FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
82
37%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
24%

Ukupno glasova: 224

EastMadness
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la EastMadness » 01 nov 2024, 11:41

Pravi Vicini kerovi . Prodali su sve radi ostanka. Kad tad ce im se vratiti

Najvise mi je drago sto samo na pravoj strani :clap:

relativizam
Kontakt:

Post Postao/la relativizam » 01 nov 2024, 12:07

bitno je biti na pravoj strani pa makar doprinio koliko i golub koji gasi pozar vodom iz kljuna

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 01 nov 2024, 12:08

NajvecaRadosti je napisao/la:
01 nov 2024, 10:57
Ljudi ne moze Ibrakovic doc u savez i reci eh sad mi vladamo.Ne ide to tako.Politika federacije je totalno zakazala po pitanju sporta dok je ova iz drugog entiteta uradila apsolutno sve da postanu vladari u svakom sportu.Red je dosao na njih 2020 i tada je izabran Vico.Nama to nije smetalo jer je bilo sve med i mlijeko u i oko kluba a i realno ko je ocekivao da ce od Borca koji je tada tek usao u premijer ligu i bio prosjecan premijerligas napraviti ovo.

Evo sutra cemo aBd dobiti u Tuzli i imati skor 8-3-0,prije 4-5 godina s tim skorom bi bjezali drugom najmanje 7 bodova danas je to tek dovoljno za -4.Ogromna razlika i haos koji su napravili da ne smijes kiksati ako hoces da se boris za titulu.Ne moze se to tek tako preko noci ispraviti,treba vremena.ABd jednog dana doci ce nase vrijeme a tada nema žaljenja prema nikome.Pocevsi od smradova sa druge strane Miljacke koji su od prvog dana dusmani prvo sami sebi a onda svima ostalim.Pusiqurce zakucati na 8.mjesto od prvog do zadnjeg dana cim neko nas sjedne na fotelju
Ovo je brate ono sto se meni praaavo svidja u ovoj nasoj borbi zadnjih godina. Koliko su glupi, nesvjesno prave od nas veoma jaku ekipu, prisiljavajuci nas da budemo na svakoj tekmi 200% ako hocemo pobjedu.
Meni je jako drago sto cemo ovako, uz ovu borbu, nastojati da budemo duplo bolji od sviju i sto ce ta ekipa onda imati sta da kaze i u kvalifikacijama u Europi a bogami i u grupama.

Samo neka nastave praviti svi oko nas jako Sarajevo!!! :salut: :salut: :bih: :bih: :opaopa: :opaopa:
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 01 nov 2024, 12:58

Tiha voda brijegove valja.

:beba: :kafa:
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

head88
Kontakt:

Post Postao/la head88 » 01 nov 2024, 13:02

Eh zato treba trpati sve ove klubove 5 golova za poluvrijeme 5 daj ba napuni ih ko filovanu papriku. Nabijem ih sve podobne.

Noke995
Kontakt:

Post Postao/la Noke995 » 01 nov 2024, 13:02

Spletom okolnosti radim u naselju gdje većina naših igrača živi.
Lijepo ih je vidjeti svaki dan da sjede skupa,bez nekih grupa,bukvalno po 10-15 ih sjedi skupa.
Mislim pored jakog rostera i individualnog kvaliteta da je ovo najsložnija ekipa poslije one gdje su igrali Rahman,Velkoski,Ahmetović i co i to je naša najveća snaga.
Sutra ako Bog da po pobjedu,nemam nikakvih dilema.
0-3 pa onda da se pobijemo u Mostaru.

Odustati nećemo dok imamo tebe, a ti se bori dok imaš nas!
MNON

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 01 nov 2024, 13:03

Nismo sami u borbi, pisao sam vec, kljucan moze biti bas 1 delegatski glas a tu mi imamo futsal klub GFC Sarajevo.
Ne znam u kojem ce smjeru ouhati iz futsal kluba Zeljeznicar ali vjerovatno kako FK odluci i oni ce.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 01 nov 2024, 13:14

Noke995 je napisao/la:
01 nov 2024, 13:02
Lijepo ih je vidjeti svaki dan da sjede skupa,bez nekih grupa,bukvalno po 10-15 ih sjedi skupa.
Mislim pored jakog rostera i individualnog kvaliteta da je ovo najsložnija ekipa poslije one gdje su igrali Rahman,Velkoski,Ahmetović i co i to je naša najveća snaga.

Kako je to Zekić fino doveo pod konac. :kralj: :salut:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 01 nov 2024, 13:22

i ja mislim da je dobrim dijelom za atmosferu u timu zaslužan trener. zato što je prije svega pravedan i iskren. Allah ga pomogao do konačnog cilja.
šta šta je, je*em ti

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 01 nov 2024, 13:32

Hoće li se moći sutra ući na gostujući sektor ako se ne dolazi organizovano sa skupinom ?

