I Maurits se opet povrijedio, a nije ga bilo već 2-3 mjeseca zbog povrede. Očigledno da ih bacaju rovite da igraju, a i treninzi su garant intenzivni. Šta bi od kluba, Bože.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Zar u Unitedu nisu povrijeđena dva beka, a onaj Mazraoui van terena par mjeseci zbog srčane aritmije?baboedindzeko09 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 16:31Nema on mjesta ni u Liverpoolu ni u Unitedu, a ni u Napoliju jer na toj poziciji igra kapiten još uz to dominiraju.
I za Brighton je upitno, to je dosta veliki skok, a on stagnira, stagnira i igra kriminalno lošu sezonu.
Nije Mazraouiju ništa, sumnjalo se na to ali se vratio treninzima i utakmicama odma kroz par dana kada su pregledi pokazali da nema problema ni prepreka.Coolpanda24 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 16:40Zar u Unitedu nisu povrijeđena dva beka, a onaj Mazraoui van terena par mjeseci zbog srčane aritmije?
Onda se definitivno neće naigrati.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 16:50Nije Mazraouiju ništa, sumnjalo se na to ali se vratio treninzima i utakmicama odma kroz par dana kada su pregledi pokazali da nema problema ni prepreka.Coolpanda24 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 16:40Zar u Unitedu nisu povrijeđena dva beka, a onaj Mazraoui van terena par mjeseci zbog srčane aritmije?
On i Dalot su desni bekovi, Shaw kad se vrati ide lijevo tako da nema šanse pored ove dvojice da izbori mjesto.
Još se nismo odvikli priče o 22-godišnjaku kao potencijalu.Coolpanda24 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 17:00Onda se definitivno neće naigrati.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 16:50Nije Mazraouiju ništa, sumnjalo se na to ali se vratio treninzima i utakmicama odma kroz par dana kada su pregledi pokazali da nema problema ni prepreka.Coolpanda24 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 16:40Zar u Unitedu nisu povrijeđena dva beka, a onaj Mazraoui van terena par mjeseci zbog srčane aritmije?
On i Dalot su desni bekovi, Shaw kad se vrati ide lijevo tako da nema šanse pored ove dvojice da izbori mjesto.
Ako me za koga zanima šta će biti iduća stepenica, to je definitivno ovaj momak jer ima potencijal.
Ja ne znam ima li koji klub (da je pristojan) da mu treba desni bek k'o za živu glavu i gdje bi se Amar uklopio i bio starter?
Teška pričaSetoKaiba je napisao/la: ↑30 okt 2024, 17:38Još se nismo odvikli priče o 22-godišnjaku kao potencijalu.Coolpanda24 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 17:00Onda se definitivno neće naigrati.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 16:50
Nije Mazraouiju ništa, sumnjalo se na to ali se vratio treninzima i utakmicama odma kroz par dana kada su pregledi pokazali da nema problema ni prepreka.
Ako me za koga zanima šta će biti iduća stepenica, to je definitivno ovaj momak jer ima potencijal.
Ja ne znam ima li koji klub (da je pristojan) da mu treba desni bek k'o za živu glavu i gdje bi se Amar uklopio i bio starter?![]()