Najvise mi je drago sto samo na pravoj strani

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ovo je brate ono sto se meni praaavo svidja u ovoj nasoj borbi zadnjih godina. Koliko su glupi, nesvjesno prave od nas veoma jaku ekipu, prisiljavajuci nas da budemo na svakoj tekmi 200% ako hocemo pobjedu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 nov 2024, 10:57Ljudi ne moze Ibrakovic doc u savez i reci eh sad mi vladamo.Ne ide to tako.Politika federacije je totalno zakazala po pitanju sporta dok je ova iz drugog entiteta uradila apsolutno sve da postanu vladari u svakom sportu.Red je dosao na njih 2020 i tada je izabran Vico.Nama to nije smetalo jer je bilo sve med i mlijeko u i oko kluba a i realno ko je ocekivao da ce od Borca koji je tada tek usao u premijer ligu i bio prosjecan premijerligas napraviti ovo.
Evo sutra cemo aBd dobiti u Tuzli i imati skor 8-3-0,prije 4-5 godina s tim skorom bi bjezali drugom najmanje 7 bodova danas je to tek dovoljno za -4.Ogromna razlika i haos koji su napravili da ne smijes kiksati ako hoces da se boris za titulu.Ne moze se to tek tako preko noci ispraviti,treba vremena.ABd jednog dana doci ce nase vrijeme a tada nema žaljenja prema nikome.Pocevsi od smradova sa druge strane Miljacke koji su od prvog dana dusmani prvo sami sebi a onda svima ostalim.Pusiqurce zakucati na 8.mjesto od prvog do zadnjeg dana cim neko nas sjedne na fotelju
Kako je to Zekić fino doveo pod konac.Noke995 je napisao/la: ↑01 nov 2024, 13:02Spletom okolnosti radim u naselju gdje većina naših igrača živi.
Lijepo ih je vidjeti svaki dan da sjede skupa,bez nekih grupa,bukvalno po 10-15 ih sjedi skupa.
Mislim pored jakog rostera i individualnog kvaliteta da je ovo najsložnija ekipa poslije one gdje su igrali Rahman,Velkoski,Ahmetović i co i to je naša najveća snaga.
Sutra ako Bog da po pobjedu,nemam nikakvih dilema.
0-3 pa onda da se pobijemo u Mostaru.
Odustati nećemo dok imamo tebe, a ti se bori dok imaš nas!
@ajdohordas mozes uci na gostujuci sektor bez obzira sto ne dolazis s grupomHoće li se moći sutra ući na gostujući sektor ako se ne dolazi organizovano sa skupinom
Daj bolan koju sliku ponekad ovdje zalijepi, nemoj biti cicijaNoke995 je napisao/la: ↑01 nov 2024, 13:02Spletom okolnosti radim u naselju gdje većina naših igrača živi.
Lijepo ih je vidjeti svaki dan da sjede skupa,bez nekih grupa,bukvalno po 10-15 ih sjedi skupa.
Mislim pored jakog rostera i individualnog kvaliteta da je ovo najsložnija ekipa poslije one gdje su igrali Rahman,Velkoski,Ahmetović i co i to je naša najveća snaga.
Sutra ako Bog da po pobjedu,nemam nikakvih dilema.
0-3 pa onda da se pobijemo u Mostaru.
Odustati nećemo dok imamo tebe, a ti se bori dok imaš nas!
Dobro si ovo primjetio,bukvalno nas motivisu u podizanju svijesti i stvaranju percepcije da svaku igramo na maksimumu pa i preko toga.pjankesarajevo je napisao/la: ↑01 nov 2024, 12:08Ovo je brate ono sto se meni praaavo svidja u ovoj nasoj borbi zadnjih godina. Koliko su glupi, nesvjesno prave od nas veoma jaku ekipu, prisiljavajuci nas da budemo na svakoj tekmi 200% ako hocemo pobjedu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 nov 2024, 10:57Ljudi ne moze Ibrakovic doc u savez i reci eh sad mi vladamo.Ne ide to tako.Politika federacije je totalno zakazala po pitanju sporta dok je ova iz drugog entiteta uradila apsolutno sve da postanu vladari u svakom sportu.Red je dosao na njih 2020 i tada je izabran Vico.Nama to nije smetalo jer je bilo sve med i mlijeko u i oko kluba a i realno ko je ocekivao da ce od Borca koji je tada tek usao u premijer ligu i bio prosjecan premijerligas napraviti ovo.
