FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma ja sam Rozmana podrzavao upravo zbog amaterizma mjenjanja trenera svaki mjesec,takodje bi podrzao i nekog ko bi imao losije rezultate od Zekica da je dosao.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Svidja nam se trener. Igra, odabir igraca.
U ovoj ligi sa ovakvim sudjenjem je sve moguce tako da u losijim vremenima to imamo na umu i damo podrsku.
U ovoj ligi sa ovakvim sudjenjem je sve moguce tako da u losijim vremenima to imamo na umu i damo podrsku.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Valjda smo, prije svega, na svojoj koži a i na primjeru drugih Klubova shvatili da jedino kontinuitet ti daje neki garant za dugoročni uspjeh.
Zekić je dokazao da zna, ne ovo što je kod nas, nego u drugim Klubovima ali mi moramo znat da je on to gradio u svakom Klubu preko tri godine.
Isto tako sam ubjeđen da će rukovodstvo našeg Kluba učiniti sve da mu omogući i ispuni sve zahtjeve koje bude imao.
Naše je da podžimo naročito kad dođe pad forme jer moramo biti svjesni da svaki korak unazad će nas gurati da pravimo pet ptema naprijed.
Zekić je dokazao da zna, ne ovo što je kod nas, nego u drugim Klubovima ali mi moramo znat da je on to gradio u svakom Klubu preko tri godine.
Isto tako sam ubjeđen da će rukovodstvo našeg Kluba učiniti sve da mu omogući i ispuni sve zahtjeve koje bude imao.
Naše je da podžimo naročito kad dođe pad forme jer moramo biti svjesni da svaki korak unazad će nas gurati da pravimo pet ptema naprijed.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
I nista vise !!!bordobijeli je napisao/la: ↑28 okt 2024, 20:47Elhamdulilah. I da nam Sarajevo bude prvo![]()
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Braco idemo li sutra na tekmu, ide li se organizovano ili sami autima?
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- luckystrike
- Kontakt:
Yebavali bi oni koji yebu i poslije remija sa Posušjem ili sa lišticom.ErosViverosViv je napisao/la: ↑29 okt 2024, 18:18Koje ludilo na forumu zbog podkasta, da je derbi i jos 2 tekme izgubio jebbavalo bi mu se 11 koljena unazad![]()
![]()
Normalni bi pružili podršku.

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Sutra mozda dati i Risticu sansu, zasluzio je sigurno
Najveca ubleha...Pendulum je napisao/la: ↑29 okt 2024, 17:56E zamisli sad da smo imali normalno suđenje u ovih 10 kola - imali bi omjer 9-1-0 hladno.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 okt 2024, 17:44Odgledah koncano i ja podcast, sa uzivanjem. Zoran bas zraci autoritetom, znanjem i manguplukom. Znaci da nemam apsolutno nikakve informacije o njegovoj karijeri, rekao bi opet dovodi ga za trenera. Jednostavno vidis da je za taj posao. Kakav kontrast u odnosu na razne polu-pismene "strucnjake" koji su nam prodefilovali kroz klub, a kojih nam je i liga puna.
Najviše mi je "zapralo" uši što čovjek priželjkuje više navijača na Koševu (i upravu je 100%) - treba da nas je na svakoj domaćoj barem 10 hiljada al' jok - nama sve nešto mrsko.
Zoran Zekić jedan je od nas!![]()
![]()
Pere pare preko polovnjaka iz srbije a pogotovo iz hrvatske oviVanja8 je napisao/la: ↑29 okt 2024, 20:31Najveca ubleha...Pendulum je napisao/la: ↑29 okt 2024, 17:56E zamisli sad da smo imali normalno suđenje u ovih 10 kola - imali bi omjer 9-1-0 hladno.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 okt 2024, 17:44Odgledah koncano i ja podcast, sa uzivanjem. Zoran bas zraci autoritetom, znanjem i manguplukom. Znaci da nemam apsolutno nikakve informacije o njegovoj karijeri, rekao bi opet dovodi ga za trenera. Jednostavno vidis da je za taj posao. Kakav kontrast u odnosu na razne polu-pismene "strucnjake" koji su nam prodefilovali kroz klub, a kojih nam je i liga puna.
Najviše mi je "zapralo" uši što čovjek priželjkuje više navijača na Koševu (i upravu je 100%) - treba da nas je na svakoj domaćoj barem 10 hiljada al' jok - nama sve nešto mrsko.
![]()
Morate shvatiti, da ce sudija protiv Slobode ciljano kartonirati igrace koji su pred suspenziju...NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 okt 2024, 15:58Soldo jos od Borca ima 2 zuta.Znaci 4 utakmice vuce,mozda se i sacuva on pogotovo jer ne ocekujem da ce imati ozbiljnijeg posla nazad protiv ekipe koja ima 3 gola na 11 utakmica.Ja ne znam jel nasima jasno da moraju pratiti ko ima 2 zuta i kad bi bilo najbolje da ociste bas da ne bi dolazili u ovakve situacije da ti standardni igraci moraju strahovati pred utakmicu koja lomi polusezonu.Kalkulisite malo yebemu ne moramo uvijek mi glavom kroz zid ici.
Bolje Soldu ostaviti na klupi...
Samo da mi je da mu vidim ledja...bvsic je napisao/la: ↑29 okt 2024, 20:34Pere pare preko polovnjaka iz srbije a pogotovo iz hrvatske oviVanja8 je napisao/la: ↑29 okt 2024, 20:31Najveca ubleha...Pendulum je napisao/la: ↑29 okt 2024, 17:56
E zamisli sad da smo imali normalno suđenje u ovih 10 kola - imali bi omjer 9-1-0 hladno.
![]()
Sa ovakvim rosterom i ja bih mogao voditi Sarajevo...
Za njega su Sablic i Mirza, Murinjo i Hansi Flick licno
Pola budzeta nam ode na njegovu sportsku opremu i tene, hem crne, hem bijele, nidje bordo patika...
-
- Kontakt:

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- luckystrike
- Kontakt:
Na ovom reel-u s treninga u Prijedoru na IG-u nema Rockova, mozda je jos uvijek virozan, ali nema ni Oliveire...
šta šta je, je*em ti
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Suti jezik pregrizo za Gulija. Nece ni Renan igrati moro ici guzit, Rockov neka ga nek odmara.luckystrike je napisao/la: ↑29 okt 2024, 20:44Na ovom reel-u s treninga u Prijedoru na IG-u nema Rockova, mozda je jos uvijek virozan, ali nema ni Oliveire...
E cuj ugovora 2+1...
Ovaj Mirvic nije normalan,trebao mu je dati ugovor 2+1, ali mjeseca...
Kad je mogao Zeljkan Sliskovicu dati ugovor na 67 dana, vala smo i mi ovome mogli isto.
Pravicemo mi Mirzu od blata
Ovaj Mirvic nije normalan,trebao mu je dati ugovor 2+1, ali mjeseca...
Kad je mogao Zeljkan Sliskovicu dati ugovor na 67 dana, vala smo i mi ovome mogli isto.
Pravicemo mi Mirzu od blata
Kad je Zika podpisao rekli su 2 godine.. nigdje nisam mogao nac na +1.