FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zubanovic89
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zubanovic89 » 06 apr 2011, 21:53

spielführer_21 je napisao/la:Ova pobjeda mi je draga kao titula. Prvo jer smo ovim oborili teorije zavjere da je namješten Širokom kup. Drugo, igramo finale kupa :mrgreen: . Treće, zbog ponašanja čelnika Širokog u proteklim danima i zbog primitivizma danas- nisu zaslužili Europu.

Kako se zove onaj pomoćni što je signalizirao penal? Treba čovjeka predložiti za kakav orden časti..

Inače utakmica loša, mi smo imali kontrolu do tog glupog gola- a na kraju i malo sreće koja nam je ranije nedostajala.
Svraka i danas najbolji, Ćulum dobar, Lazo solidan, ostali prosjek. Možda su najlošiji bili Stanić i Savić ali su najzaslužniji za gol, tako je Savić još jednom pokazao da ima fantastičan osjećaj za prazan prostor- zna se ubaciti iza odbrane protivnika kao niko drugi u timu.
Možda bi trebali probati sa nekim "novim" imenima na štoperskim pozicijama.
pa bogi nyema to trazim na ovom forumu istomisljenike :mrgreen: :mrgreen:
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

debil
Kontakt:

Post Postao/la debil » 06 apr 2011, 21:54

Baby je napisao/la:
debil je napisao/la:opet mnogobrojni manijaci kroce bosnom :D
Samo pročitaj svoj nik na ovom forumu i bit će ti jasno sve :D
to to pametni moj :D ljubi te babo u corave oci :D

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 06 apr 2011, 21:56

[youtube][/youtube]
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 06 apr 2011, 21:57

Sta mislite sa koliko razlike ce mo strat Celik :lol: :lol: :lol:
Volim te Zeljo!!!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 06 apr 2011, 22:02

I love this game and i love this team.

Idemo dalje hajmo malo mahalat o finalu kupa.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

tm-ovac iz mase
Kontakt:

Post Postao/la tm-ovac iz mase » 06 apr 2011, 22:03

Jel ima neko snimak cijele utakmice ?
TM87

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 06 apr 2011, 22:09

Ćale_za_vas_miševi je napisao/la:Molio bi da mi prokomentirate kako to da kad je počela utakmica
tj. u 1minuti na tribini su bili željini navijači
igra se 96minuta na tribini su željini navijači
zar to nije čudno za fašiste iz lištice?

Dok na svim drugim terenima u bej ha navijači ulaze u 20min a izlaze 20 prije kraja!
Antifašisti iz tuzle nisu dali Ultrasima ni da dođu na utakmicu
a da ne pričam šta još rade ostali!

Kako to da nitko o tome ne priča?
jel navijači?
ultrasima je zabranjeno jer su prosle godine zapalili autobus navijacima slobode... svi smo vidjeli sta je bilo uglavnom samo bevanda moze dobit policijsku znacku ostali 0 bodova...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 06 apr 2011, 22:24

Ćale_za_vas_miševi je napisao/la:Molio bi da mi prokomentirate kako to da kad je počela utakmica
tj. u 1minuti na tribini su bili željini navijači
igra se 96minuta na tribini su željini navijači
zar to nije čudno za fašiste iz lištice?

Dok na svim drugim terenima u bej ha navijači ulaze u 20min a izlaze 20 prije kraja!
Antifašisti iz tuzle nisu dali Ultrasima ni da dođu na utakmicu
a da ne pričam šta još rade ostali!

Kako to da nitko o tome ne priča?
jel navijači?

Sta je ba zemljak, manjak zrtvi u Sirokom ti dusi neda mira ili???
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 06 apr 2011, 22:31

samo kod nas moze da se sudija najmanje 3x pokusava vratiti da sudi utakmicu a da mu navijaci ne daju...samo kod nas delegat utakmice moze dozvoliti da se nastavi utakmica, u njemackoj jedna flasa doleti i utakmica se prekine...a i ja gluposti pricam poredim njemacku i nasu drzavu...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 06 apr 2011, 22:32

Izvjestaj, FTV

[youtube][/youtube]
FKŽ !

