Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Hightower
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la Hightower » 03 nov 2024, 17:48

tuzlak1987 je napisao/la:
03 nov 2024, 17:37
Hightower je napisao/la:
03 nov 2024, 17:34

Slicna situacija kod mene nedavno. Pricali smo, salili se, druzili bilo je super. Sve je islo spontano i polako. Onda smo otisli i u setnju i drzali se za ruke :ino: na prvom dejtu malo brzo ali opet. Onda smo sjeli na klupicu u parku. Pricali i poljubili se. Ona me zagrlila, naslonila mi glavu na rame. Onda sam je otpratio do kuce i izgrlili smo se, poljubili i dogovorili da se cujemo sutra. Nije proslo sat ona mi je poslala poruku jesi li ziv, jesi li stigao kuci. Nastavili smo se zezati. Ona mi je rekla ne idem ja nigdje ne brini samo mi treba vremena. I onda ujutro me izbacila iz prijatelja i rekla mi da ne zeli vezu i da ne zeli nikakav dalji kontakt sa mnom

:mrgreen: tako da cesta situacija zene nemaju pojma sta zele. Imao sam bruku takvih situacija. Od toga kad me cura pozvala na pice u Mash a onda na pola sastanka rekla da ce zadnjih deset minuta doci njen momak policajac da me upozna
Pa valjda je jasno da si u oba slucaja bio mamac za stvaranje ljubomore kod onog sa kim su u svadji ili se nadaju nesto.
Bas tako :urnebes: meni ga bilo zao. On je jadan dosao ko bez duse raskopcana kosulja ispod potkosulja valjda da izgleda zajebano :urnebes: manji od mene za glavu i poceo pricati kako su oni zajedno pet godina i da ce biti i za cijeli zivot. Konobar je mislio da smo svingeri to sam i njima rekao.
Zadnja izmjena: Hightower, dana/u 03 nov 2024, 17:51, ukupno mijenjano 1 put.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 03 nov 2024, 17:50

03 nov 2024, 17:40
enobarca je napisao/la:
03 nov 2024, 17:37
03 nov 2024, 17:33
Vjerovatno se radi o zenskom sindromu da kada nemaju paznje ili ih je neko otkantao da zasite svoju glad za paznjom, obrate se osobi kod koje znaju da imaju prolaz i s kojom mogu kako zele kako bi dobile malo paznje.
To traje par dana samo malo da zasite svoj ego i onda nastavljaju dalje.
Ma druze ovo post star desetak godina mislim, ne moras se truditi :mrgreen: tinejdzerski dani, slijep pored ociju bio, kad covjek vidi kako se nekad ponasao dodje mu da se vrati u proslost i odvali sebi 2,3 samara.Ali istinu zboris kako god.
Pa bas to ali ne moze se to objasniti covjeku tad u tom trenutku. I sam sam ispao budala tako, a iz svoje perspektive ne vidim, a kada se nekom drugom desi mogu rezonovati. Ali u svom slucaju nema sanse :urnebes:
Ja sam strucnjak bio kad su drugi u pitanju, davao savjete svima ali zato kad sam ja u pitanju mozak stane raditi :mrgreen: tad naravno, kako se doslo u neke zrelije godine promjenilo se to.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 03 nov 2024, 18:15

slika
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 03 nov 2024, 18:23

Pereira je napisao/la:
03 nov 2024, 17:26
enobarca je napisao/la:
03 nov 2024, 17:15
u pm sto mi zensko ucera :? Javila mi se prije par dana cura za kojom sam letao pola godine, ali ona nikad nije htjela nista vise od prijateljstva sa mnom, haj nekako sam ja presao preko toga i javi se ona meni neku noc.Sve ide dobro, prica da hoce sad nesto vise sa mnom, ovo ono, u meni se opet probudili stari osjecaji.I maloprije mi napisa sljedece: izvini, ja se moram udaljiti od tebe, mislim da je to najpametnije, evo jos se pitam koji joj je kur.ac
Da ti nije pronasla barbike u ormaru ?
:yawn:
Vidjela da je ostao mekusac. Cuj presao preko toga sto ga je **** ranije. :yawn:

