Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Maroon1946
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Koju aplikaciju koristite za rezultate? Sofascore su sjebali
- Pensioner26
- Kontakt:
Rezultati (Flashscore). Nema je na Google Play Storeu, skines je preko njihove web stranice.Maroon1946 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 21:53Koju aplikaciju koristite za rezultate? Sofascore su sjebali
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
live tiker
mostarski lobi upropastijo je bh fudbal gorije od poplava i zemljotresa zajedno ajvaz dedo bajovic se raspo ko niko kudravi kudro gubijo od islanda a ondak dodze ova kockarska oyebina bez dana trenerkog staza dado kraja sve razyebe vratite peteva

Po prvi put: Više Hrvata napusti Njemačku nego se useli!
Njemački ured za statistiku objavio je u izvješću o migracijama preko njihove granice za 2023. godinu da je u tu zemlju stiglo 20.604 građana Hrvatske, a otišao je 24.241.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Goni sirotinju
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- VivaLaStella
- Kontakt:
Što? Nisam upratioMaroon1946 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 21:53Koju aplikaciju koristite za rezultate? Sofascore su sjebali
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
- Maroon1946
- Kontakt:
Uveli kao neki recommended for you tab i izbacuje bezvezne utakmice. Nema vise pinovanja nego favoriti samo. I onda dodas ligu i u favoritima ti prikazuje npr cijelo kolo lige svi timovi. Puno bolje je bilo sa pinovanjem. RezultatiVivaLaStella je napisao/la: ↑31 okt 2024, 08:40Što? Nisam upratioMaroon1946 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 21:53Koju aplikaciju koristite za rezultate? Sofascore su sjebali

- Centre forward
- Kontakt:
Da se lokalne balije ne brinu, jerbo većina istih živi od njihove sadake, u isto vrijeme ih pljujući. Fala Him što ne dopuštaju da se naši umirovljenici ne smrznu u ova teška vremena.Posrćuća njemačka privreda je neočekivano živnula u trećem kvartalu. Bruto domaći proizvod je bio 0,2 odsto veći nego na kraju prethodnog tromesečja, saopštio je nacionalni zavod za statistiku u srijedu pozivajući se na preliminarne podatke.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Bez obzira na sve, njemacka Privreda je u problemu! Pratim dosta Podcaste i druge vrste informisanja i stvarno ne izgleda pozitivno. Ukratko nekih par stvari,Centre forward je napisao/la: ↑31 okt 2024, 09:34Da se lokalne balije ne brinu, jerbo većina istih živi od njihove sadake, u isto vrijeme ih pljujući. Fala Him što ne dopuštaju da se naši umirovljenici ne smrznu u ova teška vremena.Posrćuća njemačka privreda je neočekivano živnula u trećem kvartalu. Bruto domaći proizvod je bio 0,2 odsto veći nego na kraju prethodnog tromesečja, saopštio je nacionalni zavod za statistiku u srijedu pozivajući se na preliminarne podatke.![]()
Oni su prespavali „Energiewende“ i sad im to dolazi na naplatu, pogotovo Ostdeutschland oni su najvise u kurcu i zbog toga Desnicarska AFD dobila preko 30% glasova na nekim pokrajinskim izborima. Autoindustrija im je u potpunom kaosu, „Ampelkoalcija“ na vlasti nezna sta radi, svadjaju se Izmedju sebe.
Migracija im donijela samo probleme a ne radnu snagu, onda velika konzumacija droge, pogotovo kokaina, ma dosta nekih problema koji se nakupljaju, ne mislim da ce njemacka propast al godine nece biti lake.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Admin isfrustriran jer vec godinama nikako da ga izvuku na lutriji, dhl ugovor mu pozutio u ormaru pa baca pricu da ce nekoga vracati. 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Razgovor admina i jednog njegovog fana, kolorizovano:
- VensanKasel
- Kontakt:
Vidi vidi sviježih dijasporaca što se pravdaju
Nije sramota priznati

Nije sramota priznati

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- numanumaye22
- Kontakt:
Uz jutarnju kaficu bukirah lagano Knickse u Madison Square Gardenu, sve to sa osmijehom dok Njemacka privreda propada.
Meanwhile prelistah Klix, a ono danas od vijesti u hali Europe:
U toj propadajucoj ekonomiji ja nisam jos upoznao osobu da mu kasni plata, da nema godisnjeg odmora, da ne moze naci posao, da ima probleme sa kupovinom osnovnih potrepstina i slicno.
Samo vas posmatram i smjeskam se.
Meanwhile prelistah Klix, a ono danas od vijesti u hali Europe:
Osnivač AU BiH
Denis Prcić osuđen na godinu dana zatvora zbog nasilja u porodici, kaznu otkupio za 36.000 KM
Potvrđena presuda
Bivši ministar odbrane Selmo Cikotić pravomoćno osuđen na tri godine zatvora
Kao dio konzorcija
Firma u vlasništvu supruge Rame Isaka dobila posao fizičke zaštite u Elektroprivredi BiH
U raljama politike
Dom naroda danas treba potvrditi novo rukovodstvo Ureda za reviziju FBiH: Na listi i kćerka Čovićevog kuma
Pored toga, na Klixu imamo i osudjivanje nekoga sto je drugaciji, sto se neko maskirao za Halloween jer to nije po vjeri, kako se trebaju okrenut religiji, na pravi kao put."Nema više labavo"
Naša stranka poseže za novim metodama: Kažu da će uslovljavati partnere u vlasti

U toj propadajucoj ekonomiji ja nisam jos upoznao osobu da mu kasni plata, da nema godisnjeg odmora, da ne moze naci posao, da ima probleme sa kupovinom osnovnih potrepstina i slicno.
Samo vas posmatram i smjeskam se.

Što ih leo povadi 
I ovo je samo danas. Treba uzeti u obzir da su ovakve vijesti regularne na dnevnoj bazi. I kaže nismo Somalija. Pa bolje živjeti u Somaliji nego ovdje. Samo još da saznam gdje je ta Somalija.

I ovo je samo danas. Treba uzeti u obzir da su ovakve vijesti regularne na dnevnoj bazi. I kaže nismo Somalija. Pa bolje živjeti u Somaliji nego ovdje. Samo još da saznam gdje je ta Somalija.
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Numa jesi li to pronasao raj na zemlji?
Trebamo i mi ostali gore kad je vec tako dobro.
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
- VivaLaStella
- Kontakt:
Smješka se i tebi raja koja nije morala čekat četvrt vijeka da vidi jablaničko jezero 

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
L'art pour l'art.
- numanumaye22
- Kontakt:
Raj na zemlji je tamo gdje je tebi dobro, a ne gdje si rodjen. Gdje fino zivis bez briga i gdje si sretan. Ako to imas dole, ostani tu i ne mijenjaj to. Neko nije sretan ni u Njemackoj i tada apsolutno podrzavam povratak.MilanMladenovic je napisao/la: ↑31 okt 2024, 12:44Numa jesi li to pronasao raj na zemlji?

I sam nikad ne bi bio negdje gdje nisam sretan, zivot je jedan.
VivaLaStella je napisao/la: ↑31 okt 2024, 12:49Smješka se i tebi raja koja nije morala čekat četvrt vijeka da vidi jablaničko jezero![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 130 gostiju.