FC Barcelona

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Kakve će rezultate ekipa ostvariti u samoj završnici sezone?

Anketa je završila: 30 apr 2025, 14:51.

Osvajaju tripletu
7
37%
Osvajaju duplu krunu
9
47%
Osvajaju jedan trofej
2
11%
Neće osvojiti ništa
1
5%

Ukupno glasova: 19

let3
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la let3 » 27 okt 2024, 13:49

I kako ne voliti Gavija ? :mrgreen: on mora biti kapiten Barce.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 27 okt 2024, 14:41

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 27 okt 2024, 15:51

Uživao sam sinoć u Flickovoj Barci, malo više nego srijedu. Šteta što ćete do februara isprdit. Bayern template sezona sa Bayern template trenerom. Ako bude neki virus možda uzmete LP u augustu.

Rodju
Kontakt:

Post Postao/la Rodju » 27 okt 2024, 16:03

Slušam ove izjave trenera sinoćnjeg protivnika.
On smatra da su oni mogli voditi 3 0 u prvom poluvremenu. Samo ne znam kako, jer su imali samo jednu šansu. Ostalo su bile nedozvoljene situacije, dakle nisu šanse. U drugom su imali 3 šanse. Barcelona pored 4 gola još isto tako 3 odlične situacije za gol.
Kaže dalje Italijan kako rezultat ne odražava stanje na terenu.
Zaboravio je ili se ja ne sjećam njegovog komentara nakon njihovog osvajanja zadnje 2 UCL, da ni 2022 ni 2024 nisu trebali osvojiti to takmičenje, kad bi gledali u masu utakmica stanje na terenu, jer su bili nadigrani od mnogih. S tim da je tu velika razlika. Barcelona je molere sinoć potpuno nadigrala.
Idemo dalje bez euforije.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 27 okt 2024, 16:31

Ne znam kako ce Araujo i Christensen kada se oporave izbaciti Iniga i Cubarsija iz prvih 11 :roll: i da li bi to bilo posteno.
Ova dvojica vec mjesec dana konstantno igraju vhunski.

cabron
Kontakt:

Post Postao/la cabron » 27 okt 2024, 16:32

coelho41 je napisao/la:
27 okt 2024, 15:51
Uživao sam sinoć u Flickovoj Barci, malo više nego srijedu. Šteta što ćete do februara isprdit. Bayern template sezona sa Bayern template trenerom. Ako bude neki virus možda uzmete LP u augustu.
Isprdili ne isprdili tebi je dovoljno da dolazis ovdje plakat svaku utakmicu, poklopi se usima i dovidenja

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 27 okt 2024, 18:41

muharemovicdzelo je napisao/la:
27 okt 2024, 17:18
slika
Koristi VAR najbolje što može...i sa Bayernom je osvojio ligu prvaka najviše zbog uvođenja 5 izmjena tada...na presing,tj. svježinu je uzeo titulu. Dokaz da vidi korak ispred.

SetoKaiba
Kontakt:

Post Postao/la SetoKaiba » 27 okt 2024, 20:05

slika

cabron
Kontakt:

Post Postao/la cabron » 27 okt 2024, 20:54

muharemovicdzelo je napisao/la:
27 okt 2024, 20:49
Samo nemojte pocet srat po ovom gospodinu kad dode losija forma, Rapha i Lewa po ovom forumu vec su trebali bit prodani u Arabiju na ljeto.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 27 okt 2024, 21:13

cabron je napisao/la:
27 okt 2024, 16:32
coelho41 je napisao/la:
27 okt 2024, 15:51
Isprdili ne isprdili tebi je dovoljno da dolazis ovdje plakat svaku utakmicu, poklopi se usima i dovidenja
Neće tu biti nikakvog isprđivanja ,ova ekipa moze biti samo bolja i bolja kako sezona bude odmicala, vecina igraca napredujeciz sedmice u sedmicu,a vracaju se i povrijedjeni igraci koji imaju kvalitet.

Rafinja je strasno odigrao i sinoc, on ce jos vise da napreduje jer godi mu ova igra i napokon ga je flick izgleda ubijedio kako treba i razmisljati dok igra i sad donosi prave odluke u pravo vrijeme i bice sve bolji i bolji

Lamin yamal,pedri,casado, olmo, fermin,...svi ce da napreduju sasvim sigurno, de jong i gavi ce se brzo isto vratit u formu,arauho kad se vrati bice to veliko pojacanje za odbranu...

Flik ce vratiti u zivot jos kojeg igraca sasvim sigurno,ne treba otpisivati jos ni fatija. Meni je tu ponajtanji balde,nekako je skucen u razmisljanju iako ima fizikalije neke, al i tu mozda bude napretka

U januaru se moze dovesti i neko pojacanje, rezervni spic za levu jer tu nemamo alternativu,mozda i lijevi bek. Cinilo se kako ce najveca rupa biti to sto nemamo klasicnog zadnjeg veznog no tu je flik majstorski postavio ekipu i taktiku da nam takav igrac u ovoj igri i ne treba,branimo se visokim presingom gdje svi trce i napadaju i onda ta pozicija gubi svoju ulogu.

