FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

DamirT
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la DamirT » 02 nov 2024, 23:14

RollingPaper je napisao/la:
02 nov 2024, 23:09
Nisu ovo cista posla, treba ovo dobro ispitat sve. Koji ce qrac Azmir u klubu ako nemamo za plate, kad nema plate ne mozes ocekivat nista.

Shvatam ja da nisu zasluzili, al svakako ces to morat platit, sve sto je na papiru platices kad tad, moras.
1000%. Jesmo sigurno najlosiji tim u ligi, ali ne u toj mjeri da izgledamo kao da igraju pioniri protiv prvih timova. Ovdje nesto opasno smrdi, samo sta :hmmmmm:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Tuzlanski075
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlanski075 » 02 nov 2024, 23:17

Nisu ovo cista posla, treba ovo dobro ispitat sve. Koji ce qrac Azmir u klubu ako nemamo za plate, kad nema plate ne mozes ocekivat nista.

Shvatam ja da nisu zasluzili, al svakako ces to morat platit, sve sto je na papiru platices kad tad, moras.
Da im je Azmir isplatio sedam plata unaprijed mislim da večeras ishod ne bi bio drugačiji. Nikad gori igrači nisu igrali za ovaj klub i mislim da historija neće zapamtiti gore od ovih. Prva generacija koja je ispala 2012 sa penzionerom Mešanovićem i djecom bi obrisala pod sa ovim zvijezdama.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 02 nov 2024, 23:18

BluSun je napisao/la:
01 nov 2024, 22:15
Ni predsjednika ni para… ne branim nikog al pozivate se na azmira kao nekog spasitelja pa sta radi sta ceka, tumaci list po list od tih silnih dokumenata ???
igraci 3 mjeseca nemaju platu, kako hrane porodice? Kako placaju rezije i stanove ?? Ne mozemo nista bolje ni ocekivat kakvi su nam uslovi i situacija u klubu al opet se nadam nekom cudu da se izvucemo iz ovog sivila i sretno nam sutra.
Imas Acu i ekipu, doveli 30+ igraca, nek im plate, dobili su pare od grada, valjda i od Niksica slikali su se, ako im oni ne plate ima onaj mutevelija zenicki sindikalista Dzidic......sindikat ce to rijesiti. Nek tuze Slobodu i za nannesenu dusevnu bol.....valja trpiti ovo karanje
🔴⚫️

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 02 nov 2024, 23:19

DamirT je napisao/la:
02 nov 2024, 23:14

1000%. Jesmo sigurno najlosiji tim u ligi, ali ne u toj mjeri da izgledamo kao da igraju pioniri protiv prvih timova. Ovdje nesto opasno smrdi, samo sta :hmmmmm:
Sto posto,ovo buraz nije cista posla

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 02 nov 2024, 23:19

klasik je napisao/la:
02 nov 2024, 23:13

Ja kazem ova ekipa je prije mjesec dva tri bila egal sa Zeljom, Velezom, Sirokim, nije bilo bodova al niko se nije izivljavo na nama, ovo sad kolko god da je bilo lose sa Nalom izgleda 10 puta gore, evo 4 utakmice snjim mi nismo gola dali, nisi bio ni blizu da bod osvojis
Lako je bit general poslije bitke al’ nije trebo Maksimovica mjenjat, vjerovatno bi uzeo makar dva tri boda vise do sad, a i sudije su nas iskasapile prvih 5 kola.

Plus kad nema plata, ne mozes ocekivat nista jednostavno, da imas Messija u ekipi. Ljudi to ne kontaju.

Kad nema plata jednostavno je tesko napravit koheziju s igracima i ocekivat bilo kakav rezultat. Prosla su ta vremena.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 02 nov 2024, 23:25

Dali Sloboda ima predsjednika ? Bude li Azmir na utakmicama?
🔴⚫️

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 02 nov 2024, 23:29

Skver je napisao/la:
02 nov 2024, 23:25
Jos nije zvanicno predsjednik… Znaci nema.

zaostrog
Kontakt:

Post Postao/la zaostrog » 02 nov 2024, 23:32

Vaša je tema, ne bih da serem ili prisjedam na muku, niti znam sve te priče iza leđa i u vezi s upravama, koje sigurno jesu omča oko vrata, ali samo fudbalski i igrački - Slobodi će biti bolje kad se okani polovnih igrača (ne može se čak reći ni polovnih, nego nešto gore od toga). Meni je prva misao na Slobodu vječito nagomilavanje upravo ovakvih igrača u ekipu. Da stvar bude gora, ta ista Sloboda vjerovatno proizvodi najviše mladih igrača za BiH ligu. Evo samo u ovom Sarajevu Mehmedović, Kapetanović i Beganović, hajd Mukić svakako i tamo bio onako, ako nekoga ne zaboravljam.

