Njemačka - BiH 16.11.2024 / BiH - Nizozemska 19.11.2024
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Njemačka - BiH 16.11.2024 / BiH - Nizozemska 19.11.2024
Skok Hamzica na pocetku videa
Danas vjerovatno u protokolu protiv Altacha, a mozda u debi za prvi tim RB Salzburga
Danas vjerovatno u protokolu protiv Altacha, a mozda u debi za prvi tim RB Salzburga
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Citavo vrijeme je prica oko stvaranja nekakve baze igraca medjutim to su sve neki polovnjaci i propali talenti bolje uigravati mladje pa mozda se posreci ovako sigurno neceNoDi80 je napisao/la: ↑19 okt 2024, 12:46Mozes i Kulasina prekriziti i od njeg ima boljih
Ni Radeljic nije perspektiva s 27 godina u Rijeci
Dobar je u igri nogom i nije los igrac
Bolje neke mladje gurati poput Muharemovica
Najbolje da igramo sa Barisicem i Muharemovicem
Uglavnom poenta je ista da treba dosta skoro pola igraca zamjeniti s ovog spiska
Uigravali bi da imamo sta, ne mozes kriviti strucni stab sto nema igraca
vjerujem da pokusavaju s ovim sto su izabrali nesto izgraditi, moze biti da su analizirali prethodne godine gdje je vjerovatno preko 50 igraca proslo kroz repku i nista nije donijelo toliko igraca.

Ne znam sta vise da mislim fkt. Juce gledam Dedica, Gazibegovica i Tabakovica i zapitam se: da li je stvarno do saigraca ili njihovog zalaganja za repku? Jedno je sigurno: slijedeci koji su Barbi na piku su upravo Dedic i Gazibegovic, i to ne bezrazlozno. Samo mi da je znati koga zele s tim (ne)zalaganjem da otjeraju: Barbu ili savez? Cudne se stvari desavaju od prosle godine i ne svidja mi se nimalo, kao ni mnogima. Evo imam priliku da odem spontano na utakmicu protiv Njemacke. Boravio bi svega 24 sata samo zbog tekme. Sav aranzman bi me kostao oko 340 eura. Da li se isplati gledati poraz i rasulo uzivo ili se zivcirati kod kuce 

⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
Ne isplati vjeruj. Bolje potrosi pare na nesto bolje, gubimo to svakako. Kad su Madjare nabili 5-0 u Njemackoj i nas ce.Mow je napisao/la: ↑20 okt 2024, 09:34Ne znam sta vise da mislim fkt. Juce gledam Dedica, Gazibegovica i Tabakovica i zapitam se: da li je stvarno do saigraca ili njihovog zalaganja za repku? Jedno je sigurno: slijedeci koji su Barbi na piku su upravo Dedic i Gazibegovic, i to ne bezrazlozno. Samo mi da je znati koga zele s tim (ne)zalaganjem da otjeraju: Barbu ili savez? Cudne se stvari desavaju od prosle godine i ne svidja mi se nimalo, kao ni mnogima. Evo imam priliku da odem spontano na utakmicu protiv Njemacke. Boravio bi svega 24 sata samo zbog tekme. Sav aranzman bi me kostao oko 340 eura. Da li se isplati gledati poraz i rasulo uzivo ili se zivcirati kod kuce![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Tesko onom ko za nas navija
Valja ostat normalan
Cekam spisak, on ce mi reci isplatili se pratiti ili ne
Ne bude li Zolotica, Muharemovica, Kulenovica, Ahmedhodzica, Bilbije, Hasica, Jasica, Memica,Hamzica ili minimum neki od ovih zbog papira i to, znam da je komplikovano
Onda **** ti ovo, imam pametnije stvari u zivotu
Valja ostat normalan
Ne bude li Zolotica, Muharemovica, Kulenovica, Ahmedhodzica, Bilbije, Hasica, Jasica, Memica,Hamzica ili minimum neki od ovih zbog papira i to, znam da je komplikovano
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Amar Memic bi mogao biti taj faktor iznenadjenja protiv Njemacke.
Igra desno krilo, a visok je 201cm, Svabe sigurno to nece ocekivati.
Vec zamisljam taj tandem na desnoj strani, dva Amara, jedan Dedic, drugi Memic
Igra desno krilo, a visok je 201cm, Svabe sigurno to nece ocekivati.
Vec zamisljam taj tandem na desnoj strani, dva Amara, jedan Dedic, drugi Memic
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
NoDi80 je napisao/la: ↑20 okt 2024, 10:37Tesko onom ko za nas navija
Valja ostat normalan

Vasilj
Dedic Muharemovic Katic Kolasinac Burnic
Gigovic Tahirovic Huseinbasic
Tabakovic Demirovic
Dedic Muharemovic Katic Kolasinac Burnic
Gigovic Tahirovic Huseinbasic
Tabakovic Demirovic
Ma nemas, ba ... imaces jednoc al' dotad je repka nambr van ...

