Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Nail for Real
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
Oba muljatora na terenu
.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Šminka evra s onim pufnicama u nosu 

Gotovo, ostvarili smo sjajan rezultat! Svaka čast svima
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Sve se vraca sve se placa, kad su u prvenstvu dobili nepostojeci penal, sad im nije svirao cist
GGMU eto nas u finalu

GGMU eto nas u finalu
To je to, ne treba ići pred rudu ali mislim da nam se smiješi Wembley 

TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Svaka cast igracima. I Fergusonu, ovo je bilo perfektno takticki. Vidic po meni najbolji. Izdvojio bi i Carricka (ovo ce bit drago Thunderstrucku), Ferdinanda, Rooneya i Giggsa. Evra je spasio cist gol, ali moram rec da je bio vrlo los veceras. Iz greske u gresku, na kraju je napravio i cist penal, ali konacno smo imali malo srece kod rusa. Svaka cast sudiji sto je vidio simuliranje one pizde Torresa. Samo je trebao dobit zuti i za prvi pokusaj. Ali bolje je ovako, sad ce igrat i uzvrat, a znamo da gola nema ni za lijeka.
GGMU!
Svaka cast igracima. I Fergusonu, ovo je bilo perfektno takticki. Vidic po meni najbolji. Izdvojio bi i Carricka (ovo ce bit drago Thunderstrucku), Ferdinanda, Rooneya i Giggsa. Evra je spasio cist gol, ali moram rec da je bio vrlo los veceras. Iz greske u gresku, na kraju je napravio i cist penal, ali konacno smo imali malo srece kod rusa. Svaka cast sudiji sto je vidio simuliranje one pizde Torresa. Samo je trebao dobit zuti i za prvi pokusaj. Ali bolje je ovako, sad ce igrat i uzvrat, a znamo da gola nema ni za lijeka.
GGMU!
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Koja sreca brateeeeeeeeeeeeeee !
Pobjeda je najbitnija. Drago mi je sto je onom Torresu pokazan karton zbog drugog simuliranja, trebao ga je odmah u prvom poluvremenu dobiti. Rio i Vida citavu tekmu na visini zadatka, Valencia maestralan, Rooney odlican, Carrick vjerovatno nakon Rome odigrao najbolju utakmicu za United. Mah odlicno sve, hvala ti bozeeeeeeeeeeeeeee !
Pobjeda je najbitnija. Drago mi je sto je onom Torresu pokazan karton zbog drugog simuliranja, trebao ga je odmah u prvom poluvremenu dobiti. Rio i Vida citavu tekmu na visini zadatka, Valencia maestralan, Rooney odlican, Carrick vjerovatno nakon Rome odigrao najbolju utakmicu za United. Mah odlicno sve, hvala ti bozeeeeeeeeeeeeeee !
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Cestitke za pobjedu u Londonu
.
Za prolaz valja odigrati i uzvrat , ali prolazak je sad debelo u nasu korist
.
Penal za Chelsea , sudija nije sviro˙ a mogo˙ je , nema veze , ne mozemo mi biti stalno osteceni
.

Za prolaz valja odigrati i uzvrat , ali prolazak je sad debelo u nasu korist

Penal za Chelsea , sudija nije sviro˙ a mogo˙ je , nema veze , ne mozemo mi biti stalno osteceni

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Samo Ferguson moze kod rezultata 1:0 na stanfordu bridgu umjesto desnog beka Rafeala ubaciti ofanzivno krilo Nanija i Valenciju vratiti na beka i taj isti Valencija odigra velicanstveno na toj poziciji, a vjerovatno je prvi put u karijeri igra.
Naklon za najveceg SAF
Naklon za najveceg SAF

Svi su dobro odigrali ovu utakmicu.Malo je Chicharito podbacio,ali nije ni imao puno lopti kao Rooney.
Ipak,moraju se izdvojiti i oni najbolji,ali bas najbolji:
Van Der Sar
Rooney
Ferguson
GGMU

Ipak,moraju se izdvojiti i oni najbolji,ali bas najbolji:
Van Der Sar
Rooney
Ferguson
GGMU