I ne može se sve s mladima, svakako, ali to mora biti orijentacija kluba. Pri tome, nije fazon povući jednu generaciju juniora i "nek igraju", nego iskoristiti privilegiju igranja u PLBiH da se privuku ipak mlađi igrači kojim je to izlog.

Ali dobro, pretpostavljam da je ovo uzaludno pametovanje kad su stvari iznad toga truhle.

I Maksimović je ba ****, ne žalite bezveze za njim. Lik koji u karijeri nema ništa, nit će ikad imati.

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 02 nov 2024, 23:35

Kakva skupina debila u pm ebo ih onaj ko im je rekao da od fudbala zive
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 02 nov 2024, 23:36

Ovo je ocigledno dokazivanje kakvo su sranje napravili i ostavili smrad aco i ekipa.
Barem se to po izjavi nale moze pomalo zakljucit.
Drugo, moze li mi neko objasnit kako nema plata, a ****, cije mi se ime vise i ne izgovara, izjavi da ima para za 2 mjseeca normalnog funkcionisanja kluba.
Kako to onda da igraci vec mjesecima nemaju platu?
Nije da gotivim azmira, al nazalost se na njemu sve lomi.
Steta sto oni supersmradovi ne ostadose do kraja, da nose teret najveceg olosa i sljama u gradu do kraja zivota.
Volim tebe, više od sebe

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 02 nov 2024, 23:39

antisisoja1919 je napisao/la:
02 nov 2024, 23:36
Ovo je ocigledno dokazivanje kakvo su sranje napravili i ostavili smrad aco i ekipa.
Drugo, moze li mi neko objasnit kako nema plata, a ****, cije mi se ime vise i ne izgovara, izjavi da ima para za 2 mjseeca normalnog funkcionisanja kluba.
Steta sto oni supersmradovi ne ostadose do kraja, da nose teret najveceg olosa i sljama u gradu do kraja zivota.
Ostat ce oznaceni kao grobari kluba u novijoj istoriji, otisli ili ne. Znamo mi svi ko je ovaj sljam od igraca doveo. Bitno da krmak mario (namjerno malim slovom) ne smije krociti na Tusanj veceras, pa gofno doslo u Mejdan gledati rukomet. Mamu mu yebem debelu. A o aci nemam sta vise ni napisati sto nije napisano odavno...
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 02 nov 2024, 23:42

02 nov 2024, 23:29
Skver je napisao/la:
02 nov 2024, 23:25
Jos nije zvanicno predsjednik… Znaci nema.
Vjerovatno ima neki razlog sto jos nije preuzeo zvanicno. Valjda saznamo uskoro, prosli su izbori za nogometnu vladu.
🔴⚫️

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 02 nov 2024, 23:43

Prejebali su kozu i ekipu
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 02 nov 2024, 23:44

DamirT je napisao/la:
02 nov 2024, 23:39
Ostat ce oznaceni kao grobari kluba u novijoj istoriji, otisli ili ne. Znamo mi svi ko je ovaj sljam od igraca doveo. Bitno da krmak mario (namjerno malim slovom) ne smije krociti na Tusanj veceras, pa gofno doslo u Mejdan gledati rukomet. Mamu mu yebem debelu. A o aci nemam sta vise ni napisati sto nije napisano odavno...
Dva kera, smrada, olosa...
Ma nema pogrdne rijeci koja bi ih mogla opisat.
Ne volim da kunem, al njima najgore zelim.
Za hljeba ni jedan ne imali.
Mamice im njihove.
Volim tebe, više od sebe

IbrahimAga075
Kontakt:

