Nihad Mujakić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Nihad Mujakić
Momak ide glavom na kopacku a Pokeras to cijeni. 

imo okrsaj sa medvjedom na igmanu i pobjedio ga!!
ma ima lik gole slike Barbareza
Bog Bosna i Bošnjaci
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- PasodelMar
- Kontakt:
Formacija 3-5-2 je kao stvorena za igrače poput Mujakića, Radeljica i Barisica
.

-
- Kontakt:
Barbarez preko Mujakica poručuje, “tko se trudi miran budi” 
Panj je danas na klupi protiv Cukarickog
Nema veze sto je panj, igrat ce kod kockara.
Najvjerovatnije otpisan u partizanu
Najvjerovatnije otpisan u partizanu
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Mora da igra kod kockara kad je pozrtvovan i patriota
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Zamisli koliko si glup da, nakon sezone u kojoj nije bio loš u Turskoj i vjerovatno je mogao naći dobar klub, on odabere da dođe u nikad gori Partizan, koji će ga sad možda i otjerati. Pri tome su navijači tog kluba okorjeli četnici. Bravo Nihade, teleća glavo. 

Izgleda da ga je Savo odlučio posaditi na klupu, nakon što ga je u reprezentaciju zvao i forsirao da igra lijevog beka. Nije dobar za Savin ljubljeni Partizan, a u reprezentaciji je mogao igrati jer janjarskog četnija boli ku.rac. Mujakić je toliko dobar da stopera igra momak koji je zadnji vezni, samo da naš Ninja ne bi igrao.
Znaci ne volim ga otkako me povaljao kad je debitovao za Kortrijk 2019. protiv Mechelena gdje sam cekao samo tu tekmu za vece pare i onda se ovaj debil nasao da debituje, skrivi dva gola i nikad vise ne zaigra za **** Kortrijk se pokazao kao promasaj od igraca.SetoKaiba je napisao/la: ↑30 okt 2024, 18:18Izgleda da ga je Savo odlučio posaditi na klupu, nakon što ga je u reprezentaciju zvao i forsirao da igra lijevog beka. Nije dobar za Savin ljubljeni Partizan, a u reprezentaciji je mogao igrati jer janjarskog četnija boli ku.rac. Mujakić je toliko dobar da stopera igra momak koji je zadnji vezni, samo da naš Ninja ne bi igrao.
Sheyi je napisao/la: ↑30 okt 2024, 18:34Znaci ne volim ga otkako me povaljao kad je debitovao za Kortrijk 2019. protiv Mechelena gdje sam cekao samo tu tekmu za vece pare i onda se ovaj debil nasao da debituje, skrivi dva gola i nikad vise ne zaigra za **** Kortrijk se pokazao kao promasaj od igraca.SetoKaiba je napisao/la: ↑30 okt 2024, 18:18Izgleda da ga je Savo odlučio posaditi na klupu, nakon što ga je u reprezentaciju zvao i forsirao da igra lijevog beka. Nije dobar za Savin ljubljeni Partizan, a u reprezentaciji je mogao igrati jer janjarskog četnija boli ku.rac. Mujakić je toliko dobar da stopera igra momak koji je zadnji vezni, samo da naš Ninja ne bi igrao.

Podrska za palog brata

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Koliko ja vidim, Niho nije uopste u protokolu, a kamoli na klupi 
Jos gore. Ova taraba igrala kod Save u prvih 11, a sad ga ni na klupi ne drzi. Izvoli, stavi ga i u Partizan u prvih 11, kad si vec mogao kod nas. Drugi su ovom klocu klupu grijali kod nas...Coolpanda24 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 18:45Koliko ja vidim, Niho nije uopste u protokolu, a kamoli na klupi![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Savo je lepo pričao i mazao oči onima koji su ga podržavali.DamirT je napisao/la: ↑30 okt 2024, 18:49Jos gore. Ova taraba igrala kod Save u prvih 11, a sad ga ni na klupi ne drzi. Izvoli, stavi ga i u Partizan u prvih 11, kad si vec mogao kod nas. Drugi su ovom klocu klupu grijali kod nas...Coolpanda24 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 18:45Koliko ja vidim, Niho nije uopste u protokolu, a kamoli na klupi![]()
- BosnianDragon2024
- Kontakt:
Savo je največi dušman koji je sjedio na klupi Reprezentacije poslije Faruka.RosicVildan je napisao/la: ↑30 okt 2024, 19:24Savo je lepo pričao i mazao oči onima koji su ga podržavali.DamirT je napisao/la: ↑30 okt 2024, 18:49Jos gore. Ova taraba igrala kod Save u prvih 11, a sad ga ni na klupi ne drzi. Izvoli, stavi ga i u Partizan u prvih 11, kad si vec mogao kod nas. Drugi su ovom klocu klupu grijali kod nas...Coolpanda24 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 18:45Koliko ja vidim, Niho nije uopste u protokolu, a kamoli na klupi![]()
Najvece drvo u historiji reprezentacije i neko ko ce ostat upamcen kao najlosiji igrac koji je igrao za 3 ponajveca balkanska kluba. Sanicanin je izmislio fudbal za njega
Trenutno korisnika/ca: KrajinaKing i 14 gostiju.