'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock
Barba izgleda 31.10. objavljuje spisak. Tako da ce biti horora zagarantovanog 
Btw: ako ima ko zainteresovan da ide na tekmu protiv Njemacke, ovdje imate jos najjeftinije moguce ulaznice:
https://www.stubhub.com/germany-nationa ... istingQty=

Btw: ako ima ko zainteresovan da ide na tekmu protiv Njemacke, ovdje imate jos najjeftinije moguce ulaznice:
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
-
- Kontakt:
Koliko je to provjerena info? Prvi spisak za LN je objavio dosta rano, pa je prošli put rekao da to više neće raditi jer se forma igrača iz dana u dan mijenja. Sad očekujem da objavi još kasnije.Mow je napisao/la: ↑25 okt 2024, 10:43Barba izgleda 31.10. objavljuje spisak. Tako da ce biti horora zagarantovanog
Hajmo realno ljudi postaviti stvari i konacno se pomirit da u veznom redu imamo igrace u klubovima koji se raspadaju ili su klubovi solida a igraci ne igraju
Basic - dobro igra za klub, jedan od najboljih igraca istog a klub mu zakucan za dno
Gigovic - ista prica
Huseinbasic - ista prica, samo sto je njegov klub u sredini tabele ali cvajte
Tahirovic - momak se bavi fudbalom samo na reprezentativnom nivou, San Marino place za takvima
Saric - cak ni u italijanskoj cvajti nema ulogu
Burnic - zahvalan cvajtaski igrac ove godine u dosta dobrom timu cvajte
Hajradinovic - prosjecan turski prvoligas Kasimpasa na vrhuncu karijere
Kad covjek ovo pogleda, nije ni cudo sto smo ovako losi. Vecina ovih momaka i na klupskom nivou rijetko osjeti slast pobjede, tako da je u reprezentaciji tesko ocekivati nesto bolje protiv ovakvih protivnika iako znamo svi da ce nam i Farska Ostrva uskoro postat velik zalogaj
Basic - dobro igra za klub, jedan od najboljih igraca istog a klub mu zakucan za dno
Gigovic - ista prica
Tahirovic - momak se bavi fudbalom samo na reprezentativnom nivou, San Marino place za takvima
Kad covjek ovo pogleda, nije ni cudo sto smo ovako losi. Vecina ovih momaka i na klupskom nivou rijetko osjeti slast pobjede, tako da je u reprezentaciji tesko ocekivati nesto bolje protiv ovakvih protivnika iako znamo svi da ce nam i Farska Ostrva uskoro postat velik zalogaj
Nista, najbolje onda zvati Pjanica kakvim takvim, ako nista onda zbog iskustva i ulijevanja hrabrosti drugima...
⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️
-
- Kontakt:
Zlatko Dalić objavio spisak za naredne tekme, vidim pozvao je Livakovića bez obzira na crveni karton.
Ne znam kad da očekujemo Barbu i spisak, i je li Katić ima zabranu samo jednu utakmicu?
Ne znam kad da očekujemo Barbu i spisak, i je li Katić ima zabranu samo jednu utakmicu?
LIvakovic samo suspendiran za jednu utakmicu, Katic takodjer samo jednu tekmu suspendiran.Coolpanda24 je napisao/la: ↑28 okt 2024, 12:04Zlatko Dalić objavio spisak za naredne tekme, vidim pozvao je Livakovića bez obzira na crveni karton.
-
- Kontakt:
Zmajevi će se okupiti 11. novembra u Karlsruheru uoči posljednja dva meča Lige Nacija protiv Njemačke i Nizozemske, saznaje **** portal.
Srednji red nam nikad lošiji nije bio. Krila takođe nemamo (da valjaju), osim Bajraktarevića.fanatik19 je napisao/la: ↑27 okt 2024, 12:32Hajmo realno ljudi postaviti stvari i konacno se pomirit da u veznom redu imamo igrace u klubovima koji se raspadaju ili su klubovi solida a igraci ne igraju
Gigovic - ista prica
Ona odbrana koja je izašla protiv Ukrajine je bila beton, sad nemamo Ahmedhodžića ni Hadžikadunića, njihove zamjene nisu ni približno kvalitetne. Uz to, niko ne primjećuje da mi imamo mnogo štopera koji su ljevaci - Kolašinac, Mujakić, Radeljić, Muharemović. Uz to je i jedinu kvalitetnu utaknicu Barišić (protiv Mađarske u gostima) odigrao na lijevom štoperu. Dešnjaka štopera imamo samo Bičakčića (Katića računam da će igrati libera). Mislim da bi se zato trebao zaganjati ovaj Marković iz Plzena.
Napad - Baždara sad imamo , o Demiroviću ne znam šta da kažem, trudi se , trči, on nije efikasan, služi da odvuče štopere, napravi prostor Džeki... Tabaković klupa u Hoffenheimu, a mislim da je slabiji igrač i od Kahvića npr.
Glory Glory Man United
-
- Kontakt:
Znaci igrac koji je bio najbolji strijelac cvajte je slabiji od Kahvica koji u istoj toj cvajti ne moze ni na klupi da sjedi, a kamoli da upise koji minut

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Ahrefs [Bot], bhfanatic14, katalinski i 22 gosta.