Iker C
Kontakt:

Post Postao/la Iker C » 06 apr 2011, 22:51

Ja mislim da Zeba nije za čitavu sezonu pretrčao koliko je danas nakon što je postigao gol. :mrgreen:
FEDERER= KLOC

elSaik
Kontakt:

Post Postao/la elSaik » 06 apr 2011, 22:52

Šteta samo što je Kup namješten da ga Široki osvoji zbog nacionalnog ključa. Uzalud finale igramo Čelik i mi, kad se kod nas sve unaprijed zna ko će i šta osvojiti.
Zadnja izmjena: elSaik, dana/u 06 apr 2011, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 06 apr 2011, 22:52

Iker C je napisao/la:Ja mislim da Zeba nije za čitavu sezonu pretrčao koliko je danas nakon što je postigao gol. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol:
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

nedaTM
Kontakt:

Post Postao/la nedaTM » 06 apr 2011, 23:03

Ja sam jedan od onih starih forumasa koji je bio sankcionisan pa mi se jedan duzi period nije dalo otvarati novi racun, no ovaj komentar od @cale_za_vas_misevi me je isprovocirao jer sam jedan od onih koji je znao dosta puta otici i na gostovanje do Tuzle, Travnika, Banja Luke, Mostara ali na ovo gostovanje nisam mogao ici jer sam imao obaveza na fakultetu, pa bih volio da cale nakon sto pogleda ovaj klip sam sebe odstrani sa foruma jer porediti radni dan i polazak oko 13 sa vikendom i nocnim terminom je cisti apsurd i tesko koja razumna osoba bi to mogla proediti... prema tome cale nemoj vise bombat tako ti svega...
[youtube][/youtube]
Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 06 apr 2011, 23:09

Šta da kažem na današnju tekmu drago mi je naravno da smo prošli,ali me duša boli kada vidim kakav seljački tim igra u Premier ligi.Znam konkretno priče starijih igrača Troglava koje lično poznajem kakvo je to selo bilo gdje je Troglav išao nekad odigrati prijateljski meč,a oni sada ko neki najbogatiji klub BiH.Znam da im je stadion njiva bio sa dva gola i sa potočičem pored,znam da im je u tim prijateljskim tekmama livanjski Troglav po 10 komada uvaljivao dok je je Troglav igro 2. ligu,a ovi neku međuseljačku,znam i to da je u tim periodima Troglav kao drugligaš baš od Želje primao petarde.Sada razmišljam kakva je ovo država gdje taj isti Troglav igra 2. ligu Federacije,a Široki igra Premier Ligu gdje se jedan GIGANT poput Želje mući sa njim.Kada će ta ruralna stoka već jednom naučiti ponašati se kao pravi ljudi,kada neće frcati onaj primitivni nacionalizam iz njih,kada neće kojekakvi redari sa **** glumiti harambaše po terenu i udarati sudije.Onom čovjeku koji je svirao penal treba trans napraviti i zahvaliti se čovjeku jer je svirao ČISTI PENAL,evo koliko je sve to jadno da bi se mi trebali zahvaljivati sudiji na nečemu što je normalno da radi,što mu je posao.Nakon tekme bagra sigurno priča kako su divno psovali balinsku mater,kako je sudac balija i kako je Željo "muslimanski" klub i da je radi toga sviran penal,kako je njihov plemenski vođa sa **** htio mlatiti dotičnog baliju.Umjesto da kaže pa dobro je nismo imali sreće biće bolje dogodine,svaka čast našim momcima borili su se,penal je bio čist ko suza nema dileme(kada bagra bude ovako govorila tada će i ova država naprijed krenuti). Ovo mi je bio ispušni ventil nakon svega što se događalo i moram se negdje ispuhati,jer je i moja okolina blaži oblik Širokog,zato bih vas molio da me pomalo i shvatite :)
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 06 apr 2011, 23:16

Utakmica dosta teška.Najbolje večeras je odigrao Svraka,koji konstantno dobro igra.Ćulum je bio dobar.Svaka čast Čoliću na onom potezu,malo koi bi igrač ono uradio
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

the maniacs 87
Kontakt:

Post Postao/la the maniacs 87 » 06 apr 2011, 23:16

Daddo_tm je napisao/la:
pintol_TM87 je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la:Joj sine dragi prosli smo u kupu a slijedece kolo u prvenstu dolazi Siroki Mmmmmmmmmmmmmmmm vrijeme je da se napalte dugovi i krajnje je vrijeme da Grbavica dozivi delirijum kao proslog proljeca hehehe Sve ispod 10 000 je ravno nuli :D
Eh daj boze da tako bude druze moj...tekma je u nedjelju samo ne znam u koliko sati?
TEKMA JE U NEDJELJU U 19. SATI
Tekma nema šanse da bude u nedjelju u 19:00 sati. Utakmica će biti u nedjelju il u 17:00 il u 20:00 sati zbog dnevnika, takva je programska šema BHT1 televizije. Tako da se ne zavaravate oko termina. Očukujem preko 10.000 Manijaka, jer mislim da je PLAVO proljeće upravo nastupilo
ŽELJO ŠAMPION

