FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jel to nema organizovanog odlaska u Bosanski Novi?
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Pohvalio je Ristića i Mujkića, kaže da su rijetki igrači koji posudbu shvaćaju da je to dobro za njih.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
To se po Ristiću i vidi. Trpa nemilosrdno!

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Hoce li Kyeremeh imati pravo nastupa protiv Slobode? Racuna li se kup utakmica u kaznu?
-
- Kontakt:
Da posto je direktan crveni.Dostupan je Francis u subotu.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Znam da Bubanje nema u Tuzli.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 okt 2024, 14:53Da posto je direktan crveni.Dostupan je Francis u subotu.
Kome prijeti suspenzija da ga neće biti protiv kamenjara? Vinko ima 2 žuta, ako ne griješim?

Soldo i Djurickovic.Pendulum je napisao/la: ↑29 okt 2024, 15:19Znam da Bubanje nema u Tuzli.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 okt 2024, 14:53Da posto je direktan crveni.Dostupan je Francis u subotu.
Kome prijeti suspenzija da ga neće biti protiv kamenjara? Vinko ima 2 žuta, ako ne griješim?![]()
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Radije bih sačuvao Soldu za kamenjare nego rizikovao treći žuti. Neka Đurićković igra sa Čelikom - valjda mogu njih dvojica protiv Slobode izdurati.Aduka87 je napisao/la: ↑29 okt 2024, 15:24Soldo i Djurickovic.Pendulum je napisao/la: ↑29 okt 2024, 15:19Znam da Bubanje nema u Tuzli.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 okt 2024, 14:53
Kome prijeti suspenzija da ga neće biti protiv kamenjara? Vinko ima 2 žuta, ako ne griješim?![]()

-
- Kontakt:
Soldo jos od Borca ima 2 zuta.Znaci 4 utakmice vuce,mozda se i sacuva on pogotovo jer ne ocekujem da ce imati ozbiljnijeg posla nazad protiv ekipe koja ima 3 gola na 11 utakmica.Ja ne znam jel nasima jasno da moraju pratiti ko ima 2 zuta i kad bi bilo najbolje da ociste bas da ne bi dolazili u ovakve situacije da ti standardni igraci moraju strahovati pred utakmicu koja lomi polusezonu.Kalkulisite malo yebemu ne moramo uvijek mi glavom kroz zid ici.Aduka87 je napisao/la: ↑29 okt 2024, 15:24Soldo i Djurickovic.Pendulum je napisao/la: ↑29 okt 2024, 15:19Znam da Bubanje nema u Tuzli.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑29 okt 2024, 14:53
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Durakovic ima isto 2 zuta.
E njega treba čuvati.

NajvećaRadosti - ni meni nije jasno niti sam upratio da se neko od naših fakat bavi ovim stvarima. Ludilo bi bilo ne sačuvati Soldu za kamenjare, iskreno.

Fascinantno je kako je čovjek elokventan i kako je samo imao težak i mukotrpan put do ovoga, mogla bi se za njega primijeniti ona "per aspera ad astra". Aferim ti Zorane, da te posluži zdravlje i da još dugo budeš dio bordo familije.
P.S. kako je samo interesantan sagovornik, milina ga slušati.
5. eccehomo
Jel imamo % od Sahinovica?
https://sp.ort1.oslobo.djenje.ba/**/fud ... iju-993776
https://sp.ort1.oslobo.djenje.ba/**/fud ... iju-993776
Pretpostavljam da ćemo ovako izađi protiv Slobode:
Rogić
Đuričković Čelik Jović
Beganović Đorđević Lulić Pavičić Kuprešak (Elvir)
Guliashvili Renan
Soldu sačuvati za Zrinjski može tad dobiti 3. žuti a svakako nam onda ide "lakši" raspored.
Sloboda nam ne bi trebala predstavljati toliki problem te Soldo može odmoriti i biti spreman za Zrinjski.
Pretpostavljam da će Sloboda čekati kontre i tu nešto pokušati, vjerovatno ćemo imati posjed i krenuo bih sa Unušićem i Turkešom u prvih 11. Mislim da bi se bolje pokazali nego Beganović i Renana. Taman Beganović neka odmori do Zrinjskog tad će nam biti potrebniji gdje će vjerovatno biti otvorena utakmica.
Da se vratim na sastav, Sloboda svakako prekide slabo brani te mislim da bi Turkeš bio idealan, ako ništa da spušta lopte Guliashvilu i veznjacima.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Plisek, jedan od rijetko pismenih forumasaplisek je napisao/la: ↑29 okt 2024, 12:48Slusam Zekica u ovom podcastu, i vjerujem da se 90% nas moze prepoznati u ovome. Momak sa ulice, tesko odrastanje, borba kroz zivot itd.
Nekako kontam da je mozda nesto toga uspio prenijeti na ove danasnje "razmazene" igrace pa se i vidi napredak. Covjek koji zivi za svoj grad i klub, culi ste kako prica o svom debiju i tekmi protiv PSVa.
Veliki gospodin, strucnjak i prije svega ljudina! Nadam se da ce nam donijeti titulu i ostati jos dugo vremena, bravo Ismire na izboru!!!

Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Odgledah koncano i ja podcast, sa uzivanjem. Zoran bas zraci autoritetom, znanjem i manguplukom. Znaci da nemam apsolutno nikakve informacije o njegovoj karijeri, rekao bi opet dovodi ga za trenera. Jednostavno vidis da je za taj posao. Kakav kontrast u odnosu na razne polu-pismene "strucnjake" koji su nam prodefilovali kroz klub, a kojih nam je i liga puna.
E zamisli sad da smo imali normalno suđenje u ovih 10 kola - imali bi omjer 9-1-0 hladno.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 okt 2024, 17:44Odgledah koncano i ja podcast, sa uzivanjem. Zoran bas zraci autoritetom, znanjem i manguplukom. Znaci da nemam apsolutno nikakve informacije o njegovoj karijeri, rekao bi opet dovodi ga za trenera. Jednostavno vidis da je za taj posao. Kakav kontrast u odnosu na razne polu-pismene "strucnjake" koji su nam prodefilovali kroz klub, a kojih nam je i liga puna.
Najviše mi je "zapralo" uši što čovjek priželjkuje više navijača na Koševu (i upravu je 100%) - treba da nas je na svakoj domaćoj barem 10 hiljada al' jok - nama sve nešto mrsko.
Zoran Zekić jedan je od nas!

- ErosViverosViv
- Kontakt:
Koje ludilo na forumu zbog podkasta, da je derbi i jos 2 tekme izgubio jebbavalo bi mu se 11 koljena unazad

- luckystrike
- Kontakt:
Puna mi kapa mjenjanja. 8 trenera za 4 godine. Ne mozemo tako napraviti iskorak.GianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑29 okt 2024, 08:25Tek cemo da vidimo kad krene prvi losiji niz i forma, polako.luckystrike je napisao/la: ↑29 okt 2024, 08:18Ima Zekic vec fin ugovor, 2+1 od juna. S tim da bi mu ja da se pitam u slucaju prve situacije i komešanja eventualnog produžio na još tol'ko.
Hem je gospodin, hem je stručan a po potrebi zna biti i fakin.
Hem voli Sarajevo!![]()
šta šta je, je*em ti
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Hajdeee, newton_heath_lyr, Proximic, tajsamja i 45 gostiju.