Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Ne moze Danilo igrati vise , isti slucaj kao Sandro, veoma drag igrac, ali gotov igrac, haj u nekom bunkeru bi i mogao proci, ali ovdje na otvorenom prostoru covjek ispada kao pionir.
Sredina do ulaska Kopa ne moze sastaviti dva pasa, precizan pas u dubinu je misaona imenica za vezni red.
A nije ova ekipa spremna da igra trkacki fudbal, u 70 ne mogu potrcati.
Conceisao jedini pokusava, Vlahovic ne ide ga, a fali tu i konkurencije ne moze svaku igrati 90 minuta.
Sredina do ulaska Kopa ne moze sastaviti dva pasa, precizan pas u dubinu je misaona imenica za vezni red.
A nije ova ekipa spremna da igra trkacki fudbal, u 70 ne mogu potrcati.
Conceisao jedini pokusava, Vlahovic ne ide ga, a fali tu i konkurencije ne moze svaku igrati 90 minuta.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Kuci jako lose, ulasci u tekme identični Allegriu, odmah u neku pasivu i cekas gol u mrezi da bi proigrao.
Igrači su takvi kakvi su, ali trener mora biti taj koji ce preuzeti odgovornost, kakve crne rotacije, pogotovo u najgorem dijelu ekipe neki eksperimenti. Ako nije do sad shvatio ko valja, a ko ne onda on nije za ovog posla, nije ovo Bologna. Ponavljam, Conte gazi, ovo trenutno je do trenera i manji dio do povreda.
2 pobjede u 8 tekmi, kući gubiti bodove od Rome, Napolia, Cagliaria, Parme itd znaci da ti je LP upitna, ako bi trend nastavio.
Puno raditi. Vezni red isto tako, ne zna se ko je starter, u jednom momentu to mora prestati. Imam vjeru da ce Luiz i Koop promijeniti stvari kao sto je bilo projektovano, to i onda da Fagioli pocinje jer mi s Locatelliem kojeg bi baba procitala nemamo sta igrati fudbal. Covjek je slow motion.
Slag na tortu su promjene kapitena, to je najveći dokaz Mottine konfuzije.
Igrači su takvi kakvi su, ali trener mora biti taj koji ce preuzeti odgovornost, kakve crne rotacije, pogotovo u najgorem dijelu ekipe neki eksperimenti. Ako nije do sad shvatio ko valja, a ko ne onda on nije za ovog posla, nije ovo Bologna. Ponavljam, Conte gazi, ovo trenutno je do trenera i manji dio do povreda.
2 pobjede u 8 tekmi, kući gubiti bodove od Rome, Napolia, Cagliaria, Parme itd znaci da ti je LP upitna, ako bi trend nastavio.
Puno raditi. Vezni red isto tako, ne zna se ko je starter, u jednom momentu to mora prestati. Imam vjeru da ce Luiz i Koop promijeniti stvari kao sto je bilo projektovano, to i onda da Fagioli pocinje jer mi s Locatelliem kojeg bi baba procitala nemamo sta igrati fudbal. Covjek je slow motion.
Slag na tortu su promjene kapitena, to je najveći dokaz Mottine konfuzije.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Bez ikakve analize moze se nabrojati dosta pocetnickih gresaka!!
Postoje stvari koje nisu jasne, rotacija stopera je nesto sto mi ne moze niko na svijetu objasnit!
Poraz je kad komentar na 1-1 u 94m kaze da je utakmica bila sjajna
Postoje stvari koje nisu jasne, rotacija stopera je nesto sto mi ne moze niko na svijetu objasnit!
Poraz je kad komentar na 1-1 u 94m kaze da je utakmica bila sjajna

Max Allegri
- Burberry46
- Kontakt:
Slabo i nestabilno.
Da se pobjedilo opet ne bi bio zadovoljan.
Energija skroz pala kod igraca. Locateli ne smije ili ne zna da osuta po golu sa 20-25 metara.
Vlahovic pao skroz energetski svaku igra a nema zamjena i to je bruka i sramota za Juve.
Francisco jedini pokusavao i svaka cast.
Danilo ne moze ovo igrati a tu je Motta kriv.
Thuram nema snage za 90 minuta.
Previse se kuci prosipa bodova.
Da se pobjedilo opet ne bi bio zadovoljan.
