FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nesmije nas zavaravat ovaj rezultat slobodare.. pokusat rijesit ih prvih 45 minuta sa dva tri gola ko igman i onda lagano ugusit igru..
Durakovic tanak al moze proc dok je Mehmedovic teski bez-oksigenac.. sto prije poslat ga u velez slobodu radnik. Covjek 2 metra 21 godina a snaga ko u asmira suljica od 48 kg
Durakovic tanak al moze proc dok je Mehmedovic teski bez-oksigenac.. sto prije poslat ga u velez slobodu radnik. Covjek 2 metra 21 godina a snaga ko u asmira suljica od 48 kg
Treba ozbiljno odigrati,oni seljaci ce se naloziti dolazi Sarajevo.
Realno smo bolji uz dobar pristup trebali bi pobjediti.
Realno smo bolji uz dobar pristup trebali bi pobjediti.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 30 okt 2024, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.
U sezoni DK su nas dobili, prošle sezone jedva ih izbacili iz kupa. Zrinjski ih 0:1 dobio. Odigrati pametno i nema brige. Oni bukvalno nemaju šta izgubiti, moramo biti skoncentrisani maksimalno.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Očekujem sve osim lagane utakmice.
Uvijek se nalože kad im mi (i kone) dolazimo tako da očekujem glavom na kopačku da idu. Nalić je i neke bitnije igrače danas ostavio u Tuzli jer ih je htio "sačuvati" i odmoriti za utakmicu s nama.
Samo pametno, kao protiv Igmana.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- Osttribine
- Kontakt:
Cestitke ZZ i igracima na ocekivanom prolazu u Kupu, utakmicu zbog posla nisam mogao ni gledati ali kako god da je bilo bitan je prolaz.
Sada pametno u subotu u TZ odraditi Slobodu, nece sigurno biti lako, ali vjerujem da ih mozemo uzeti.
Sada pametno u subotu u TZ odraditi Slobodu, nece sigurno biti lako, ali vjerujem da ih mozemo uzeti.
Bez patetike i tih sranja, ova Stupcanica je ozbiljni klub od Slobode. Na stranu sto se naloze protiv nas, ali iskr ocekujem nikad laksu pobjedu i bez nerviranja nekog.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Ma nema tog u ovoj ligi kad smo mi u pitanju,ima to da Vico podijeli 40 zutih i da bude lakrdija,mora malo da zakuha vise izmedju nasih timova,zna da ce ovi samo dici halabuku kad smo mi u pitanju
100%.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 17:54Ma nema tog u ovoj ligi kad smo mi u pitanju,ima to da Vico podijeli 40 zutih i da bude lakrdija,mora malo da zakuha vise izmedju nasih timova,zna da ce ovi samo dici halabuku kad smo mi u pitanju
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Najmrže gostovanje al' smo puno bolji. Sloboda ima 6-7 Husarinih "talenata" koji našim juniorima ne mogu meda. Jedini upitnik može da bude suđenje jer ih je Sisoja preuzeo a pobjeda protiv neporaženog Sarajeva im okreće sezonu a Sisoja je obraz davno niz vodu pustio.
Ovakvoj Slobodi ne moze ni sudija pomoci. Sve osim pobjede ma kakvi god uslovi bili je neuspijeh. Dovidjenja i prijatno!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Našim će tamo bit' kao na Koševu da igramo jer s kim god da pričam ide za Tz pa i momci koji nisu na gostovanju bili od 2021. Horde prave dobru priču i u gostima igramo bolje nego kući a igrači to vide.
Zadnja izmjena: hazarder, dana/u 30 okt 2024, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Valjda ste poslije 10 20 30 godina pracenja nase lige shvatili da nema laganih utakmica.
Jaci smo i od kmelje 7 puta pa se 45 minuta kuci nismo sastavili s loptom.
Jaci smo bili od celika 15 puta pa dijete pobjeze sa casa i izjebba nam i odbranu i sezonu.
Zna onaj ko je ikad sutnuo loptu, ako nije tvoj dan imat ces 40 suteva i ispast ces.
Nase je da napunimo sektor, SVI NA TUSANJ!
Jaci smo i od kmelje 7 puta pa se 45 minuta kuci nismo sastavili s loptom.
Jaci smo bili od celika 15 puta pa dijete pobjeze sa casa i izjebba nam i odbranu i sezonu.
Zna onaj ko je ikad sutnuo loptu, ako nije tvoj dan imat ces 40 suteva i ispast ces.
Nase je da napunimo sektor, SVI NA TUSANJ!
Gledam podcast, Zekic je nivo iznad svih, ali i Sanel se mora pohvaliti, daleko najbolji "novinar". Covjek bas zna sta prica i pamti.
Lijep broj nasih danas na stadionu, ne zapostavite krajinu jer lijep broj ljudi ima koji prati i voli fk sarajevo..
Next stop: tuzla!
Next stop: tuzla!
1946-1987
-
- Kontakt:
Moja 3 jarana iz TK koji prate Sarajevo,nisu neki fanatici ali u toku su idu u subotu.Kazu mi velik interes nasih navijaca iz okolni mjesta vlada.Bit ce invazija.Obzirom na njihov danasnji rezultat sasvim je moguce da nas bude vise sveukupno

Svi na Tusanj!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Golovi za raju ko je propustio (uključujući i mene - posao

Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Bejker, Bilosta, Dave, InatSilniBosanski, MaroonBjelave, r3m1, skoJaa, THEC, tutankamon1905 i 73 gosta.