkada je stigao u Italiju, uvek je u Firenci dao gol Fiorentini: 2. februar 2008. (Fiorentina-Milan 0:1), 31. maj 2009. (Fiorentina-Milan 0:2) i 24. februar 2010. (Fiorentina-Milan 1:2).

Abbiati, za "Milan Channel": "Odbraniti udarac Thiaga Motte je bilo važno jer smo tako završili poluvreme u vođstvu. Nadam se da će ta odbrana ostati zapamćena kao i ona u Peruđi".
(Legendarnu odbranu Abbiatija, koja je Milanu donela Scudetto u poslednjem meču prvenstva, Perugia-Milan 1:2, 23. maja 1999. možete pogledati ovde: )

Allegri: "Pobedu u derbiju posvećujem jednoj specijalnoj osobi: svojoj kćerki Valentini. Ona ima 16 godina i lepa je devojka. Čak ima i nekih koji misle da se mi zabavljamo, što je meni mnogo smešno".

Ove godine će samo utakmice poslednjeg kola Serie A početi u isto vreme, u nedelju 22. maja od 20:45. Proteklih godina su u poslednja 4 kola sve utakmice igrane istovremeno, da bi se taj broj prethodne sezone smanjio na 2, a ove na samo jedno, poslednje kolo. Razlog je pritisak tv stanica, koje vrše prenose utakmica uživo. Milan i u 36. i u 37. kolu (Roma-Milan i Milan-Cagliari) igra u subotu uveče, dok će Inter i Napoli (takođe i Udinese) svoje mečeve igrati u nedelju. Ko li je tu u prednosti?

pripremio: Ulični Muzičar

p.s.
Tom scudettu (1999.) sam se ja najviše radovao, jer je Lazio imao 7 bodova prednosti, ali je Milan u poslednja 7 kola postigao isto toliko pobeda i na kraju ih prestigao (odlučujuće pretposlednje kolo: Fiorentina-Lazio 1:1)...
Zadnja izmjena: Ulični Muzičar, dana/u 06 apr 2011, 23:35, ukupno mijenjano 2 puta.
www.ulicni-muzicar.****

Provenzzano
Kontakt:

Post Postao/la Provenzzano » 06 apr 2011, 23:31

senad_flamin je napisao/la:Fiorentina -Ac.Milan Bit ce dosta teska utakmica poznavajuci Viole..mada nisu oni u nekoj formi,nama se vraca Ibra. to je ono sto treba da nas raduje,takodjer i veoma dobre igre Boatenga

Sto se tice fiorentine nece im igrat mutu zbog zutih kartona... tako da je to jedan plus za nas :)

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 07 apr 2011, 17:31

Kako nesto citam na calciomercato cijena Gansa iznosi oko 54 milje sto je po meni previse makar se radilo o najvecem talentu Brazila....nadam se da ce Galliani i co moci spustiti cijenu ;)

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 07 apr 2011, 18:54

MaGiCa je napisao/la:
Milan nije uspesan poslednjih sezona zbog katastrofalne politike kluba.
Ne zbog malih ulaganja. Ulaze Wenger 2x manje, ali ima bolje rezultate poslednjih 5 sezona od Milana.
Poenta je u tome.
apsolutno se ne slažem. milan po imenu i po svemu drugome spada u top 10 klubova europe. međutim nisu nikako ulagali zadnjih godina u odnosu na ostale top klubove. milanova uprava je ovo ljeto uradila veći posao sa 50m eura nego što je to ijedan drugi klub u novijoj historiji uspio. prije par godina znalo je proći ljeto a jedan portsmouth je znao potrošiti više para na transfere od milana. a to da arsenal ima boljih rezultata u zadnjih 5 sezona je glupost. pa džaba ti sva 2. mjesta ako nisi prvi, ha 2. ha zadnji isto ti dođe :D
milan je 2007. podigao pehar lige prvaka a arsenal može samo to da sanja.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 07 apr 2011, 19:43

"cujem" Cassani ce u Milan, da vidimo validnost "glasova"... cekamo :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 07 apr 2011, 20:20

Milan otpočinje pregovore oko Gansa

Ariedo Braida će sledeću nedelju provesti u Brazilu gde bi trebao da otpočne pregovore sa Santosom oko Paulo Henrique Gansa.

Il Corriere dello Sport javlja da je AC Milan na pol poziciji kada je reč o transferu Gansa već sada možemo reći zvezde Santosa. Braida bi trebao sledeće nedelje da se sastane sa čelnicima brazilskog kluba i da počne pregovore.

Brazilski ofanzivni vezista, koji ima i italijanski pasoš, javno je rekao, ne samo jednom, da želi da igra u Evropi u skorijoj budućnosti i izgleda kako je dolazak u Italiju najrealniji.

Sportski direktor AC Milana Ariedo Braida će biti sledeće nedelje u sedišti Santosa ne bi li uspeo da ubedi čelnike brazilskog da smanje cenu za ovog 21-godišnjaka (€54 miliona).

Thiago Silva priča svakodnevno sa Gansom; budućnost Leonarda u Interu je neizvesna nakon dva poraza, od Milana (3-0) i Schalkea (2-5) i ukoliko on dobije otkaz, malo je verovatno da će se Ganso priključiti Nerazzurrima.

juventino<
Kontakt:

Post Postao/la juventino< » 07 apr 2011, 21:05

Gledao sam mnogo videa od Gansa i mogu reći da sam pozitivno iznenađen, nekako me najviše podsjeća na Kaku...
Bilo koji tim da dovede ovu zvijezdu osigurat će se za budućnost, što se tiče drugog Santosovog pulena Neymara i Juve se interesuje i volio bih kad bi ga doveli. ;)
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 07 apr 2011, 22:45

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 07 apr 2011, 22:47

piše na milannews.it : Milan hoće CR-a, a Inter Messija :? :lol: , a koliko vidim ovo oko CR-a bgm nije "šuplja" stvarno je "zagrizao" za njega. Kao Moratti i Berlusconi se "udružuju" za "buđenje" Italijanskog nogometa. Kao mamac za Messija u Inter će biti Guardiola koji bi trebao preći u Inter na kraju sezone.