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 03 nov 2024, 19:19

IZ 80-IH GODINA
Nevidljivi pacijenti" daju 250.000 KM godišnje za jedan lijek jer ih bh. sistem ne prepoznaje
Tito okrecio

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 03 nov 2024, 21:25

slika[/img]

slika
kakav je zaokret dozivio ovaj b92 u odnosu na prije par godina, sad su u istoj ravni sa kurirom, informerom i slicnima

inace na dan kad se ovo desilo u NS, vidim na nasim portalima pa udjem kod njih, rekoh da vidim na sprskim portalima detaljnije i ta vijest bila pri dnu a na naslovnici glavna vijest "na HRT-u pozivaju na ubistvo Vucica" :rol:

naravno bila neka izjava izvucena iz konteksta
VensanKasel je napisao/la:
02 nov 2024, 13:38
Evo @akisarajevo92 , @Marsal , @tefaltava u Đuriću 🫥🫥
slika
mogao si mi dostaviti 20-tak limenki coca cole sa vanilijom :kafa:

u Luzanima se pojavila samo na par dana ljetos

a eno povukli su neke uvozne iz Austrije sa polica, pakovanje 0,5l zbog sumnje na prisustvo teskih metala

aj barem nikad ne kupujem plasticne, samo limenka :mrgreen:
Don't believe the hype.

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 03 nov 2024, 21:44

akisarajevo92 je napisao/la:
03 nov 2024, 21:25
slika[/img]

slika
kakav je zaokret dozivio ovaj b92 u odnosu na prije par godina, sad su u istoj ravni sa kurirom, informerom i slicnima

inace na dan kad se ovo desilo u NS, vidim na nasim portalima pa udjem kod njih, rekoh da vidim na sprskim portalima detaljnije i ta vijest bila pri dnu a na naslovnici glavna vijest "na HRT-u pozivaju na ubistvo Vucica" :rol:

naravno bila neka izjava izvucena iz konteksta
VensanKasel je napisao/la:
02 nov 2024, 13:38
Evo @akisarajevo92 , @Marsal , @tefaltava u Đuriću 🫥🫥
slika
mogao si mi dostaviti 20-tak limenki coca cole sa vanilijom :kafa:

u Luzanima se pojavila samo na par dana ljetos

a eno povukli su neke uvozne iz Austrije sa polica, pakovanje 0,5l zbog sumnje na prisustvo teskih metala

aj barem nikad ne kupujem plasticne, samo limenka :mrgreen:
Nije problem gospodara mi , svakako sam ti rekao da ti dođem muštuluk za Brno :D Napiši adresu u privatne poruke , sutra stiže gajba :kafa:
Ozbiljan sam .

Što se tiče B92 dok sam prije čitao portale , bio mi je omiljeni . Jesam većinom sport pratio , ali su uvijek bili " normalni " .

Koliko se sjećam oni su surađivali upravo sa Indexom , na B92 su stajali linkovi sa Indexa i obrnuto , e gledaj sad od suradnje do ustaškog portala tanka je granica :|
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

Gisada
Kontakt:

Post Postao/la Gisada » 03 nov 2024, 21:50

Mogli je napisao/la:
03 nov 2024, 18:23
Pereira je napisao/la:
03 nov 2024, 17:26
enobarca je napisao/la:
03 nov 2024, 17:15
u pm sto mi zensko ucera :? Javila mi se prije par dana cura za kojom sam letao pola godine, ali ona nikad nije htjela nista vise od prijateljstva sa mnom, haj nekako sam ja presao preko toga i javi se ona meni neku noc.Sve ide dobro, prica da hoce sad nesto vise sa mnom, ovo ono, u meni se opet probudili stari osjecaji.I maloprije mi napisa sljedece: izvini, ja se moram udaljiti od tebe, mislim da je to najpametnije, evo jos se pitam koji joj je kur.ac
Da ti nije pronasla barbike u ormaru ?
:yawn:
Vidjela da je ostao mekusac. Cuj presao preko toga sto ga je **** ranije. :yawn:
Tu je jasno da ga je gazila kako je htjela. Ona se karala sa strane, a on je opet sirokih ruku docekao. Nevjerovatno sta sve nece muskarci raditi zbog zena. :facepalm:

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 03 nov 2024, 22:21

avenija je napisao/la:
03 nov 2024, 20:41
Uzeli smo i Jablanicu, sada se zeleni, 2026 se vezite idemo na 400 000 glasova.
Koja vam je sad opština bitnija od deset drugih?
Pitam za druga :beba:

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 03 nov 2024, 23:21

Donald J. Trump
@realDonaldTrump
If Kamala wins, you are 3 days away from the start of a 1929-style economic depression. If I win, you are 3 days away from the best jobs, the biggest paychecks, and the brightest economic future the world has ever seen.

Kamala’s inflation nightmare has cost the typical American family $30,000 dollars in higher prices—and now, she wants to impose the largest tax hike in American history, and raise your taxes by $3,000 dollars a year.

I will massively cut taxes for workers and small businesses—and we will have NO TAX ON TIPS, NO TAX ON OVERTIME, and NO TAX ON SOCIAL SECURITY benefits!
Hendla to Donald. :tokralju: :rol:

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 04 nov 2024, 00:48

Gube fašisti u utorak Leo.

Tebe svakako boli kara ko god pobijedi kad imaš para. :zviz:

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 04 nov 2024, 00:53

Ma uzima Trump. Ja gotovo nikad ne grijesim. :yawn:

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 04 nov 2024, 01:17

u Americi se opet izgleda glasa "protiv" Trumpa a ne za kvalitete drugog kandidata, zato ce opet dobiti qrac u celo kao sa Bidenom, ma bitno samo da Trump ne pobjedi, ha ya

btw
ovako su trebali biti docekani predstavnici vlasti i u Jablanici a ne da ona savjetnica sad pise kako nisu zahvalni jer im je "Neka" dosao i pomagao :rol:
Don't believe the hype.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 04 nov 2024, 01:22

Kamala uzima glatko
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Jabroni
Kontakt:

Post Postao/la Jabroni » 04 nov 2024, 01:23

Biće kao i prošle izbore.
Bahaćenje do izbora.
Kmeka o krađi dan poslije

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 04 nov 2024, 01:50

akisarajevo92 je napisao/la:
04 nov 2024, 01:17
u Americi se opet izgleda glasa "protiv" Trumpa a ne za kvalitete drugog kandidata, zato ce opet dobiti qrac u celo kao sa Bidenom, ma bitno samo da Trump ne pobjedi, ha ya

btw
ovako su trebali biti docekani predstavnici vlasti i u Jablanici a ne da ona savjetnica sad pise kako nisu zahvalni jer im je "Neka" dosao i pomagao :rol:
Kakav qrac u čelo, lik je po svakoj metrici iznadprosječan predsjednik
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 04 nov 2024, 05:26

Malo je pala prednost Trumpa na kladionicama ali je i dalje favorit.
Trump - 1.72
Harris - 2.20
Inače, ako sam dobro vidio, samo jednom se desilo da favorit po kladionicama izgubi izbore u zadnjih cca. 150 godina, kada je Hillary izgubila baš od Trumpa.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 04 nov 2024, 11:39

Jesam li ja nesto pogresno skontao ili srpski mediji napadaju index jer ovi kritikuju sprsku vlast zbog tragedije u Novom Sadu? Sta im Vucic radi, ko kim jong un :mrgreen:

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 04 nov 2024, 11:52

E stvarno nam je bitno ko će u Americi pobijediti izbore. Iste marionete.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 04 nov 2024, 11:55

enobarca je napisao/la:
04 nov 2024, 11:39
Jesam li ja nesto pogresno skontao ili srpski mediji napadaju index jer ovi kritikuju sprsku vlast zbog tragedije u Novom Sadu? Sta im Vucic radi, ko kim jong un :mrgreen:
Prodajom Antena Grupi, čiji je vlasnik Srđan Milovanović, B92 postaje samo još jedan u nizu režimskih medija.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: lol89 i 47 gostiju.