Begonja
Kontakt:

Post Postao/la Begonja » 06 apr 2011, 23:20

the maniacs 87 je napisao/la: Tekma nema šanse da bude u nedjelju u 19:00 sati. Utakmica će biti u nedjelju il u 17:00 il u 20:00 sati zbog dnevnika, takva je programska šema BHT1 televizije. Tako da se ne zavaravate oko termina. Očukujem preko 10.000 Manijaka, jer mislim da je PLAVO proljeće upravo nastupilo
ŽELJO ŠAMPION
Tačnije utakmica je u nedjelju u 19.30h

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 06 apr 2011, 23:21

Hamo je napisao/la:Šta da kažem na današnju tekmu drago mi je naravno da smo prošli,ali me duša boli kada vidim kakav seljački tim igra u Premier ligi.Znam konkretno priče starijih igrača Troglava koje lično poznajem kakvo je to selo bilo gdje je Troglav išao nekad odigrati prijateljski meč,a oni sada ko neki najbogatiji klub BiH.Znam da im je stadion njiva bio sa dva gola i sa potočičem pored,znam da im je u tim prijateljskim tekmama livanjski Troglav po 10 komada uvaljivao dok je je Troglav igro 2. ligu,a ovi neku međuseljačku,znam i to da je u tim periodima Troglav kao drugligaš baš od Želje primao petarde.Sada razmišljam kakva je ovo država gdje taj isti Troglav igra 2. ligu Federacije,a Široki igra Premier Ligu gdje se jedan GIGANT poput Želje mući sa njim.Kada će ta ruralna stoka već jednom naučiti ponašati se kao pravi ljudi,kada neće frcati onaj primitivni nacionalizam iz njih,kada neće kojekakvi redari sa **** glumiti harambaše po terenu i udarati sudije.Onom čovjeku koji je svirao penal treba trans napraviti i zahvaliti se čovjeku jer je svirao ČISTI PENAL,evo koliko je sve to jadno da bi se mi trebali zahvaljivati sudiji na nečemu što je normalno da radi,što mu je posao.Nakon tekme bagra sigurno priča kako su divno psovali balinsku mater,kako je sudac balija i kako je Željo "muslimanski" klub i da je radi toga sviran penal,kako je njihov plemenski vođa sa **** htio mlatiti dotičnog baliju.Umjesto da kaže pa dobro je nismo imali sreće biće bolje dogodine,svaka čast našim momcima borili su se,penal je bio čist ko suza nema dileme(kada bagra bude ovako govorila tada će i ova država naprijed krenuti). Ovo mi je bio ispušni ventil nakon svega što se događalo i moram se negdje ispuhati,jer je i moja okolina blaži oblik Širokog,zato bih vas molio da me pomalo i shvatite :)
odlican post! ali to je realnost,sve manje sredine su pune primitivizma i seljakluka..samo sto je Siroki specifican po izrazenom nacionalizmu i fasizmu,e to je vec ozbiljan problem kojim se treba pozabaviti UEFA,jer je to cisti nacio-fasisticki klub,odnosno njihovi navijaci i to treba iskorjeniti,jer nema smisla da onakvi fasisti uopste ucestvuju u prvenstvu,ono nema veze sa fudbalom,ili oni redari koji biju sudije,zasto? zato sto su sudili ocigledan penal,vidio se iz Zagreba,ali to fasistickim navijacima niej bilo dovoljno!..

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 06 apr 2011, 23:34

Evo jedan dobar dio texta, a najzanimljiviji dio je ova prva recenica :) Tako kaze Wagner :D

Željo mu je inače, pored Širokog, najdraža ekipa u "drugoj domovini". Brazilac odlično poznaje igrače "plavih", a kod protivnika posebno cijeni igrače sa brazilskim "šmekom".
Zajko Zeba i Edin Višća su odlični, igrači poteza. Na njih treba posebno pripaziti.
Poznato je rivalstvo između Brazilaca i Argentinaca, ali kada igraju zajedno u Širokom to i ne dolazi previše do izražaja.
- Šteta je što moj drug Varea neće igrati, jer je istegao ligamente. Odlično se slažemo na terenu i puno bi nam pomogao danas - zaključio je Vagner

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: seha77 i 45 gostiju.