Za mjesec-dva će ugostiti Benjaminu. Živi bili pa vidjeli.pjankesarajevo je napisao/la: ↑31 okt 2024, 23:14Sta ce se Zeljo ukljucivati? Od cega? Pa za bunu treba imati damu, ili para. A oni nemaju ni jedno ni drugo.Uvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑31 okt 2024, 23:08Ne znam zasto ovakvo prozivanje Ibraka. Ne moze te zastititi trenutno niko. Mi nemamo nikakav uticaj u Savezu i to se ne moze rijesiti nekim imenovanjem. Ima Ibrak dovoljno posla da se stvari unutar kluba dodatno unaprijede. A Savez svakako uskoro dozivljava promjene tako da tu Ibrak i ne mora nista raditi.
Politika se ukljucila da zastiti fudbal u Sarajevu da ne budemo vise lopta za nabijanje. Interesantno je da je željkan i dalje neutralan tj na strani Čolpe. Možda im bude kasno da uskoce kada se sve raspetlja.
Oni ce se samo prikljuciti ko god dodje na vlast. Moraju, nemaju druge.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Realno bi nam borba bila puno laksa da su s nama na istoj strani oni i Velež. Tri najtrofejnija i najpoznatija kluba jos od prije rata. Nista se od njih nije trazilo osim da stanu na pravu stranu ali isla je uvijek ona da nije vrijeme sada i da su oni isto bili oštećeni ali da ih niko nije podrzao. Time su se doveli u rang klubova koji nisu bitni. Mi smo borbu poceli jos pocetkom godine i polako se vide rezultati. Svjesni smo mi da nas ovo sve puno kosta ali se rade pravi potezi i polako se vidi svjetlo na kraju tunela. Neka nam i ova sezona propadne ali su postavljeni temelji da se ovo vise ne desi. Velezu svaka cast jer su oni imali muda kada se trebalo boriti za cast i pravdu sto ih je takodjer puno kostalo. Komsinice nicim nisu zasluzile da ih se spomene. Na njihov obraz kojeg nemaju.pjankesarajevo je napisao/la: ↑31 okt 2024, 23:14Sta ce se Zeljo ukljucivati? Od cega? Pa za bunu treba imati damu, ili para. A oni nemaju ni jedno ni drugo.Uvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑31 okt 2024, 23:08Ne znam zasto ovakvo prozivanje Ibraka. Ne moze te zastititi trenutno niko. Mi nemamo nikakav uticaj u Savezu i to se ne moze rijesiti nekim imenovanjem. Ima Ibrak dovoljno posla da se stvari unutar kluba dodatno unaprijede. A Savez svakako uskoro dozivljava promjene tako da tu Ibrak i ne mora nista raditi.
Politika se ukljucila da zastiti fudbal u Sarajevu da ne budemo vise lopta za nabijanje. Interesantno je da je željkan i dalje neutralan tj na strani Čolpe. Možda im bude kasno da uskoce kada se sve raspetlja.
Em je ona odrasla pored Željinog stadiona, em navija za Želju, em je načelnica. Logicno da ce se sad nje držati.tabba77 je napisao/la: ↑31 okt 2024, 23:24Za mjesec-dva će ugostiti Benjaminu. Živi bili pa vidjeli.pjankesarajevo je napisao/la: ↑31 okt 2024, 23:14Sta ce se Zeljo ukljucivati? Od cega? Pa za bunu treba imati damu, ili para. A oni nemaju ni jedno ni drugo.Uvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑31 okt 2024, 23:08
Ne znam zasto ovakvo prozivanje Ibraka. Ne moze te zastititi trenutno niko. Mi nemamo nikakav uticaj u Savezu i to se ne moze rijesiti nekim imenovanjem. Ima Ibrak dovoljno posla da se stvari unutar kluba dodatno unaprijede. A Savez svakako uskoro dozivljava promjene tako da tu Ibrak i ne mora nista raditi.
Zivim za dan kad budemo dobili ovu borbu sa Savezom. Tacno cu uzeti 2 dana slobodno i napiti se.