Mexes će kod nas primati plaću od 5m eura godisnje 8-)

Također moguće je da nam dođe i Astori 8-) po meni pored Ranocchie najbolji mladi štoper u ITA

@baresi : da isparvim link druge slike 8-)
slika

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 07 apr 2011, 22:49

ma nema šanse da cr7 pređe u milan u skorije vrijeme, budite realni. ovo je diverzija gallianija i berlusconija da dovedu gansa i sl. igrače. isto vrijedi i za messija, nema šanse, apsolutno nikakve.

btw namjerno sam ostavio 'goli' link na sliku jer ne može stati u layout foruma.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

amell 2
Kontakt:

Post Postao/la amell 2 » 08 apr 2011, 12:40

robovi88 je napisao/la:Milan otpočinje pregovore oko Gansa

Ariedo Braida će sledeću nedelju provesti u Brazilu gde bi trebao da otpočne pregovore sa Santosom oko Paulo Henrique Gansa.

Il Corriere dello Sport javlja da je AC Milan na pol poziciji kada je reč o transferu Gansa već sada možemo reći zvezde Santosa. Braida bi trebao sledeće nedelje da se sastane sa čelnicima brazilskog kluba i da počne pregovore.

Brazilski ofanzivni vezista, koji ima i italijanski pasoš, javno je rekao, ne samo jednom, da želi da igra u Evropi u skorijoj budućnosti i izgleda kako je dolazak u Italiju najrealniji.

Sportski direktor AC Milana Ariedo Braida će biti sledeće nedelje u sedišti Santosa ne bi li uspeo da ubedi čelnike brazilskog da smanje cenu za ovog 21-godišnjaka (€54 miliona).

Thiago Silva priča svakodnevno sa Gansom; budućnost Leonarda u Interu je neizvesna nakon dva poraza, od Milana (3-0) i Schalkea (2-5) i ukoliko on dobije otkaz, malo je verovatno da će se Ganso priključiti Nerazzurrima.

Oop!

„Uzimam kesu , uzimam papir , gledam , prelazim preko ulice , kako zabacujem kesu vidim frajera pogledam slucajno gore u Avaz vidim frajera kako…Skace! Ali znaš kako skače on? Isto ko da skače u bazen ba co’ece ba . Bas ono HOP . Uhvati ‘vako jaknu , valjda mu vjetar , znaš ? To ode jakna AAAA , na po glasa mu puce , stade mu glas onaj . Na po sprata stade mu glas. Brate , eno dole dje je onaj motor . Kad sam cuo kad je puklo , gotovo , mrtav covjek . Govorim ba ljudima , tebe isto govorim , zovi ba policiju , zovi policiju , ne mogu da vjerujem . Niko ne vjeruje ba sto je najgore ! Odem dole covjece , govorim onom … ŠOŠONU rek’o :“Aj majke ti , vidi , bacio ti se fraer“. On konta da ga zajebajem ba . Bacio ti se fraer ja ga licno vidio kad je skocio popeo se , odozgo , bacio se . Kaze on meni , kae :“ Daj ba nemoj me zajebavat’“ Aj molim te reko trci sa mnom ja ga uhvatim vako za ruku gore …trci ne mogu a vjerujem . Raspad sistema , otišo na drugi svijet. Pozelio drugi svijet fraer , pa ja .“

„ Uzimam kesu , uzimam papir , gledam , prelazim preko ulice , kako zabacujem kesu vidim frajera pogledam slučajno gore u Avaz vidim frajera kako…Skače! Ali znaš kako skače on? Isto ko da skače u bazen ba čo’eče ba . Baš ono HOP. "

anonymousHD

Lokacija: Bistua Nova, BiH 8-) 8-) :lol: :lol: :lol: :roll: :roll: :roll: :mrgreen:
INTERNAZIONALE MILANO vs SCHALKE O5

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 08 apr 2011, 13:11

Nema nista od spektakularnih transfera na leto. Inter mozda kupi Teveza, verovatnije ce Sancheza. Milan ce verovatno uzeti Gansa. Juve ce opet troskarati na skart igrace. Napoli ce dovesti dvojicu-trojicu mladjih igraca. Ostali nemaju kintu za top igrace. Jedino Roma moze da napravi neki jaci transfer (Kaka ili neko slican).

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 08 apr 2011, 14:32

MaGiCa je napisao/la:Nema nista od spektakularnih transfera na leto. Inter mozda kupi Teveza, verovatnije ce Sancheza. Milan ce verovatno uzeti Gansa. Juve ce opet troskarati na skart igrace. Napoli ce dovesti dvojicu-trojicu mladjih igraca. Ostali nemaju kintu za top igrace. Jedino Roma moze da napravi neki jaci transfer (Kaka ili neko slican).
Izvini "vidovnjak" nismo te prepoznali :roll:

prelazni rok jos nije ni blizu a ti vec znas da nema nista od spektakularnih transfera ovoga ljeta,poznato je da se u Italiji zadnjih dana desavaju najzanimljiviji transferi,tu prvenstveno mislim na Milan,kako god sigurno ce neko od velikana italijanskog fudbala dovesti neko zvucno pojacanje.

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.