FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

samosarajvo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la samosarajvo » 06 apr 2011, 20:29

Megamon je napisao/la::lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bolan upravu je napustio Damir Hadjic nacalnik opstine novi grad a ne Damir Hadjija igrac :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
wtf :shock: :shock:

:lol: :lol: :mrgreen:

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 06 apr 2011, 20:36

Mirza ce napokon da dobije otkaz :!: :!: :!:
Postavljen je ultimatum,ako ne donese sva tri boda otkaz,i eto jos goreg E.Hadzialagaica :evil: :evil: :evil:
---Skinhedi oko mene skankuju...

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 06 apr 2011, 20:40

padobranac1978 je napisao/la:
Prpa je napisao/la:hahaha... neznam koliko ti je pametno , da dodjes autom pred stadion , a policija dolazi , sa kolonom navijaca .. hahhahah :))))
MA HAJ TI LAGANO MALO VESLAJ,PA MANIJACI VAM DOSLI I TO NE SAMO JEDNO AUTO PRED STADION, SACEKALI SVOJE,ODGLEDALI TEKMU I GANOLA NAZAD POSLIJE TEKME... ;)
Joooj njega šta tu ima čudno molim te. Pored stadiona ogroman parking gdje Lešinari uopšte ne prolaze, samo skloniš obilježja kluba i to ti je to -zastavicu sa retrovizora itd inače budi siguran da nije pauk odnio auto. Pa ja sam na finale kupa išao autom sam. Na petlji skinuo obilježja i eto.
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 06 apr 2011, 20:42

Prpa je napisao/la:Izvini , posto si tako informisan , reci mi kada je to bilo .. u bl sam prisustvovao sve jednoj utakmici u zadnje 3 godine , pa de mi reci majke ti .. a zipa situaciju ovu , dodje jedno auto pred stadion , i normalno , ima naselja sa drugog djela grada , koja mozda zakasne ili nedodju na korteo i slucajno tud prolaze , a ovi sto ce u autu biti , sifurno ce imati neka obiljezja i beze opet ispane sranje ko u jablanici , kada su momci rucali :)))

bilo sad kad vam je željo gostovao,pametni.......a likovi nece sjediti u autu,nego ganola parkiras i pred stadion,a kad dođu ostali uđes i tako isto nazad kuci...cccccccccccc kako ste vi opasni da vam ljudi parkiraju pred tribinu,a vi nemate pojma....
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

LEŠINAR
Kontakt:

Post Postao/la LEŠINAR » 06 apr 2011, 20:54

padobranac1978 je napisao/la:
Prpa je napisao/la:Izvini , posto si tako informisan , reci mi kada je to bilo .. u bl sam prisustvovao sve jednoj utakmici u zadnje 3 godine , pa de mi reci majke ti .. a zipa situaciju ovu , dodje jedno auto pred stadion , i normalno , ima naselja sa drugog djela grada , koja mozda zakasne ili nedodju na korteo i slucajno tud prolaze , a ovi sto ce u autu biti , sifurno ce imati neka obiljezja i beze opet ispane sranje ko u jablanici , kada su momci rucali :)))

bilo sad kad vam je željo gostovao,pametni.......a likovi nece sjediti u autu,nego ganola parkiras i pred stadion,a kad dođu ostali uđes i tako isto nazad kuci...cccccccccccc kako ste vi opasni da vam ljudi parkiraju pred tribinu,a vi nemate pojma....

Jbt. stvarno imaš šifru. Bio sam ja na Koševu, doduše u vožnji i sa grbom Borca i šta sad? Doduše nije bila tekma, radni dan ali eto. Pa u Hrvatskoj (kad prolazim kroz gradove) ne skidam zastavicu u Srbiji isto. Šta viđao sam ja Splićane u BL sa Hajdukovom zastavicom i u čemu je problem. Po tvojoj logici da imamo BL i SA tablice niko ne bi smio proći kroz drugi grad. Tekme su drugo priznajem! U subotu kad ste igrali protiv Zrinjskog ja sam bio u MO. Vraćao sam se za BL, Otišao na Vrapčiće (oni bili u Prijedoru) prošao pored vas kod zdrave vode svirno vam i sve to sa Borčevom zastavicom i šta sad???? Da si neki navijač odmah pored zdrave vode gdje se vi okupljate ima restoran lovački bar gdje imaš veliki borčev grb. Eto imaš priliku da se uvjeriš da li te lažem. Stvarno si kompleksaš! Em derpe em lud!
.........................U srcu mom samo je jedan dom,U srcu velika moja Republika,U srcu mom najljepša zvijezda sja,Moja Republika, Republika Srpska.....................................