- relativizam
- Kontakt:
ne treba se plaho sikirati
da je normalna situacija ova utakmica ne bi nista znacila,nas kolju gdje stignu i onda se moze desiti da posteno izgubis kao sto ce mozda biti u Mostaru i tek onda krenu komentari"A SVE VAM SUDIJE KRIVE" ,"niste za titule"," sve bilo posteno i izgubili ste" "zrinja je svemirski brod za sve"
a istina je drugacija ti klubovi tokom godine imaju 4,5 utkamica gdje se moraju potruditi dok mi i ostali moramo i protiv najgorih igrati kao sa realom jer sebi ne smijes dopustit utkamicu 1-0 jer samo cekaju da te zakinu..
ja se opet nadam onoj drugoj situaciji,da nas iznenade nasi i da nadigraju Zrinju kao Borac u BL
da je normalna situacija ova utakmica ne bi nista znacila,nas kolju gdje stignu i onda se moze desiti da posteno izgubis kao sto ce mozda biti u Mostaru i tek onda krenu komentari"A SVE VAM SUDIJE KRIVE" ,"niste za titule"," sve bilo posteno i izgubili ste" "zrinja je svemirski brod za sve"
a istina je drugacija ti klubovi tokom godine imaju 4,5 utkamica gdje se moraju potruditi dok mi i ostali moramo i protiv najgorih igrati kao sa realom jer sebi ne smijes dopustit utkamicu 1-0 jer samo cekaju da te zakinu..
ja se opet nadam onoj drugoj situaciji,da nas iznenade nasi i da nadigraju Zrinju kao Borac u BL
Ma nisam ja njega prozvao - daleko od toga.Uvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑31 okt 2024, 23:08Ne znam zasto ovakvo prozivanje Ibraka. Ne moze te zastititi trenutno niko. Mi nemamo nikakav uticaj u Savezu i to se ne moze rijesiti nekim imenovanjem. Ima Ibrak dovoljno posla da se stvari unutar kluba dodatno unaprijede. A Savez svakako uskoro dozivljava promjene tako da tu Ibrak i ne mora nista raditi.
Ovo je više bila replika onima koji su pisali da je Ibraković doveden da nas štiti i da nam "završava" zaštitu u Savezu što, očigledno, nema veze s mozgom. Barem za sad.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Cinis se ko normalan insan, pametan po postovima. Kako bolan da ocekujes za 2 mjeseca ista od Ibrakovica i nove Uprave?Pendulum je napisao/la: ↑01 nov 2024, 08:59Ma nisam ja njega prozvao - daleko od toga.Uvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑31 okt 2024, 23:08Ne znam zasto ovakvo prozivanje Ibraka. Ne moze te zastititi trenutno niko. Mi nemamo nikakav uticaj u Savezu i to se ne moze rijesiti nekim imenovanjem. Ima Ibrak dovoljno posla da se stvari unutar kluba dodatno unaprijede. A Savez svakako uskoro dozivljava promjene tako da tu Ibrak i ne mora nista raditi.
Ovo je više bila replika onima koji su pisali da je Ibraković doveden da nas štiti i da nam "završava" zaštitu u Savezu što, očigledno, nema veze s mozgom. Barem za sad.
Ali ono sto je istina, jeste da se nesto pocelo kolutat otkad su tu.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- luckystrike
- Kontakt:
-
- Kontakt:
relativizam je napisao/la: ↑01 nov 2024, 08:49ne treba se plaho sikirati

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Pa napisao sam da od toga nema ništa - barem za sad. Ne očekujem ja od Ibrakovića išta. Iskreno.pjankesarajevo je napisao/la: ↑01 nov 2024, 09:03Cinis se ko normalan insan, pametan po postovima. Kako bolan da ocekujes za 2 mjeseca ista od Ibrakovica i nove Uprave?Pendulum je napisao/la: ↑01 nov 2024, 08:59Ma nisam ja njega prozvao - daleko od toga.Uvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑31 okt 2024, 23:08
Ne znam zasto ovakvo prozivanje Ibraka. Ne moze te zastititi trenutno niko. Mi nemamo nikakav uticaj u Savezu i to se ne moze rijesiti nekim imenovanjem. Ima Ibrak dovoljno posla da se stvari unutar kluba dodatno unaprijede. A Savez svakako uskoro dozivljava promjene tako da tu Ibrak i ne mora nista raditi.
Ali ono sto je istina, jeste da se nesto pocelo kolutat otkad su tu.
Taj lik mi je bio odvratan u svom prvom mandatu kad je bio kod nas i od tad ga "ne mirišem". Koliko znam, sad nije došao u "Klub" nego je Mirvićev savjetnik. Po meni, totalno nebitan lik. Neka radi svoj posao i to je to.
Opet kažem, ovo moje gore "prozivanje" - nije bilo prozivanje nego odgovor na postove gdje raja mislila da dovođenjem Ibrakovića imamo, u najmanju, isto suđenje kao Mostarski kamenjari.