Post Postao/la IbrahimAga075 » 02 nov 2024, 23:48

Pa citav grad zna imena grobara Slobode od Secera,Ace,Maria,Rahmana,Cabrije,Bucija...nikad nece biti zaboravljeno sta su uradili od kluba :puke: :puke:
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU

BluSun
Kontakt:

Post Postao/la BluSun » 03 nov 2024, 00:03

Skver je napisao/la:
02 nov 2024, 23:18
BluSun je napisao/la:
01 nov 2024, 22:15
Ni predsjednika ni para… ne branim nikog al pozivate se na azmira kao nekog spasitelja pa sta radi sta ceka, tumaci list po list od tih silnih dokumenata ???
igraci 3 mjeseca nemaju platu, kako hrane porodice? Kako placaju rezije i stanove ?? Ne mozemo nista bolje ni ocekivat kakvi su nam uslovi i situacija u klubu al opet se nadam nekom cudu da se izvucemo iz ovog sivila i sretno nam sutra.
Imas Acu i ekipu, doveli 30+ igraca, nek im plate, dobili su pare od grada, valjda i od Niksica slikali su se, ako im oni ne plate ima onaj mutevelija zenicki sindikalista Dzidic......sindikat ce to rijesiti. Nek tuze Slobodu i za nannesenu dusevnu bol.....valja trpiti ovo karanje
Ja niti branim acu i ekipu niti ovog spasitelja koji je takodjer doveo nekoliko tih igraca koji godinu dana nisu igrali nigdje pa ih evo nece ni da placa sad… poenta price je sto je u klubu rasulo i niko ne stoji iza kluba i sve ovo na terenu je odraz toga… nije ovo neko proslo vrijeme kad se igralo za raju ovo su vremena koja traze sve da bude pod konac ako zelis neki uspjeh a to su redovna primanja pa ni konobar nece da konobarise ako mu jedan dan ne platis dnevnicu… i istina je da igraci nemaju platu 3 mjeseca da kad trebaju na put da krenu autobus nece da vozi jer su duzni firmi da igraci treniraju u razlicitoj opremi ni to ne mogu da kompletiraju, da taj azmir niti dolazi niti se obraca bilo kome itd itd u ovom klubu nista ne valjaaa ili bolje receno rasulo je a sto se tice igraca ovdje ruku na srce ima dobrih igraca i bilo je i dobrih momenata u igri al nemaju ni oni realno srece …

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 03 nov 2024, 00:07

Ko zna sta ce sve iz ovog izaci, razne novcane malverzacije, lazne posudbe, talovi sa menadzerima, igracima.....nebi se iznenadio kada bi Azmir odustao, Sloboda se nece godinam oporaviti od ovih kokuza i laznih prijatelja Slobode, ako se ikada i oporavi. Ovo ako Azmir iznese na zelenu granu, covjeku napraviti spomenik za zivota na Tusnju.
🔴⚫️

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 03 nov 2024, 00:18

Skver je napisao/la:
03 nov 2024, 00:07
Ko zna sta ce sve iz ovog izaci, razne novcane malverzacije, lazne posudbe, talovi sa menadzerima, igracima.....nebi se iznenadio kada bi Azmir odustao, Sloboda se nece godinam oporaviti od ovih kokuza i laznih prijatelja Slobode, ako se ikada i oporavi. Ovo ako Azmir iznese na zelenu granu, covjeku napraviti spomenik za zivota na Tusnju.
Ja mislim da je on odustao davno.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 03 nov 2024, 00:19

FKBilder je napisao/la:
03 nov 2024, 00:18
Skver je napisao/la:
03 nov 2024, 00:07
Ja mislim da je on odustao davno.
Ako nije dosad, veceras sigurno jeste.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

BluSun
Kontakt:

Post Postao/la BluSun » 03 nov 2024, 00:31

U klubu nemam nikog jeste vidjeli azmira veceras ?? a vidjet ce te sta ce se desavat sljedece sedmice jer je ovo cirkus teski… od radnika koji rade u klubu bez primanja do igraca koji su izbaceni iz stanova jer nemaju za kirije pa idu kod suigraca drugih da zive i vi pricate o igri i fudbalu a ovi se bore kako prezivjet i jos igraju za najmizernije pare u citavoj ligi…

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.