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 06 apr 2011, 21:05

Razgovarali smo i o suspendovanim igračima, i njihove suspenzije do daljnjeg ostaju na snazi. Možda će biti i skinute, ali samo pod uslovima koji odgovaraju FK Sarajevo. Varešanović je dobio punu podršku i nije bilo nikakvog ultimatuma, odnosno on će ostati na klupi bez obzira na rezultat iz Banja Luke

sta ovo sad ipak ostaje Mirza ?

pardon
Kontakt:

Post Postao/la pardon » 06 apr 2011, 21:06

Fk Borac-Fk Sarajevo 0-1.....H.Handzic 89 min.http://www.sportsport.ba/forum/posting. ... 0&p=998685#

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 06 apr 2011, 21:09

Iskreno to sa tablicama jest bio problem. Znam dva slučaja kad su prevrnuli auto sa registracijom Zenice, prije dok su bile oznake. Ma bilo kako bilo huliganstvu se mora doći na kraj. Najgore što je dovoljno da pojedinac istupi i baci kamen ili bilo šta i da nastane skandal, a pojedinca u masi je teško uočiti. Problem je i policija koja poprilično traljavo obavlja svoj posao. Ili primjene nepotrebnu silu na nedužnom ili totalno ubrljaju stvar ! Iskreno meni je žao što na jaču utakmicu nesmijem povesti sina od 5 godina strahujući da se nedesi neka glupost sa navijačima, nego čekaj ove manje ekipe tipa Budćnost, Drina pa da povedemi dijete. Tuga brate !
U novi boj ...

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 07 apr 2011, 14:32

Napokon su i komsinice dosle Tobe

"STANIĆ: SADA NAVIJAMO ZA SARAJEVO"

:lol:

Samo je bilo pitanje vremena.

mauricius
Kontakt:

Post Postao/la mauricius » 07 apr 2011, 15:29

dolazimo u subotu ko i uvijek da im pokazemo gdje im je mjesto,a oni ce naravno tj cijeli grad da dodje bice sijelo jel u selo dolaze HZ,i ocemol zapjevat koju da im se braci njihovoj sjetimo Madjarskih korjena :lol:

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 07 apr 2011, 15:30

Mudonja je napisao/la:Hajirliju za predsjednika FK Sarajvo, odmah i momentalno.... :D
:!:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Colorado

Post Postao/la Colorado » 07 apr 2011, 15:34

mauricius je napisao/la:dolazimo u subotu ko i uvijek da im pokazemo gdje im je mjesto,a oni ce naravno tj cijeli grad da dodje bice sijelo jel u selo dolaze HZ,i ocemol zapjevat koju da im se braci njihovoj sjetimo Madjarskih korjena :lol:
hahaha ide ona pjesma specijano za toplu br :D Vrbasom LESEVI plove javi se bar jedan zove AJ BORAC AJ BORAC :D :lol:
HAHAHAHA :D :D bicee gusto bice 0 : 2 :D 8-) Ili nek se ponovi posljednji rezultat iz bl 0:1 :D :twisted:

mauricius
Kontakt:

Post Postao/la mauricius » 07 apr 2011, 15:49

aj BOAC BOAC hahah dobra koregrafija bila mozda sad naprave jos neku bolje IDOLI

Colorado

Post Postao/la Colorado » 07 apr 2011, 16:13

mauricius je napisao/la:aj BOAC BOAC hahah dobra koregrafija bila mozda sad naprave jos neku bolje IDOLI
prosli put je bila ruka ruci q banja luci :D 8-)

svasta je moguce sada ocekivati hahahaha :lol: :lol: :D

mauricius
Kontakt:

Post Postao/la mauricius » 07 apr 2011, 17:57

Prpa je napisao/la:BAs tako , ocekujemo neku finu koreografiju , :) ... a nemojte ni vi da se brinete , ceka i vas jedna fina koreografijica .. ima se izneenaditee :)
sami sebe iznenadite priznaj haha ajj BOAC jo niste naucili kako vam se pise ime kluba :lol: mozda ovaj put bude aj Borac Banjakuka

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 07 apr 2011, 18:19

Admini,moderatori,organi vlasti ovog foruma,zasto ne kaznjavate provokatore?
Milion ih je na ovoj temi, okrenite unazad 30 stranica, pa nema 3 posta da su konkretna,da valjaju,a da nisu provokacije.Madjari,razgulite odavde, plavci isto tako, nek ostane onaj ko ima sta pametno za reci.
A navijaci FKS, ne odgovarajte ovim provokatorima,ignorisite ih,odnosno pravite se da ih ne vidite..Tako ce vidjeti da sami sa sobom pricaju,a znamo ko sam sa sobom prica ;)
NON MOLLARE MAI

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 07 apr 2011, 19:34

kengur je napisao/la:Napokon su i komsinice dosle Tobe

"STANIĆ: SADA NAVIJAMO ZA SARAJEVO"

:lol:

Samo je bilo pitanje vremena.
stanic je uvijek pitar bio
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 07 apr 2011, 19:43

Pametan je Srdjo ;)

Evo zasto navijaci zeljeznicara hukcu tamnoputim igracima drugih klubova 8-)

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 07 apr 2011, 19:49

mi ne hukcemo. ponekad bacamo banane na sjevernu tribinu koseva.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Chony533, johntravolta123, mosarajvosa83, OzmoodPinglewood, Tarapi, Venom i 46 gostiju.