Lik bukvalno juce dosao, vec ga prozivaju, polako ljudi to je proces, treba vremena
-
- Kontakt:
Ljudi ne moze Ibrakovic doc u savez i reci eh sad mi vladamo.Ne ide to tako.Politika federacije je totalno zakazala po pitanju sporta dok je ova iz drugog entiteta uradila apsolutno sve da postanu vladari u svakom sportu.Red je dosao na njih 2020 i tada je izabran Vico.Nama to nije smetalo jer je bilo sve med i mlijeko u i oko kluba a i realno ko je ocekivao da ce od Borca koji je tada tek usao u premijer ligu i bio prosjecan premijerligas napraviti ovo.
Evo sutra cemo aBd dobiti u Tuzli i imati skor 8-3-0,prije 4-5 godina s tim skorom bi bjezali drugom najmanje 7 bodova danas je to tek dovoljno za -4.Ogromna razlika i haos koji su napravili da ne smijes kiksati ako hoces da se boris za titulu.Ne moze se to tek tako preko noci ispraviti,treba vremena.ABd jednog dana doci ce nase vrijeme a tada nema žaljenja prema nikome.Pocevsi od smradova sa druge strane Miljacke koji su od prvog dana dusmani prvo sami sebi a onda svima ostalim.Pusiqurce zakucati na 8.mjesto od prvog do zadnjeg dana cim neko nas sjedne na fotelju
Evo sutra cemo aBd dobiti u Tuzli i imati skor 8-3-0,prije 4-5 godina s tim skorom bi bjezali drugom najmanje 7 bodova danas je to tek dovoljno za -4.Ogromna razlika i haos koji su napravili da ne smijes kiksati ako hoces da se boris za titulu.Ne moze se to tek tako preko noci ispraviti,treba vremena.ABd jednog dana doci ce nase vrijeme a tada nema žaljenja prema nikome.Pocevsi od smradova sa druge strane Miljacke koji su od prvog dana dusmani prvo sami sebi a onda svima ostalim.Pusiqurce zakucati na 8.mjesto od prvog do zadnjeg dana cim neko nas sjedne na fotelju
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Protiv Sloge u subotu od 16h
Sjednica kantona ce biti odrzana s ciljem glasanja za smjene unutar saveza KS. Glasat ce predstavnici klubova, uposlenici saveza kao i upravni odbor. informarcija koje imam od izvora novinara, predstavnici zelje ce ostat suzdrzani na glasanju protiv pilava i ostalih. Info je 99% potvrdjena. Mislim da nam je svima sad jasno kako su gurbeti ostali u ligi prosle sezone i kome su se prodali. Mi smo sami u ovoj borbi u gradu, kantonu, federaciji i drzavi.
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
-
- Kontakt:
Davno bi oni stali na steanu Colpe al ih hebe jedna stvar. Stisnuo ih Magoda i politika ciji su robovi godinama,sada su izmedju dvije vatre i da hoce ostat suzdrzani bas bi volio da dodju politicari po svoje.plisek je napisao/la: ↑01 nov 2024, 11:05Sjednica kantona ce biti odrzana s ciljem glasanja za smjene unutar saveza KS. Glasat ce predstavnici klubova, uposlenici saveza kao i upravni odbor. informarcija koje imam od izvora novinara, predstavnici zelje ce ostat suzdrzani na glasanju protiv pilava i ostalih. Info je 99% potvrdjena. Mislim da nam je svima sad jasno kako su gurbeti ostali u ligi prosle sezone i kome su se prodali. Mi smo sami u ovoj borbi u gradu, kantonu, federaciji i drzavi.
Sami bitku voditi i ne trebamo se oslanjati na druge klubove. Eventualno ako neko hoće bujrum, ali nikog moljakati i sami sve uraditi.plisek je napisao/la: ↑01 nov 2024, 11:05Sjednica kantona ce biti odrzana s ciljem glasanja za smjene unutar saveza KS. Glasat ce predstavnici klubova, uposlenici saveza kao i upravni odbor. informarcija koje imam od izvora novinara, predstavnici zelje ce ostat suzdrzani na glasanju protiv pilava i ostalih. Info je 99% potvrdjena. Mislim da nam je svima sad jasno kako su gurbeti ostali u ligi prosle sezone i kome su se prodali. Mi smo sami u ovoj borbi u gradu, kantonu, federaciji i drzavi.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ne znaju da li će prije na stranu Čolpe grobara ili će da uzmu od Magode 5 miliona.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑01 nov 2024, 11:11Davno bi oni stali na steanu Colpe al ih hebe jedna stvar. Stisnuo ih Magoda i politika ciji su robovi godinama,sada su izmedju dvije vatre i da hoce ostat suzdrzani bas bi volio da dodju politicari po svoje.plisek je napisao/la: ↑01 nov 2024, 11:05Sjednica kantona ce biti odrzana s ciljem glasanja za smjene unutar saveza KS. Glasat ce predstavnici klubova, uposlenici saveza kao i upravni odbor. informarcija koje imam od izvora novinara, predstavnici zelje ce ostat suzdrzani na glasanju protiv pilava i ostalih. Info je 99% potvrdjena. Mislim da nam je svima sad jasno kako su gurbeti ostali u ligi prosle sezone i kome su se prodali. Mi smo sami u ovoj borbi u gradu, kantonu, federaciji i drzavi.
