Teme koje nemaju veze sa sportom
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
LBJ MVP
-
Kontakt:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
scudetto
-
Kontakt:
-
Megamon
-
Kontakt:
Jel banjalucki?

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
Frutek
-
Kontakt:
ŠB.TRN je napisao/la:Još ću nesto reci.Nitko nije pisao o tome kako navijači Želje hukaju
nasim tamnoputim navijačima,a Sarajevu da ne govorim.Sad se svi pametni nasli pisati o nama.Sam se od sebe ograđujem ali i od ostalih koji su psovali sucu,on je iznervirao publiku.Penal bio,sudac nikad gori,utakmica trajala 82 min!!!Ponovo čestitke Želji!!!

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
-
Megamon
-
Kontakt:
Frutek je napisao/la:ŠB.TRN je napisao/la:Još ću nesto reci.Nitko nije pisao o tome kako navijači Želje hukaju
nasim tamnoputim navijačima,a Sarajevu da ne govorim.Sad se svi pametni nasli pisati o nama.Sam se od sebe ograđujem ali i od ostalih koji su psovali sucu,on je iznervirao publiku.Penal bio,sudac nikad gori,utakmica trajala 82 min!!!Ponovo čestitke Želji!!!

Bevanda niger

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
tarpi do bagro 2
-
Kontakt:
Postao/la tarpi do bagro 2 » 06 apr 2011, 23:24
-Paja je napisao/la:majestic24 je napisao/la:-Paja je napisao/la:Kakvih je penala bilo ono nad Torresom jes sigurno penal covjek je fino zagradio nogom loptu ovaj ga udario i on pao cisto ko suza pogotovo kad se uzme u obzir cinjenicu da minut prije toga nije svirao cist penal nad Ramiresom uz crveni za Evru o Ferdinandu mesaru da ne pricam.
DIJAGNOZA USPOSTAVLJENA (davno)-
GLUP
Ne moze Flop postaviti dijagnozu nikako jer ako flop postavi dijagnozu to znaci da je ta dijagnoza flopovksi postavljena tako da ako sam po flopovskoj dijagnozi glup, rado to prihvatam.
---Skinhedi oko mene skankuju...
-
mandraX
-
Kontakt:
Baš smiješno

-
*p!p!t@*
-
Kontakt:
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
VolimLiverpool
-
Kontakt:
Postao/la VolimLiverpool » 06 apr 2011, 23:30
-Paja je napisao/la:majestic24 je napisao/la:-Paja je napisao/la:Kakvih je penala bilo ono nad Torresom jes sigurno penal covjek je fino zagradio nogom loptu ovaj ga udario i on pao cisto ko suza pogotovo kad se uzme u obzir cinjenicu da minut prije toga nije svirao cist penal nad Ramiresom uz crveni za Evru o Ferdinandu mesaru da ne pricam.
DIJAGNOZA USPOSTAVLJENA (davno)-
GLUP
Ne moze Flop postaviti dijagnozu nikako jer ako flop postavi dijagnozu to znaci da je ta dijagnoza flopovksi postavljena tako da ako sam po flopovskoj dijagnozi glup, rado to prihvatam.
[/quote]
Kako mu ga šuknu."Flop,flop,flopovski,flopovski"
Kralj=@Paja
You'll never walk alone.
-
Scof1eld
-
Kontakt:
nema veze, trudi se decko da razveseli fanboye..

ser del barça es el millor que hi ha !
-
LBJ MVP
-
Kontakt:
To vama nije smiješno pa molim vas u jednom postu pardon jednoj rečenici četiri puta upotrijebiti riječ flop i to jednom čak i velikim slovom

Pa očigledno je da samo želi da nas nasmije i da se zajebava kao i obično

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
-
VolimLiverpool
-
Kontakt:
Postao/la VolimLiverpool » 06 apr 2011, 23:51
Scof1eld je napisao/la:nema veze, trudi se decko da razveseli fanboye..

Ko se javlja...
Vjeruj brate da sam se smijao 2 minute bez prestanka kada sam pročitao to gore.No,za očekivati je da pojedinim fanovima Barce to nije smiješno.

You'll never walk alone.
-
kivi
-
Kontakt:
naucio u skoli novu rijec pa se sad qurci.

"Ponekad za jedan osmijeh
treba ti suza sto,
da sreća može se kupit
svak bi je sebi platio".
-
mandraX
-
Kontakt:
VolimLiverpool je napisao/la:Scof1eld je napisao/la:nema veze, trudi se decko da razveseli fanboye..

Ko se javlja...
Vjeruj brate da sam se smijao 2 minute bez prestanka kada sam pročitao to gore.
No,za očekivati je da pojedinim fanovima Barce to nije smiješno.

Kakve veze to života ti sad ima sa ovim???
Meni lično je smješnije ovo:
Saurman je napisao/la:Ah da zaboravio sam urote FA i UEFA-e koje koče uspjeh tima sa Emirata..

-Paja je napisao/la:Zaboravio si i mozak.
-
the scouser
-
Kontakt:
Postao/la the scouser » 07 apr 2011, 00:12
nick je napisao/la:Dejan, BL je napisao/la:Nisam gledao ali sam čuo da je opet bio neki štrumfosterac u 90. min. i to pomoćnik svirao

joj i ti se prifatis racunara cim roditelji zaspu... treba socijalnu sluzbu poslat obavezno...
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
-
drH
-
Kontakt:
-
Monolog
- Moderator
-
Kontakt:
@Calcio u elementu
calcio je napisao/la:Predlazem kompromisno rjesenje, da se trava na terenu pokosi tako da formira sahovsko polje, u zamjenu da bude samo 3 hrvata u pocetnom sastavu.
calcio je napisao/la:NoName je napisao/la:
I da, kako mislimo implementirati odluku Evropskog Suda za ljudska prava u slučaju Sejdić / Finci?
Pa to je bar lako, jevrejima dati da vode finansije a romima metlu da ciste prostorije saveza.
Sve u duhu kompromisa i zahtjeva jedne slozene visenacionalne multietnicke moderne bla bla drzave. 
Koji kralj.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
Mulder
-
Kontakt:
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
-
brazzo
-
Kontakt:
MUFC_#1 je napisao/la:kakva samo atmosfera vlada u arsenalu

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Trenutno korisnika/ca: enobarca i 2 gosta.