FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mirvic je nikakav Milijarder kao ni biznismen ako ZORANA NA PRODUZI BAR JOS NA 3 godina..
Ako uporedimo
Husa sliskovica i amawa i par ustasa sto su vodili sb
Samo na nacin izrazavanja na nacin vodjenja ekipe na nacin kako eskivira i upakuje neke stvari to 18 levela iznad
Sjecatel se kad Amaw kaze za svog najboljeg igraca koce njega kupit kad je genetski slab, pa se podriguje pa siljak koji se raskopcava do pupka koji je dokaz pjan na pres, husref melje ramenima sta je tu je, psovanje itd
Sliskovic kaze da mu je famelija navijala za zrinjski al on nije znao i da je zavolio zrinjski pravo ustastvo
ZORAN BOSANAC dobro je znat
Ako uporedimo
Samo na nacin izrazavanja na nacin vodjenja ekipe na nacin kako eskivira i upakuje neke stvari to 18 levela iznad
Sjecatel se kad Amaw kaze za svog najboljeg igraca koce njega kupit kad je genetski slab, pa se podriguje pa siljak koji se raskopcava do pupka koji je dokaz pjan na pres, husref melje ramenima sta je tu je, psovanje itd
Sliskovic kaze da mu je famelija navijala za zrinjski al on nije znao i da je zavolio zrinjski pravo ustastvo
- luckystrike
- Kontakt:
Ima Zekic vec fin ugovor, 2+1 od juna. S tim da bi mu ja da se pitam u slucaju prve situacije i komešanja eventualnog produžio na još tol'ko.
Hem je gospodin, hem je stručan a po potrebi zna biti i fakin.
Hem voli Sarajevo!

Hem voli Sarajevo!
šta šta je, je*em ti
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Tek cemo da vidimo kad krene prvi losiji niz i forma, polako.luckystrike je napisao/la: ↑29 okt 2024, 08:18Ima Zekic vec fin ugovor, 2+1 od juna. S tim da bi mu ja da se pitam u slucaju prve situacije i komešanja eventualnog produžio na još tol'ko.
Hem voli Sarajevo!![]()
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Za razliku od Rožmana Zeka zaslužuje da mu se da podrška makar vezali 5 poraza. Čovjek je za ovo kratko vrijeme posložio ekipu dobro i uveo disciplinu koju nismo imalo ne pamtimGianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑29 okt 2024, 08:25Tek cemo da vidimo kad krene prvi losiji niz i forma, polako.luckystrike je napisao/la: ↑29 okt 2024, 08:18Ima Zekic vec fin ugovor, 2+1 od juna. S tim da bi mu ja da se pitam u slucaju prve situacije i komešanja eventualnog produžio na još tol'ko.
Hem voli Sarajevo!![]()
Mirvic i nije milijarder, covjece znas ti koliko je milijardaPitar6785 je napisao/la: ↑29 okt 2024, 00:56Mirvic je nikakav Milijarder kao ni biznismen ako ZORANA NA PRODUZI BAR JOS NA 3 godina..
Ako uporedimo
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Nisam mislio na to da je Zekic los, naprotiv, najbolji trener koji se ikad pojavio u ovoj ligi. Kazem da cemo vidjeti kako ce se raja ponijeti prema njemu kad krene losiji niz. Dosad niko nije ostao imun..pitara je napisao/la: ↑29 okt 2024, 08:30Za razliku od Rožmana Zeka zaslužuje da mu se da podrška makar vezali 5 poraza. Čovjek je za ovo kratko vrijeme posložio ekipu dobro i uveo disciplinu koju nismo imalo ne pamtimGianlucaPagliuca71 je napisao/la: ↑29 okt 2024, 08:25Tek cemo da vidimo kad krene prvi losiji niz i forma, polako.luckystrike je napisao/la: ↑29 okt 2024, 08:18Ima Zekic vec fin ugovor, 2+1 od juna. S tim da bi mu ja da se pitam u slucaju prve situacije i komešanja eventualnog produžio na još tol'ko.
Hem voli Sarajevo!![]()
Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Moj Zekiću, to posljednje što si rekao - svi jedva čekamo! Ali, što kaže Sanel - nećeš ti nigdje. Neka te ba!

Zadnja izmjena: Pendulum, dana/u 29 okt 2024, 10:12, ukupno mijenjano 1 put.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
2. Pendulum

Ima li kakvog prenosa iz Bosanskog Nobog sutra
3. tabba77

Ima na BH Arena Sport Premium 1

- Maroon1946
- Kontakt:
Znaci ostale su jos 3 domace tekme; Zrinjski, Sloga, i Borac?
-
- Kontakt:
Borac pod velikim upitnikomMaroon1946 je napisao/la: ↑29 okt 2024, 10:15Znaci ostale su jos 3 domace tekme; Zrinjski, Sloga, i Borac?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
I ja bih potpisao, ali ne mogu dvaput.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- relativizam
- Kontakt:
a i mogli su vala grb Srajeva staviti iza njeg
Bolji im je bio onaj prošli studio. Ovaj novi bezveze vala.

Slusam Zekica u ovom podcastu, i vjerujem da se 90% nas moze prepoznati u ovome. Momak sa ulice, tesko odrastanje, borba kroz zivot itd.
Nekako kontam da je mozda nesto toga uspio prenijeti na ove danasnje "razmazene" igrace pa se i vidi napredak. Covjek koji zivi za svoj grad i klub, culi ste kako prica o svom debiju i tekmi protiv PSVa.
Veliki gospodin, strucnjak i prije svega ljudina! Nadam se da ce nam donijeti titulu i ostati jos dugo vremena, bravo Ismire na izboru!!!
Nekako kontam da je mozda nesto toga uspio prenijeti na ove danasnje "razmazene" igrace pa se i vidi napredak. Covjek koji zivi za svoj grad i klub, culi ste kako prica o svom debiju i tekmi protiv PSVa.
Veliki gospodin, strucnjak i prije svega ljudina! Nadam se da ce nam donijeti titulu i ostati jos dugo vremena, bravo Ismire na izboru!!!
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------