<3 Bosna i Hercegovina <3 Manchester United <3 NK Celik <3
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Šta drugo reći nego da su sudije (opet) usra.le utakmicu Lige prvaka.
No,hajdemo redom.Mancho je odigrao super disciplinovano u odbrani,zatvorio je bokove Chelsea i to je bilo važno.I Chelsea je više pazio na svoj gol do primljenog gola,ali otom potom.Jednostavno,Chelsea nije imao neke ideje u igri tokom cijele utakmice.Sve se nešto pokušavalo na Drogbu,na spuštanje lopte,a tako se nije moglo ništa.Veoma hrabar potez Fergieja kada je stavio Valenciu na tu poziciju desnog beka,ali to se pokazalo kao jako dobar potez.Kakva parada Van Der Sara,mislim da bi ovaj golman morao još (bar) jednu sezonu braniti za United.
Šta li je Torres sve izgovorio Ferdinandu na uho u ovim zadnjim minutama
Čist penal nije sviran Chelseaju nakon pada Ramireša...Izmakao je loptu pa ga je Evra udario.Onda taj teatralan pad Torresa koji penala nije vidio...Ali smiješna mi bi jedna stvar;prekid oko tog pada Torresa i one gužve bio je bar 20 sekundi,pa 30 sekundi sama ta izmjena,a španski sudac je svirao kraj u 94:00 a trebao je biti bar u 94:45
Dosta nepotrebno sviranih faulova,glup karton za VDS-a itd itd.
Ne bi trebalo da bude problema,ali ko zna šta će biti u uzvratu.
No,hajdemo redom.Mancho je odigrao super disciplinovano u odbrani,zatvorio je bokove Chelsea i to je bilo važno.I Chelsea je više pazio na svoj gol do primljenog gola,ali otom potom.Jednostavno,Chelsea nije imao neke ideje u igri tokom cijele utakmice.Sve se nešto pokušavalo na Drogbu,na spuštanje lopte,a tako se nije moglo ništa.Veoma hrabar potez Fergieja kada je stavio Valenciu na tu poziciju desnog beka,ali to se pokazalo kao jako dobar potez.Kakva parada Van Der Sara,mislim da bi ovaj golman morao još (bar) jednu sezonu braniti za United.
Šta li je Torres sve izgovorio Ferdinandu na uho u ovim zadnjim minutama

Čist penal nije sviran Chelseaju nakon pada Ramireša...Izmakao je loptu pa ga je Evra udario.Onda taj teatralan pad Torresa koji penala nije vidio...Ali smiješna mi bi jedna stvar;prekid oko tog pada Torresa i one gužve bio je bar 20 sekundi,pa 30 sekundi sama ta izmjena,a španski sudac je svirao kraj u 94:00 a trebao je biti bar u 94:45

Dosta nepotrebno sviranih faulova,glup karton za VDS-a itd itd.
Ne bi trebalo da bude problema,ali ko zna šta će biti u uzvratu.
You'll never walk alone.
- Thunderstruck
- Kontakt:
Bio je penal za Chelsea, moramo priznati.
Velika pobjeda za nas.
Cartmane, kako je odigr'o Carrick?
Jesi vidio pas za Giggsa kod gola?
Velika pobjeda za nas.
Cartmane, kako je odigr'o Carrick?

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
- red devil88
- Kontakt:
GLORY GLORY MAN UNITED Od kad Carick nije odigrao ovako dobro svaka cast majstore . Velika pobjeda sad samo lagano na Old Trafordu i cilj je Wenbley !
Glory Glory Man United !!! 

Vidis brate da sam ga odma pohvalio, samo radi tebe.Thunderstruck je napisao/la:Bio je penal za Chelsea, moramo priznati.
Velika pobjeda za nas.
Cartmane, kako je odigr'o Carrick?Jesi vidio pas za Giggsa kod gola?

Ma to je Carrick koji nam treba, znaci pasovi naprijed. Znam da on moze to, zato me toliko frustrira kad stoji na centru i dodaje loptu unazad i u stranu na 5 metara.
Koliko god to bio odličan pas, Giggs je učinio da bude još bolji, nevjerovatno kako je iz poteza izbacio onog zgembu, gol za aplauza... u svakom slučaju Carrick je odigrao najbolju utakmicu u zadnje dvije sezone, to je definitivno...Thunderstruck je napisao/la:Bio je penal za Chelsea, moramo priznati.
Velika pobjeda za nas.
Cartmane, kako je odigr'o Carrick?Jesi vidio pas za Giggsa kod gola?
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Takticka tekma Manche,......Penal je mogao biti sviran,ali,sudija je tako stajao da nije imo cist pogled na situaciju,....
Valencija na beku ekstra,
Ovo sam cekao toliko,napokon,je S.Bridge paoooo.Naprijed nasi,.......

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Jesam li ja poludio, ili i vi vjerujete u The Treble? 

Polako **** ga ti, nemoj mi sada letiti po oblacima. Ima jos revans, daleko je ovo od gotovog brate moj.Cartman je napisao/la:Jesam li ja poludio, ili i vi vjerujete u The Treble?
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- Nail for Real
- Kontakt:
Tacno @Cartman ne leti visoko
.

My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.