Teška vremena za Vasu Crnog.

I onda neko uzme srat po upravi ili Ismiru, pa dobro mi ikako postojimo kad nam prvi komsija misli zlo isto ko i oni sto zlocince spominju svaku tekmu. Sami protiv svih, puna podrska upravo, Ismiru i Ibrakovicu u borbi protiv kancera. Samo su se malo preracunali gurbeti, kad povaljamo ovaj savez onda cemo mi imati njihovu sudbinu u rukama, tad se vraca svePendulum je napisao/la: ↑01 nov 2024, 11:18Ne znaju da li će prije na stranu Čolpe grobara ili će da uzmu od Magode 5 miliona.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑01 nov 2024, 11:11Davno bi oni stali na steanu Colpe al ih hebe jedna stvar. Stisnuo ih Magoda i politika ciji su robovi godinama,sada su izmedju dvije vatre i da hoce ostat suzdrzani bas bi volio da dodju politicari po svoje.plisek je napisao/la: ↑01 nov 2024, 11:05Sjednica kantona ce biti odrzana s ciljem glasanja za smjene unutar saveza KS. Glasat ce predstavnici klubova, uposlenici saveza kao i upravni odbor. informarcija koje imam od izvora novinara, predstavnici zelje ce ostat suzdrzani na glasanju protiv pilava i ostalih. Info je 99% potvrdjena. Mislim da nam je svima sad jasno kako su gurbeti ostali u ligi prosle sezone i kome su se prodali. Mi smo sami u ovoj borbi u gradu, kantonu, federaciji i drzavi.
Teška vremena za Vasu Crnog.![]()
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Šta li im je Čolpa obećao? Evropu? Ima i tamo nekih hiljada (da ne kažem miliona) ako se prođe jedno, eventualno dva kola.plisek je napisao/la: ↑01 nov 2024, 11:20I onda neko uzme srat po upravi ili Ismiru, pa dobro mi ikako postojimo kad nam prvi komsija misli zlo isto ko i oni sto zlocince spominju svaku tekmu. Sami protiv svih, puna podrska upravo, Ismiru i Ibrakovicu u borbi protiv kancera. Samo su se malo preracunali gurbeti, kad povaljamo ovaj savez onda cemo mi imati njihovu sudbinu u rukama, tad se vraca svePendulum je napisao/la: ↑01 nov 2024, 11:18Ne znaju da li će prije na stranu Čolpe grobara ili će da uzmu od Magode 5 miliona.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑01 nov 2024, 11:11
Davno bi oni stali na steanu Colpe al ih hebe jedna stvar. Stisnuo ih Magoda i politika ciji su robovi godinama,sada su izmedju dvije vatre i da hoce ostat suzdrzani bas bi volio da dodju politicari po svoje.
Teška vremena za Vasu Crnog.![]()
Helem, ugasili se u ponedjeljak. Yebat' ih tamo.
U subotu protiv Sloge u 16h - idealan termin da nas dođe barem 10 hiljada.

Ja mislim da placaju ceh od prosle sezone. Kupili su onu tekmu u gostima protiv sloge koju otplacuju sad tako sto su kmetovi saveza.Pendulum je napisao/la: ↑01 nov 2024, 11:22Šta li im je Čolpa obećao? Evropu? Ima i tamo nekih hiljada (da ne kažem miliona) ako se prođe jedno, eventualno dva kola.plisek je napisao/la: ↑01 nov 2024, 11:20I onda neko uzme srat po upravi ili Ismiru, pa dobro mi ikako postojimo kad nam prvi komsija misli zlo isto ko i oni sto zlocince spominju svaku tekmu. Sami protiv svih, puna podrska upravo, Ismiru i Ibrakovicu u borbi protiv kancera. Samo su se malo preracunali gurbeti, kad povaljamo ovaj savez onda cemo mi imati njihovu sudbinu u rukama, tad se vraca sve
Helem, ugasili se u ponedjeljak. Yebat' ih tamo.
U subotu protiv Sloge u 16h - idealan termin da nas dođe barem 10 hiljada.![]()
![]()
Dobar termin i da bude hladno bar je u po dana

2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, budzak, fks74, johntravolta123, Napapijri, nedimmmm1337, Pitaristok, Tarapi i 61 gost.