FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- 
				pjankesarajevo
 - Kontakt:

Re: FK Sarajevo
Ne znam za vas ali meni ce vikend biti potpun tek ako siromasi izgube  

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
						- Osttribine
 - Kontakt:

Konacno nakon tri godine prosjecnosti na nesto licimo ove sezone i "smetat" cemo ovim dvjema povlastenim ekipama u borbi za titulu. Da je sudjenje korektno, hladno bi se za titulu borili ali eto, bitno mi je da mi licimo na ekipu, igramo dobro, pobjedjujemo. Pa ako na kraju i ne zavrsimo prvi nece niko imati pravo reci bilo sta na ekipu, za razliku od prethodne tri sezone kada su kritike bile opravdane.
Cestitke momcima i ZZ, kakva god da je Sloboda ipak utrpati joj 6 komada na njihovom terenu nije mala stvar. A sad iscekivanje srijede, nadam se da i dole mozemo ostati neporazeni.

Cestitke momcima i ZZ, kakva god da je Sloboda ipak utrpati joj 6 komada na njihovom terenu nije mala stvar. A sad iscekivanje srijede, nadam se da i dole mozemo ostati neporazeni.
- MaroonBjelave
 - Kontakt:

Bgm je neko dobre sadake dao, pa taj čovjek dođe kod nas. Što bi stari rekli baš smo se "namirili" s njim.
Bordo jutro prijatelji!  

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
						Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
						Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Danijel Peric i Ernis Dzemidzic su bili VAR sudije, ocekujem 6 utakmica pauze 

Jel nam ovo Zrinja dala besplatan ulaz na utakmicu u srijedu?
Samo kad ce se prekinuti sa praksom da navijaci uöaze u 20-oj minuti na stadion i napustaju u 80-oj, zasto ne mogu ostati do kraja, pa zadrzi gostijuce jos sat vremena dok se ostali ne razidju i onda lagano uz pratnju ispratis iz grada, zar je to stvarno problem majka mu stara

Samo kad ce se prekinuti sa praksom da navijaci uöaze u 20-oj minuti na stadion i napustaju u 80-oj, zasto ne mogu ostati do kraja, pa zadrzi gostijuce jos sat vremena dok se ostali ne razidju i onda lagano uz pratnju ispratis iz grada, zar je to stvarno problem majka mu stara
- Kockoglavi
 - Kontakt:

Samo na kosevu gosti budu ma tribini od pocetka pa do kraja tekme

- ErosViverosViv
 - Kontakt:

zato sto je u nedavnoj proslosti bilo mnogo sacekusa pa im se ne isplati da gosti zadnji izadju. Npr sinoc je preko 120 ljudi iz tk bilo u gostujucem sektoru, to je 50ak auta van policijske pratnje, dok su fukare postojale znalo je biti kamenica i ostecenih auta.ronaldo99 je napisao/la: ↑03 nov 2024, 11:25Jel nam ovo Zrinja dala besplatan ulaz na utakmicu u srijedu?
A opet, ako na kraju utakmice gosti prvi izadju kao kada je sarajevski derbi, onda 20 hiljada ljudi ceka 20-30 minuta poslije utakmice da gosti odu kuci. Tako da policija odvoji otprilike zadnjih 10 minuta da isprati goste prije zavrsetka utakmice.
Ta praksa policiji godi dugo godina unazad i ne planiraju je mjenjati jer imaju manje posla i nikakve brige, a oni su vlast tako da im se moze.
Izvoli brate, bilo je teško uhvatit piksel
Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
						https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
Dogovor klubova. Oni nama besplatan ulaz, naši njihovim navijačima na Koševu. Kao i sa Borcem.ronaldo99 je napisao/la: ↑03 nov 2024, 11:25Jel nam ovo Zrinja dala besplatan ulaz na utakmicu u srijedu?
Ma neće se to promijenit još dugo godina. Samo što sinoć po, mislim, prvi put nije zasrala policija nego naš debil. Zbog onog debilizma bih nas i ja istjerao ranije s tribine.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
						Husref Musemić - Babuka.
- relativizam
 - Kontakt:

Nakon dugo vremena napokon da na našim utakmicama vidim 2,3 šuta sa 20ak metara a da su jaka i precizna 
Prije u jednom kolu to ne vidiš a sad dovođenjem pavlicevica djordjevica lulica imamo i tu opasnost po protivnika
Prije smo molili Boga da se tribina ne prebaci

Prije u jednom kolu to ne vidiš a sad dovođenjem pavlicevica djordjevica lulica imamo i tu opasnost po protivnika
Prije smo molili Boga da se tribina ne prebaci
Odmah sa momkom vaspitnu odraditi, dosta je tog primitivizma sa bacanjem flaša, stolica, kamenja i sl.Zutti je napisao/la: ↑03 nov 2024, 11:58Dogovor klubova. Oni nama besplatan ulaz, naši njihovim navijačima na Koševu. Kao i sa Borcem.ronaldo99 je napisao/la: ↑03 nov 2024, 11:25Jel nam ovo Zrinja dala besplatan ulaz na utakmicu u srijedu?
Ma neće se to promijenit još dugo godina. Samo što sinoć po, mislim, prvi put nije zasrala policija nego naš debil. Zbog onog debilizma bih nas i ja istjerao ranije s tribine.
Rekli bi neki - Jos su ovo plodovi Rozmanovog (ukljucit cu i onog degenerika Ibricica) rada.

- FKS -
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.