FK Tuzla City

Moderator/ica: GracanicaAA

FKBilder
Kontakt:

Re: FK Tuzla City

Post Postao/la FKBilder » 23 okt 2024, 00:08

TuzlaCityfighter je napisao/la:
22 okt 2024, 23:10
KimJongEsmer je napisao/la:
22 okt 2024, 19:16
Beledija je napisao/la:
21 okt 2024, 10:12

Niko ti ne brani da likuješ zbog sunovrata. Gašenje nije opcija i svakako se neće desiti u skoro vrijeme.
Niko ne likuje. Samo sve ide u tom pravcu kao sa ostalim vjestackim klubovima: Olimpic, Đerzelez, Zmaj od Bosne itd. Sta je falilo Slogi Simin Han da se i dalje tako zove i igra Prvu kantonalnu ili Drugu federalnu ? Tamam po mjeri. Sad odlaskom Sisoja za 2-3 godine nit ce biti Tuzle city niti Sloge SH. To je poenta
A sto nebi bilo Sloge S. Han. Kao prvo dobili smo stadion koji nismo imali. Dobili smo Infrastrukturu koju smo möglich samo sanjati kao i mmogi drugi klubovi iz nizih liga.
Zbog toga mi je nelogicno to sto se pise ovdje o Husicu, trebo je ovo ili ono.
Uzeo vas je iz kantonalne, sredio omladinski pogon, sredio stadion. Uveo u PL,igrao evropu.
Ne znam,sto se vas tice nemate mu sta reci.
Eto sada imate mogucnost, izvolite voditi klub.

KimJongEsmer
Kontakt:

Post Postao/la KimJongEsmer » 23 okt 2024, 05:01

FKBilder je napisao/la:
23 okt 2024, 00:08

Niko ne likuje. Samo sve ide u tom pravcu kao sa ostalim vjestackim klubovima: Olimpic, Đerzelez, Zmaj od Bosne itd. Sta je falilo Slogi Simin Han da se i dalje tako zove i igra Prvu kantonalnu ili Drugu federalnu ? Tamam po mjeri. Sad odlaskom Sisoja za 2-3 godine nit ce biti Tuzle city niti Sloge SH. To je poenta
A sto nebi bilo Sloge S. Han. Kao prvo dobili smo stadion koji nismo imali. Dobili smo Infrastrukturu koju smo möglich samo sanjati kao i mmogi drugi klubovi iz nizih liga.
Uzeo vas je iz kantonalne, sredio omladinski pogon, sredio stadion. Uveo u PL,igrao evropu.
Upravo to. Lahko je tuďim qurcem gloginje mlatit

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 23 okt 2024, 07:48

FKBilder je napisao/la:
23 okt 2024, 00:08

Nikomu nista ne zamjeri niti ima obraza nesto reci. Stvar je samo da kaze, iznese necu vise da ulazem, diezem ruke od kluba i to je to. Nije rjesenje biti u klubu a nista ne raditi, momci igraju bez plata. Za sve mu hvala do neba, nema tu puno pametovanja.
Elvir Baljic

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 23 okt 2024, 10:55

Vidim da termin " vještački" ili "plastični" klub je argument kako ne treba raditi jer su takvi klubovi osuđeni na propast. Zaboravlja se jedina istina da danas ništa ne funkcioniše bez novca.
Naravno, džaba ti novci ako se ne troše namjenski odnosno na način da se svi segmenti u klubu poslože.
Tuzla siti je osnovan pod imenom Sloga 1955g. i većina tastatura stručnjaka ga zovu plastičnim klubom. Plastični klubovi nisu recimo C.zvezda i Partizan, Čelik koji su osnovani 1945g., Sarajevo 46- e, Gradina Srebrenik 1953 ili Bosna Kalesija 1970g, dok je Zrinjski prvi rođendan proslavio 1993g. Izraelski novac je plastiku iz Mostara digao na visine koji mi možemo samo sanjati, Zvezda je bila sila sa Jugoslivenskim novcem pa je nugdje nije bilo dok Vučić nije otvorio državnu blagajnu pa zvezda će samo ove godine zaraditi oko 30 milona eura. Neko reče što se Husič spominje.Pa spomine se da se odredi, Tuzla siti će biti b tim Slobode, napuštam taj projekt i radite kako znate ili možete ili sačekajte da vidim kako i šta sa slobodom. Ovako uz sve dobro šti jw napravio rizikuje da izgubi poštovanje i ovo malo navijača što je uz klub. Kamo sreće da sa Slobodom napravi i pola kao Vico i Dodik sa Borcem ili Izraelac sa Zrinjskim, Dinamo i Zvezdu i ne treba fovoditi u istu ravan sa našim fodbalom.
Olimpik, Đerđelez, Zmaj porediti sa Tuzla sitijem je u najmanju ruku neukusno.

FrDiHu
Kontakt:

Post Postao/la FrDiHu » 24 okt 2024, 23:03

Gledao sam utakmicu u Bihacu i mogu reci da je najbolji na terenu bio momak sa brojem 20 Jasmin Osmic.Odlican defanzivno brz par puta je fantasticno driblao ali ga je ukopao broj 7 Durmis momak je bio ocajan.Dobra utakmica Tuzla citya lose su usli u utakmicu kasnije puno bolji al je Jedinstvo malo na iskustvo malo na sudije uspjelo pobjediti.