Ne sjedi mi se baš odvojeno po zapadu, jer su bolesno napaćeni.

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 01 nov 2024, 13:35

kao sto sam i rekao da ce biti jedno vanredno kolo
Gosk nedjelja 19:45
Kuci zrinjski petak 18h
Gostovanje radnik utorak 16h
Hoće li se moći sutra ući na gostujući sektor ako se ne dolazi organizovano sa skupinom
@ajdohordas mozes uci na gostujuci sektor bez obzira sto ne dolazis s grupom
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 01 nov 2024, 13:59

Noke995 je napisao/la:
01 nov 2024, 13:02

Daj bolan koju sliku ponekad ovdje zalijepi, nemoj biti cicija :opaopa:

Pena
Kontakt:

Post Postao/la Pena » 01 nov 2024, 14:01

Celik kapetan

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 01 nov 2024, 14:02

Celik kapiten :thumbup:
1946-1987

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 01 nov 2024, 14:09

pjankesarajevo je napisao/la:
01 nov 2024, 12:08
Ljudi ne moze Ibrakovic doc u savez i reci eh sad mi vladamo.Ne ide to tako.Politika federacije je totalno zakazala po pitanju sporta dok je ova iz drugog entiteta uradila apsolutno sve da postanu vladari u svakom sportu.Red je dosao na njih 2020 i tada je izabran Vico.Nama to nije smetalo jer je bilo sve med i mlijeko u i oko kluba a i realno ko je ocekivao da ce od Borca koji je tada tek usao u premijer ligu i bio prosjecan premijerligas napraviti ovo.

Evo sutra cemo aBd dobiti u Tuzli i imati skor 8-3-0,prije 4-5 godina s tim skorom bi bjezali drugom najmanje 7 bodova danas je to tek dovoljno za -4.Ogromna razlika i haos koji su napravili da ne smijes kiksati ako hoces da se boris za titulu.Ne moze se to tek tako preko noci ispraviti,treba vremena.ABd jednog dana doci ce nase vrijeme a tada nema žaljenja prema nikome.Pocevsi od smradova sa druge strane Miljacke koji su od prvog dana dusmani prvo sami sebi a onda svima ostalim.Pusiqurce zakucati na 8.mjesto od prvog do zadnjeg dana cim neko nas sjedne na fotelju
Ovo je brate ono sto se meni praaavo svidja u ovoj nasoj borbi zadnjih godina. Koliko su glupi, nesvjesno prave od nas veoma jaku ekipu, prisiljavajuci nas da budemo na svakoj tekmi 200% ako hocemo pobjedu.
Meni je jako drago sto cemo ovako, uz ovu borbu, nastojati da budemo duplo bolji od sviju i sto ce ta ekipa onda imati sta da kaze i u kvalifikacijama u Europi a bogami i u grupama.

Samo neka nastave praviti svi oko nas jako Sarajevo!!! :salut: :salut: :bih: :bih: :opaopa: :opaopa:
Dobro si ovo primjetio,bukvalno nas motivisu u podizanju svijesti i stvaranju percepcije da svaku igramo na maksimumu pa i preko toga.
Rekao bih kljucan psiholoski momenat koji ti omogucava da igras na nitro pogon,koji te dodatno gura naprijed i daje energiju.

Ne kazem da Zekic ne bi isto postigao u stvaranju takve ekipe i s takvim pristupom,ali ovi nas sigurno dodatno guraju naprijed.
Tim je ocigledno prevazisao onaj pocetni šok i sad kao da imaju ugradjen taj cip u
stilu da svako kolo moras pored protivnika dobiti i krimose. Ona tekma u B.L. je mislim bila prekretnica uz Listicu naravno. Ponasanje ekipe na terenu govori da nema vise te frustracije,samo ironicno smijanje na pojedine odluke.

Ipak,najvaznije od svega je sto je uprava sinhronizovano sa SS zauzela poziciju i stav na sva ta desavnja do konacnog zauzimanja pozicije u organizaciji koja ce nam osigurati zaustavljanje ove otvorene i beskrupulozne pljacke.
Naprosto investicija,klub,i sva dalja ulaganja odnosno gubitci milionskih prihoda neostvarenih kroz euro takmicenja u punom kapacitetu moraju biti zasticeni i stopirani.

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 01 nov 2024, 14:25

TrofejiSuTu je napisao/la:
01 nov 2024, 14:09
pjankesarajevo je napisao/la:
01 nov 2024, 12:08

Dobro si ovo primjetio,bukvalno nas motivisu u podizanju svijesti i stvaranju percepcije da svaku igramo na maksimumu pa i preko toga.
Rekao bih kljucan psiholoski momenat koji ti omogucava da igras na nitro pogon,koji te dodatno gura naprijed i daje energiju.

