MOZAK je napisao/la:Evo sad hladne glave onako na prvu...
Utakmica dosta losa, a sta drugo i ocekivat od nase lige.
Razlozi razni, los teren, agresivna igra domacina,amaterska igra igraca u vise navrata itd.
Siroki je igrao jako agresivno, to bi se u jacim ligama presjeklo u samom startu sa ponekim kartonom. Ja sam ocekivo da ce biti i poneka slomljena noga, ali hvala Bogu, dobro je proslo po igrace koji hljeb zaradjuju na ovakav nacin. Mislio sam da je baustela najgori posao..sve do danasnje utakmice.
Sudija je dosta hrabro sudio, ali ona zadnja situacija je bila malo iznenadjujuca i za njega. Siguran sam da je dobro vidio, ali je htjeo uzeti zraka, malo vidjeti reakcije..svalit na pomocnog i td.
Opet kazem, hrabro je bilo pokazati drugi zuti golmanu, te se hrabro oduprijeti onim nakvim NN licima u crnim odjelima.
Necu da dajem komentare o domacoj publici, ona je dala sav svoj komentar, zajedno sa policijom, osiguranjem i ostalim organizatorima ove utakmice.
Na kraju, nije mi bilo vazno sto je zeljo, iako mi je draze..ali da je i bihacko jedinstvo, kakanjski rudar, ili ostali krvnici mutnih radnji, sto su velezu zagorcavali zivot..vazno je da ce ove godine kup BOSNE I HERCEGOVINE OTICI U JEDAN GRAD KOJI CE ZNATI CJENITI KUP JEDNE I JEDINE NAM BOSNE I HERCEGOVINE.
Za mene, sarajevo- zenica, svejedno je..znam da ce biti u pravoj vitrini
Forca zeljo.