"Bolji su treninzi Ajaxa nego utakmice u turskoj..." neki bi rekli
Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- MilanMladenovic
- Kontakt:
Re: Benjamin Tahirović
Život je ovde postao nemoguć. Strašno je samo što se ljudi ne bune zbog toga.
Ma tu je sve jasno, mogao se istrpiti u L.N. jer se znao ishod takmicenja, usput ga malo poguras, mlad je.
Ukoliko ne nadje novi klub u januaru, bezobrazluk bi bio zvati ga u martu za kvalifikacije.
Ukoliko ne nadje novi klub u januaru, bezobrazluk bi bio zvati ga u martu za kvalifikacije.
Neću mnogo da ga pljujem, ali je momak očito pokazao da nije nešto mnogo perspektivan. U tako mladim godinama neće da ide pod svaku cijenu u drugi klub...to je stvarno zabrinjavajuće. Pokazuje mi da je i on svjestan svojih nekvaliteta. Vjerujem da nije na ljeto imao dobrih ponuda i da je jedina opcija bila da se odrekne velike love.
Ali u tim godinama ako vjeruješ u sebe...treba da se žrtvuješ i smanjis platu kako bi negdje igrao, dokazao se u opet se dalje prodao u neki bolji klub sa boljom platom.
Ali u tim godinama ako vjeruješ u sebe...treba da se žrtvuješ i smanjis platu kako bi negdje igrao, dokazao se u opet se dalje prodao u neki bolji klub sa boljom platom.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- Beduin
- Kontakt:
Sve nas je on razocarao ovom sezonom, vecina nas je vjerovala i ocekivala da ove sezone ili krene naprijed u Ajaxu ili predje u drugi klub gdje ce redovno igrati, ali... negdje skripi, da li u radnoj etici ili jednostavno nema ponuditi puno toga da bi zainteresovao struku.
Ali objektivno gledajuci nasu reprezentaciju nista veceg hajra zasad nemamo ni od standardnih Huseinbasica, Gigovica, Hajradinovica i ostalih. Ama bas nikakvog.
Skripi ono u mnogo cemu i najmanji problem nase trenutne repke je ovaj igrac, ali definitivno ako se ne izbori za minutazu treba se okrenuti alternativama. Jer ovako mi kao reprezentacija najmanje koristi imamo.
Ali objektivno gledajuci nasu reprezentaciju nista veceg hajra zasad nemamo ni od standardnih Huseinbasica, Gigovica, Hajradinovica i ostalih. Ama bas nikakvog.
Skripi ono u mnogo cemu i najmanji problem nase trenutne repke je ovaj igrac, ali definitivno ako se ne izbori za minutazu treba se okrenuti alternativama. Jer ovako mi kao reprezentacija najmanje koristi imamo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
BosnianDragon2024
- Kontakt:
Da makar igra za Jong Ajax mogo bi rec da je cvajtaš al izgleda nema ni tamo mjesta za njega.MilanMladenovic je napisao/la: ↑25 okt 2024, 09:10"Bolji su treninzi Ajaxa nego utakmice u turskoj..." neki bi rekli![]()
Ovaj Aleksa iz Srbije sto se spekulise da bi mogao doci isto igra DMF vidim standardan je u rusiji trebalo bi i njeg probat na DmF a po meni ako se Pjanic popravi vratit ga makar 2godine jos dok neko ne iskoci jednostavno kako bi imali neku igru
Starter danas.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Konacno starter, hajde pokazi nesto vise i kupi sebi do okupljanja jos koju utakmicu
Najbolji danas, 100% na SS.ba forumu!

"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Kolači,porodica,pokloni a onda idu utakmice i tu si mrtav."
"Imamo malo preveliko mišljenje o nama.
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Moje mišljenje o ekipi koja se plasirala na Svjetsko je da smo tada bili prosječni."
Finu minutažu je dobio danas.
Do reprezentativne ocekujem neke minute protiv Makabija i Twentea. Mislim da se vec zna ko ce igrati protiv Feyenoorda i PSV-a. Svaki minut koji dobije do zimskog prelaznog roka je zlata vrijedan
Najbolji igrač, ubjedljivo.
Mrzi ga trener 100%.
"Kod nas je reprezentacija kao da dođeš na odmor.
Nisam gledao ali je na rezultatima najgore ocjenjen u svom timu. Pozitivno je da je ocito u nekim kombinacijama cim je dobio sansu u prvih 11.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Nije ni u protokolu protiv Feyenoorda
-
Coolpanda24
- Kontakt:
nemoze ici nigdje do zime
A gdje da ide, kad je mogao ici nije otisao jer ga niko nije htio, sindikad i lemilica samo bombe bacali