Ne kazem da Zekic ne bi isto postigao u stvaranju takve ekipe i s takvim pristupom,ali ovi nas sigurno dodatno guraju naprijed.
Tim je ocigledno prevazisao onaj pocetni šok i sad kao da imaju ugradjen taj cip u
stilu da svako kolo moras pored protivnika dobiti i krimose. Ona tekma u B.L. je mislim bila prekretnica uz Listicu naravno. Ponasanje ekipe na terenu govori da nema vise te frustracije,samo ironicno smijanje na pojedine odluke.

Ipak,najvaznije od svega je sto je uprava sinhronizovano sa SS zauzela poziciju i stav na sva ta desavnja do konacnog zauzimanja pozicije u organizaciji koja ce nam osigurati zaustavljanje ove otvorene i beskrupulozne pljacke.
Naprosto investicija,klub,i sva dalja ulaganja odnosno gubitci milionskih prihoda neostvarenih kroz euro takmicenja u punom kapacitetu moraju biti zasticeni i stopirani.
Nema tu brate puno pameti. cetnici i ustase rade u BiH ono sto su zapoceli devedesetih. Kad im nismo dali silom, oni unistavanjem institucija drze drzavu zarobljenom. Jedna od njihovih oblasti je sport jer je sport, pogotovo fudbal, najveca drzavna vanjska promocija.
To im odlicno ide jer smo imali preko 30 godina debile na vlasti. Ovi su sada mlaki, uz neki mali napredak zivota gradjana se pokusavaju dodvoriti, i to je ok. Ali ce im trebati dosta vremena da na ovaj nacin pokore sve one koji ne vole BiH kao jedinstvenu.
E sada, jeste politika u sportu nazalost odavno zastupljena, ali se moramo sportom boriti protiv onih koji hoce da nam sruse drzavu.
Na koji nacin? Pa samo na nacin kako smo se odbranili goloruki 92, INATOM!!! :bih: :bih: :bih:
Ovi nisu svjesni, malo su se zeznuli, koliko inatom, i hvala Mirvicu i Tanu, parama, mi mozemo postici. Falilo nam je struke i muda malo sto smo dobili Zekicem! :opaopa: :bow:
Trebamo i mi navijaci dati sto vecu podrsku u borbi protiv Saveza i ljudi koji ne bole BiH, jer je ovo borba ne samo za sport nego i za jedinstvenu drzavu. :bih:
Da me neko ne shvati pogresno: srbi i hrvati normalni ljudi koji vole BiH neka budu na celu NSBiH, nemam nista protiv; ali nemoj mi ovih hinja koji se satro prodaju da su posteni da grade terene (pokrali pola) da stave Barbareza (kao stavili su Bosnjaka) a rade na tome da sve uniste. Mogu ti jos svasta napisati, ali to mozemo i na kafi :bih:

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 01 nov 2024, 14:28

benko21 je napisao/la:
01 nov 2024, 13:35
kao sto sam i rekao da ce biti jedno vanredno kolo
Gosk nedjelja 19:45
Kuci zrinjski petak 18h
Gostovanje radnik utorak 16h
Hoće li se moći sutra ući na gostujući sektor ako se ne dolazi organizovano sa skupinom
@ajdohordas mozes uci na gostujuci sektor bez obzira sto ne dolazis s grupom
E čuj petak i utorak. Nisu ovi iz Arene dobre glave nikako. :facepalm:

Čelik! :bih: :kralj:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 01 nov 2024, 14:44

Najjace i nekako najzayebanije u onom podcastu za mene je dio kad Zekic kaze kako bi volio da nas je malo vise na tribini.
Tacno vidis da je iskreno i od srca pozelio vecu podrsku gdje nas indirektno poziva da pomognemo u ovoj borbi protiv mafije.

Trebamo se svi dodatno skupiti i uciniti sto je do nas,dati podrsku na nacin da povecamo posjetu sto vise je moguce.

Mi trenutno igramo svako kolo najvecu mogucu tekmu.

To sto ce na kraju pizde koje trenutno sute i cekajuci rasplet samo se prisloniti,otom potom…

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 01 nov 2024, 14:48

Kakav pucanj u koljena sa Celikom. Jos jedan "kapiten" koji ce imat tu ulogu radi skoka cijene na trzistu i forsiranja prodaje.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 01 nov 2024, 15:05

Pjanke, BURAZ CETNICI I USTASE nisu svjesni i nemogu da razumiju stasmo mi spremni dat za BOSNU I HERCEGOVINU, da im opisem na kratko ONO STO ONI NI 1992 nisu imali niti ce za 1000 vjekova imat.. KANITE SE PRLJAVA POSLA..

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, bosnas_, Dave, Google Adsense [Bot], hibrid, juka55, mnon46, mosarajvosa83, Napapijri, napoleon72, riki46, Varijantas8 i 69 gostiju.