Treba traziti odma napadaca nekog da se uzme u januara jer leva je u godinama i ako padne u formi il se povrijedi nemamo ama bas nikakvu alternativu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 27 okt 2024, 22:01

slika

🔘 Najmlađi strijelac u historiji El Clásica
🔘 Najmlađi strijelac u historiji LaLige
🔘 Najmlađi strijelac u historiji reprezentacije Španije
🔘 Najmlađi strijelac u historiji Kupa kralja
🔘 Najmlađi asistent u historiji Lige prvaka
🔘 Najmlađi igrač u historiji Evropskog prvenstva
🔘 Najmlađi asistent u historiji Evropskog prvenstva
🔘 Najmlađi strijelac u historiji internacionalnih turnira
🔘 Najmlađi igrač u historiji koji je osvojio EURO

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 28 okt 2024, 03:13

let3 je napisao/la:
27 okt 2024, 22:01
slika

🔘 Najmlađi strijelac u historiji El Clásica
🔘 Najmlađi strijelac u historiji LaLige
🔘 Najmlađi strijelac u historiji reprezentacije Španije
🔘 Najmlađi strijelac u historiji Kupa kralja
🔘 Najmlađi asistent u historiji Lige prvaka
🔘 Najmlađi igrač u historiji Evropskog prvenstva
🔘 Najmlađi asistent u historiji Evropskog prvenstva
🔘 Najmlađi strijelac u historiji internacionalnih turnira
🔘 Najmlađi igrač u historiji koji je osvojio EURO
Ima bolje brojke i statistiku i od Messija u tim godinama, vidjet cemo kako ide to dalje, samo da ga povrede zaobidju, dosta je do i do toga kako ce se razvijati kasnije.

Medjutim, nema mi definitivno ono nesto kao Messi da naslaze po 4-5 igraca, pa cak i u tim godinama, tacno kad vidis kako je Messi vozao legende Juventusa i Chelsea 2005 godine, nije to taj tip igraca, ali ni ne treba biti. Nije on, niti iko. Samo da ostane zdrav, a onda samo nebo je granica. :salut:

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 28 okt 2024, 07:57

Generacijski je talenat Lamine, poredjenje sa Messijem nemoguce.Messi je jedan.Vise mi baca na Ronnya stilom igre.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 28 okt 2024, 10:12

Pedri protiv Bayrna, kakva maestralna predstava.
Konacno se vratio nakon silnih ozlijeda. Nastavi li ovako, pretenduje da bude najbolji veznjak na svijetu.

https://www.facebook.com/share/r/hMbTBvzaKbdAzeSQ/

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 28 okt 2024, 12:11

Lamin je daleko daleko bolji i ozbiljniji igrac od mesija u dobi od 17 godina, no mesija su i dvije teske i dugotrajne povrede u ranoj dobi usporile

Lamin je cudo, al i ja mislim da nije mesijev kapacitet no nikad se ne zna, rano je praviti usporedbe neke, vidjet cemo hoce li yamal napredovati ili barem ovaj nivo drzati konstantno u narednim mjesecima jer konstantnost je najbolji pokazatelj velicine,npr maradona i ronaldinjo su sigurno talentovaniji fudbaleri bili od mesija,al nisu imali tu konstantu

Dosta zavisi i od okruzenja,mesi je tu imo manji prktisak jer je na pocetku imao ronaldinja uz sebe i kasnije ekipu igraca koja je bila vjerovatno najbolji skup igraca svih vremena u historiji,dok je lamin vec sad sa 17 godina vec prva zvijezda ekipe prakticno i veci je tu pritisak

Vidi se da je lamin nekako zreliji u ovoj dobi od mesija,al sad pitanje sta ce biti u nastavku,za pocetak u nastavku ove sezone,kad dodje proljece,knock out faza lige prvaka, s ovim otresanjem bajerna i reala barca je digla sebi rejting i u nastavku sezone protivnici nece igrati otvoreno ko bajern i real,vidjecemo nasu ekipu i yamala kako ce to izgledati protiv defanzivnih tvrdih ekipa,al ne treba se opterecivati nego samo uzivati,samo neka nastave igrati kako igraju otvoreno i napadacki pa sta se osvoji i osvoii
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 28 okt 2024, 12:33

Nece nikad bit Messi jer je krilo i drugacije je fizike. Moze dogurat ili pregurat igrace tipa Nejmar, ili doci do Ronalda.

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 28 okt 2024, 14:41

Romariooo je napisao/la:
28 okt 2024, 12:11
Lamin je daleko daleko bolji i ozbiljniji igrac od mesija u dobi od 17 godina, no mesija su i dvije teske i dugotrajne povrede u ranoj dobi usporile

Lamin je cudo, al i ja mislim da nije mesijev kapacitet no nikad se ne zna, rano je praviti usporedbe neke, vidjet cemo hoce li yamal napredovati ili barem ovaj nivo drzati konstantno u narednim mjesecima jer konstantnost je najbolji pokazatelj velicine,npr maradona i ronaldinjo su sigurno talentovaniji fudbaleri bili od mesija,al nisu imali tu konstantu

Dosta zavisi i od okruzenja,mesi je tu imo manji prktisak jer je na pocetku imao ronaldinja uz sebe i kasnije ekipu igraca koja je bila vjerovatno najbolji skup igraca svih vremena u historiji,dok je lamin vec sad sa 17 godina vec prva zvijezda ekipe prakticno i veci je tu pritisak

Vidi se da je lamin nekako zreliji u ovoj dobi od mesija,al sad pitanje sta ce biti u nastavku,za pocetak u nastavku ove sezone,kad dodje proljece,knock out faza lige prvaka, s ovim otresanjem bajerna i reala barca je digla sebi rejting i u nastavku sezone protivnici nece igrati otvoreno ko bajern i real,vidjecemo nasu ekipu i yamala kako ce to izgledati protiv defanzivnih tvrdih ekipa,al ne treba se opterecivati nego samo uzivati,samo neka nastave igrati kako igraju otvoreno i napadacki pa sta se osvoji i osvoii
Da dostigne nivo Mbappea zadnjih godina i Neymara u prajmu, dosta je. Mislim u pogledu statistike bar. Sve ostalo je plus.

Odgovori

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.