luckystrike je napisao/la: ↑30 okt 2024, 11:53
H8Z7 je napisao/la: ↑30 okt 2024, 11:38
luckystrike je napisao/la: ↑30 okt 2024, 11:26
Kakvu postavu danas očekujete?
Mislim da će malo izmiješati karte Zekić
Rogić
Đuričković Mujkić Jović
Unušić Pavičić Mehmedović Mustafić Duraković
Ristić Turkeš
Da se okušam i ja:
Rogić
Čelik Đuričković Soldo
Beganović Bubanja Mustafić Kuprešak
Mehmedović Lulić
Turkeš
Nešto mislim da će Mehmedović i Lulić igrati kao inverted wingeri.
Zadnja linija standardna, a Đurićkovića ili Soldu će protiv Slobode odmoriti za zrinjski, ujedno i zbog kartona.
Ristića i Unušića očekujem s klupe, kao i Kuprešaka te eventualno Mujkića.
Vjerovatno Soldo neće biti u Tuzli zbog kartona, ne vrijedi riskirati da dobije 3 a idemo poslije Zrinjskom.
Nije loša formacija što si sastavio, bilo bi zanimljivo vidjeti Lulića iza napadača.
Ostao sam dužan objašnjenje. Za ovaj sastav sam se odlučio iz razloga da odmorim neke igrače, mislim da bi Unušić bio bolja opcija od Beganovića jer teren nije vjerovatno nešto dobar. Svakako nam idu dva nezgodna gostovanja na boljim terenima gdje bi se Beganović trebao bolje pokazati. Čelika bih isto ostavio na klupi a Mujkića ubacio da dobije više motiva da bude još bolji kako na treninzima tako i u Radniku, Soldo isto nije loša opcija, ali opet pretpostavljam da nam odbrana neće imati nekog posla tako da nije baš ni bitno hoće li Soldo ili Čelik početi.
Vezni red očekujem i ja takav, jedino nisam siguran za Bubanju, nema ga u Tuzli a opet sumnjam da će ga Zekić odmarati skoro sedmicu.
Ovo sa Lulića i Mehmedovića je odlično, pogotovo ako budu igrali IW kao što si napisao, sad nešto razmišljam ne bi bilo loše Đorđevića umjesto Mehmedovića i ovako početi u ligi nekad.
Sretno momcima da se vrate sa dobrim rezultatom i bez povreda. Igraj bordo bijeli.