Evo sutra cemo aBd dobiti u Tuzli i imati skor 8-3-0,prije 4-5 godina s tim skorom bi bjezali drugom najmanje 7 bodova danas je to tek dovoljno za -4.Ogromna razlika i haos koji su napravili da ne smijes kiksati ako hoces da se boris za titulu.Ne moze se to tek tako preko noci ispraviti,treba vremena.ABd jednog dana doci ce nase vrijeme a tada nema žaljenja prema nikome.Pocevsi od smradova sa druge strane Miljacke koji su od prvog dana dusmani prvo sami sebi a onda svima ostalim.Pusiqurce zakucati na 8.mjesto od prvog do zadnjeg dana cim neko nas sjedne na fotelju
Meni je jako drago sto cemo ovako, uz ovu borbu, nastojati da budemo duplo bolji od sviju i sto ce ta ekipa onda imati sta da kaze i u kvalifikacijama u Europi a bogami i u grupama.
Samo neka nastave praviti svi oko nas jako Sarajevo!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nema tu brate puno pameti. cetnici i ustase rade u BiH ono sto su zapoceli devedesetih. Kad im nismo dali silom, oni unistavanjem institucija drze drzavu zarobljenom. Jedna od njihovih oblasti je sport jer je sport, pogotovo fudbal, najveca drzavna vanjska promocija.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑01 nov 2024, 14:09Dobro si ovo primjetio,bukvalno nas motivisu u podizanju svijesti i stvaranju percepcije da svaku igramo na maksimumu pa i preko toga.pjankesarajevo je napisao/la: ↑01 nov 2024, 12:08Ovo je brate ono sto se meni praaavo svidja u ovoj nasoj borbi zadnjih godina. Koliko su glupi, nesvjesno prave od nas veoma jaku ekipu, prisiljavajuci nas da budemo na svakoj tekmi 200% ako hocemo pobjedu.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑01 nov 2024, 10:57Ljudi ne moze Ibrakovic doc u savez i reci eh sad mi vladamo.Ne ide to tako.Politika federacije je totalno zakazala po pitanju sporta dok je ova iz drugog entiteta uradila apsolutno sve da postanu vladari u svakom sportu.Red je dosao na njih 2020 i tada je izabran Vico.Nama to nije smetalo jer je bilo sve med i mlijeko u i oko kluba a i realno ko je ocekivao da ce od Borca koji je tada tek usao u premijer ligu i bio prosjecan premijerligas napraviti ovo.
Meni je jako drago sto cemo ovako, uz ovu borbu, nastojati da budemo duplo bolji od sviju i sto ce ta ekipa onda imati sta da kaze i u kvalifikacijama u Europi a bogami i u grupama.
Samo neka nastave praviti svi oko nas jako Sarajevo!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rekao bih kljucan psiholoski momenat koji ti omogucava da igras na nitro pogon,koji te dodatno gura naprijed i daje energiju.
Ne kazem da Zekic ne bi isto postigao u stvaranju takve ekipe i s takvim pristupom,ali ovi nas sigurno dodatno guraju naprijed.
Tim je ocigledno prevazisao onaj pocetni šok i sad kao da imaju ugradjen taj cip u
stilu da svako kolo moras pored protivnika dobiti i krimose. Ona tekma u B.L. je mislim bila prekretnica uz Listicu naravno. Ponasanje ekipe na terenu govori da nema vise te frustracije,samo ironicno smijanje na pojedine odluke.
Ipak,najvaznije od svega je sto je uprava sinhronizovano sa SS zauzela poziciju i stav na sva ta desavnja do konacnog zauzimanja pozicije u organizaciji koja ce nam osigurati zaustavljanje ove otvorene i beskrupulozne pljacke.
Naprosto investicija,klub,i sva dalja ulaganja odnosno gubitci milionskih prihoda neostvarenih kroz euro takmicenja u punom kapacitetu moraju biti zasticeni i stopirani.
E čuj petak i utorak. Nisu ovi iz Arene dobre glave nikako.benko21 je napisao/la: ↑01 nov 2024, 13:35kao sto sam i rekao da ce biti jedno vanredno kolo
Gosk nedjelja 19:45
Kuci zrinjski petak 18h
Gostovanje radnik utorak 16h@ajdohordas mozes uci na gostujuci sektor bez obzira sto ne dolazis s grupomHoće li se moći sutra ući na gostujući sektor ako se ne dolazi organizovano sa skupinom