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 25 okt 2024, 14:15

FrDiHu je napisao/la:
24 okt 2024, 23:03
Gledao sam utakmicu u Bihacu i mogu reci da je najbolji na terenu bio momak sa brojem 20 Jasmin Osmic.Odlican defanzivno brz par puta je fantasticno driblao ali ga je ukopao broj 7 Durmis momak je bio ocajan.Dobra utakmica Tuzla citya lose su usli u utakmicu kasnije puno bolji al je Jedinstvo malo na iskustvo malo na sudije uspjelo pobjediti.
Mi u Bihacu nismo mogli do boda (va) Ama baš nikako. Tigar je to uspjesno odradio na pocetku utakmice, zato i jest bilo takvo sudjenje.
Elvir Baljic

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 25 okt 2024, 14:16

Protiv Travnika u S Hanu. Par momaka se organizuje, pokusavaju vratiti navijacku grupu na stadion.
Elvir Baljic

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 25 okt 2024, 14:21

25 okt 2024, 14:16
Protiv Travnika u S Hanu. Par momaka se organizuje, pokusavaju vratiti navijacku grupu na stadion.
Svaka cast na tome. Divizija je falila itekako

FrDiHu
Kontakt:

Post Postao/la FrDiHu » 25 okt 2024, 16:27

25 okt 2024, 14:15
FrDiHu je napisao/la:
24 okt 2024, 23:03
Mi u Bihacu nismo mogli do boda (va) Ama baš nikako. Tigar je to uspjesno odradio na pocetku utakmice, zato i jest bilo takvo sudjenje.

Los ulazak u utakmicu al pred kraj prvog poluvremena dva zicera ste promasili.Ali po svemu prikazanom ne toliko losa ekipa. Sretno u nastavku.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 26 okt 2024, 17:28

Čestitke na pobjedi.

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 27 okt 2024, 12:31

Interesantno da je sudjenje ponovo na nasu stetu. U Bihacu smo imali lose sudjenje, evo opet sad kuci par diskutabilnih odluka. I po tome mozemo zakljucito koliko je Azmiru interesantna TC, doduse njegovi odnosi u savezu i ne stoje bas tako dobro kao prije.
Elvir Baljic

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 29 okt 2024, 12:11

Od najavljenog povratka do borbe za opstanak.Sve dok se TC nalazi u zoni ispadanja neće imati poštovanje sudijske mafije.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 01 nov 2024, 19:55

Dosadašnji bilans domaćih utakmicai nije loš,4 odigrana meča 9 poena.Kiks protiv Čelika je bio nepotreban.
U gostima druga priča, 2 boda je baš tanko mada su suci bar u Bihaću i Goraždu dali sve od sebe da tako i bude. Još pet mečeva od čega tri u gostima mogu popraviti sezonu ili je dodatno unakaziti. Pa hajde da vidimo.

CityCity
Kontakt:

Post Postao/la CityCity » 02 nov 2024, 15:45

Pobjeda danas nas je vratila u život.Čestitam.

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 02 nov 2024, 16:30

:shifty:
Beledija je napisao/la:
01 nov 2024, 19:55
Dosadašnji bilans domaćih utakmicai nije loš,4 odigrana meča 9 poena.Kiks protiv Čelika je bio nepotreban.
U gostima druga priča, 2 boda je baš tanko mada su suci bar u Bihaću i Goraždu dali sve od sebe da tako i bude. Još pet mečeva od čega tri u gostima mogu popraviti sezonu ili je dodatno unakaziti. Pa hajde da vidimo.
Četiri do kraja od kojih je najteža apsolvirana uspješno. Ima se šanse popraviti ova sezona. Bez učinka u gostima mrka kapa, zato maksimalno ozbiljno do kraja.

TuzlaCityfighter
Kontakt:

Post Postao/la TuzlaCityfighter » 02 nov 2024, 17:47

Pobjeda zlata vrijedna. Sad malo laksi raspored , dobro bi bilo popraviti jos vise bodovni Saldo. Samo da momke ispostuju za pruzene igre i trud. Nisam danas bio prisutan na utakmici zbog Privatnih obaveza , tako da ne mogu napisati nesto vise
Elvir Baljic

husrefbeg
Kontakt:

Post Postao/la husrefbeg » 03 nov 2024, 17:06

Pitanje za Balju ili nekog drugog Kako će se neizbor Azmira u NS BiH odraziti na njegov odnos prema fudbalu općenito. Da neće donijet odluku o povlačenju iz fudbala.

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 03 nov 2024, 17:55

husrefbeg je napisao/la:
03 nov 2024, 17:06
Pitanje za Balju ili nekog drugog Kako će se neizbor Azmira u NS BiH odraziti na njegov odnos prema fudbalu općenito. Da neće donijet odluku o povlačenju iz fudbala.
Slobodno napisi javno Balja...i mene interesuje

Beledija
Kontakt:

Post Postao/la Beledija » 03 nov 2024, 18:31

Ja baš i nisam dobro obaviješten o pravilima fudbalskog saveza.
Ipak dosta je jasno da se povratkom na presjedničku funkciju u Slobodi AH odrekao položaja u FS BiH. Razlog jednostavan: sukob interesa.
Vico se morao povući sa funkcije presjednika Borca da bi bio presjednik saveza. Možda griješim al čini mi se da je to glavni razlog zašto još nije i zvanično u Slobodi.

Hazre
Kontakt:

Post Postao/la Hazre » 03 nov 2024, 18:37

Beledija je napisao/la:
03 nov 2024, 18:31
Ja baš i nisam dobro obaviješten o pravilima fudbalskog saveza.
Ipak dosta je jasno da se povratkom na presjedničku funkciju u Slobodi AH odrekao položaja u FS BiH. Razlog jednostavan: sukob interesa.
Vico se morao povući sa funkcije presjednika Borca da bi bio presjednik saveza. Možda griješim al čini mi se da je to glavni razlog zašto još nije i zvanično u Slobodi.
Iskreno sve je moguce, neznam hoce li preuzeti Slobodu?? Nesta smrdi tu...

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: 7republictz i 2 gosta.