Energija skroz pala kod igraca. Locateli ne smije ili ne zna da osuta po golu sa 20-25 metara.
Vlahovic pao skroz energetski svaku igra a nema zamjena i to je bruka i sramota za Juve.
Francisco jedini pokusavao i svaka cast.
Danilo ne moze ovo igrati a tu je Motta kriv.
Thuram nema snage za 90 minuta.
Previse se kuci prosipa bodova.
1946
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Tiram je sinoć najzaslužniji za drugi gol, šta je izdržao na nogama da doda Čiku je dokaz da je k'o konj jak
Jedva čekam rotacije za Udineze, ako bude Danilo starter Mota nije dobar u glavu, lik je kriv za jedno pet golova u tri utakmice, meda ne može.
Ne bi me iznenadilo da Embangula krene na lijevom krilu protiv Udinezea.
Kop će biti dostupan to je najbitnije
Vlahović realno nije tri lopte sinoć dobio niti su mu stvorili neke prilike, ali onaj promašaj brate mili je sramotan. Najplaćeniji igrač lige ono da fuli je za svaku osudu. Probati Kenana u špicu ne bi bilo loše
Jedva čekam rotacije za Udineze, ako bude Danilo starter Mota nije dobar u glavu, lik je kriv za jedno pet golova u tri utakmice, meda ne može.
Ne bi me iznenadilo da Embangula krene na lijevom krilu protiv Udinezea.
Kop će biti dostupan to je najbitnije
Vlahović realno nije tri lopte sinoć dobio niti su mu stvorili neke prilike, ali onaj promašaj brate mili je sramotan. Najplaćeniji igrač lige ono da fuli je za svaku osudu. Probati Kenana u špicu ne bi bilo loše
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Većeg mentalnog patuljka od Vlahovića dugo vidio nisam, od toga da kad postigne gol pun je samopouzdanja i izgleda kao igrač od 80mil do minimalne greske i velikog promašaja gdje onda izgleda ko lik koji je 50 dana u teškoj depresiji
Nama podhitno treba konstantnost, inace ce sezona ovako od micati, stoper je must u januaru, Danilo sramoti ime Juventusa
Motta ne seri sa svojim glupostima
Nama podhitno treba konstantnost, inace ce sezona ovako od micati, stoper je must u januaru, Danilo sramoti ime Juventusa
Motta ne seri sa svojim glupostima
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Ne igramo uopste lijepo zadnji mj. dana ...kakve su to iluzije ...igramo seljacki fudbal na horuk ...ekipa izgleda bez glave i repa ...
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Da, slažem se. Ali to ovdje ne smiješ napisati! Ovdje prolazi samo stil da je Alegri kriv jos uvijek, usadio im je defanzivni mentalitet i sad je to teško izbaciti igračima iz glave (bez obzira što je pola tima novo)...
Ne kontam sta se pacov vise spominje u bilo kojem kontekstu s Juventusom ...da je valjo ne bi dobio nogu ...to ne znaci automatski da Motta valja ...ako bude nastavio s ovim fudbalim i rezulatatima normalno da je zasluzuje nogu i on ...ali mu dati mandat ili dva eventualno ...Hardzavi je napisao/la: ↑01 nov 2024, 11:56Da, slažem se. Ali to ovdje ne smiješ napisati! Ovdje prolazi samo stil da je Alegri kriv jos uvijek, usadio im je defanzivni mentalitet i sad je to teško izbaciti igračima iz glave (bez obzira što je pola tima novo)...
Motta mora promjeniti pristup totalno. Nije ovo Bologna prema nama se drugačije postavljaju protivnici itd.
Vratih se i ja nakon nekoliko godina odsustva.
Vratih se i ja nakon nekoliko godina odsustva.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Sretan 127. rođendan najvećem i najtrofejnijem iitalijanskom klubu
Fino Alla Fine
Fino Alla Fine
MANIJACI JUG 1987
E jesi naso crkvu u kojoj ces se moliti brate dragiHardzavi je napisao/la: ↑01 nov 2024, 11:56Da, slažem se. Ali to ovdje ne smiješ napisati! Ovdje prolazi samo stil da je Alegri kriv jos uvijek, usadio im je defanzivni mentalitet i sad je to teško izbaciti igračima iz glave (bez obzira što je pola tima novo)...

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 1 gost.