FC Bayern München

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

coelho41
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la coelho41 » 27 okt 2024, 15:58

Nije džaba Tuchel, koji je bunker majstor, igrao Diera ispred obojice.

Također, topli brat je potrošio sav kredit kod mene.
Vraćamo staru kampanju iz 2011. godine

slika

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 okt 2024, 16:02

Treba svakako vratiti dio izgubljenog samopouzdanja a ovakav mec je idealna prilika za to.
Laganih 2:0 iako je Bochum imao svoje momente.

Dobra prilika za minute Aznoua, vidjet cemo hoce li Kompany momku dati sansu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 27 okt 2024, 16:04

Mislim da već Kompanya možemo lagano prozvati stručnjakom za ekipe tržišne vrijednosti 100mil€ i manje. Uža specijalnost ekipe koje imaju transfer budžet manjinod 15mil€ po sezoni.

Što je sasvim dovoljno da se osvoji Bundeska.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 okt 2024, 16:23

Coman je uistinu postao jednodimenzionalan igrac koji ne pravi nikakvu razliku na terenu.
Steta sto nije ljetos otisao u Arabiju.

Sane je postao prava enigma.
Nigdje ga ni na mapi.

Jedva cekam povratak jednog od desnih bekova, ovi priucenih mi je puna kapa.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 27 okt 2024, 16:25

Ja pratim rezultat preko flaschscore-a...cim budem vidio da je Kim zamjenjen, onda cu poceti gledati..ovako da mi jedan korejanac, j.ebe zivce, ne pada mi napamet..i onda dodje onaj balvan Eberl i stane na stranu Kima i Upamecana..ko da ostali ljudi nemaju oci

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 27 okt 2024, 16:25

coelho41 je napisao/la:
27 okt 2024, 16:04
Mislim da već Kompanya možemo lagano prozvati stručnjakom za ekipe tržišne vrijednosti 100mil€ i manje. Uža specijalnost ekipe koje imaju transfer budžet manjinod 15mil€ po sezoni.

Što je sasvim dovoljno da se osvoji Bundeska.
Sto je napredak u odnosu na proslu sezonu, a i mislim da je jos rano za takve zakljucke. Sta bi trebao Real da ocajava i da kaze da je dobar samo protiv Osasune i Rajo Valjekana nakon poraza od 4:0...do sada jedna losa utakmica, sve drugo ok ili dobro, pa i odlicno. Vedjecemo za dalje.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 27 okt 2024, 16:29

edo07 je napisao/la:
27 okt 2024, 16:25
Ja pratim rezultat preko flaschscore-a...cim budem vidio da je Kim zamjenjen, onda cu poceti gledati..ovako da mi jedan korejanac, j.ebe zivce, ne pada mi napamet..i onda dodje onaj balvan Eberl i stane na stranu Kima i Upamecana..ko da ostali ljudi nemaju oci
Bolje sto je tako jer bi se iznervirao kada ga je igrac pretrcao, pa ti vjerovatno nebi raspolozenje papravila ni cinjenica da ga je Korejac ipak dostigo i spacio cisti gol, kad je Noyer zaplivao u prazno. Sentimentalno sam vezan za poziciju centarhalfa, znam kakve sve nevolje vrebaju na toj poziciji i koliko zavisis od drugih, pa ne kritikujem puno...mozda zato i ne mislim da su bas toliki odron ova dvoica, posebno Upa. Istina nisu u rangu De Lighta, ali to je neka druga prica.

Slobodanpad1945
Kontakt:

Post Postao/la Slobodanpad1945 » 27 okt 2024, 16:32

Neuer opet zapliva, bitno je pobijediti ovu utakmica, pokušati, ako je moguće bez primljenog gola

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 27 okt 2024, 16:40

Mi sad osim što nemamo štopere, nemamo ni golmana. Da se makar hoće Stanišić vratit i da on i Davies odigraju na bekovima do kraja sezone bez značajne povrede.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 okt 2024, 16:45

Hajde Kompa, vadi Kima, gotov je za danas.

Musiala. :salut:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 27 okt 2024, 17:01

Sad ide serija laganih protivnika gdje će Vensan uvezati nekoliko pobjeda gdje će ga svi tapšati po ramenu.Do utakmice sa Psg.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 27 okt 2024, 17:05

Saurman je napisao/la:
27 okt 2024, 17:01
Sad ide serija laganih protivnika gdje će Vensan uvezati nekoliko pobjeda gdje će ga svi tapšati po ramenu.Do utakmice sa Psg.
Trust the process. :kafa:

I Pep je primao batine zbog ovakve igre i bio, i jeste mnogo tvrdoglaviji.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 27 okt 2024, 17:07

Ne gladam utakmicu vidim 5 nula sad ce glavesine opet hvalisanje do šamara od benfice ili psg.

Cogolanac mora ici. Henes iz Stuttgarta pod hitno

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 27 okt 2024, 17:07

Bochum nije nikakvo mjerilo, presmijesna ekipa bez majstora Stögera. Ako nista kongoanski Bosz skontao da Coman mora igrati ispred limitiranog Gnabrya.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 27 okt 2024, 17:10

Edo, hajde, pridruži se raji. :D

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 27 okt 2024, 17:32

effe_sa je napisao/la:
27 okt 2024, 14:57
Dilah je napisao/la:
27 okt 2024, 13:17

Posle bitke svi su generali. Flick je nakon prve, fanrastične sezone sa Bayernom počeo izvoljevati i stvarati razdor u timu tražeći da se stotine milliona daju za neke levatine koji su fudbalski propali, iz inata nije htio staviti odredjene igrače, imao neubjedljivu drugu sezonu i na kraju zbog svega toga zasluženo dobio nogu.
Ovo apsolutno nije istina. Flick je tražio igrače poput Goetzea npr, jer je htio imati još jednog kreativnijeg igrača, koji opšte tada nije bio skup, kojeg je na kraju dobio E. Frankfurt i čovjek tamo dobro igra. Hasan je tada stručno doveo Sarra, Choupo Motinga itd. I prije uspješne sezone 2019/20 Braco do pred sam kraj transfera nije odradio niti jedan dobar transfer pa se tada morao uključiti Rummenigge koji je završio svojim vezama transfere Perišića i Coutinha (obojica posudbe, ali itekako korisne, pogotovo ovaj prvi). Braco ima udjela u nekim uspješnim transferima, ali se zna da većinu nije odrađivao sam. Bilo je tu dobrih poslova. Čovjek jeste legenda kluba, bio značajan igrač, ali nikad nije bio za poziciju sportskog direktora.Ko je god pogledao njegove intervjue za njemačke medije zna da njemu fali kompetencije i zračenja za sportskog direktora. Uvijek je mogao biti u nekoj funkciji ambasadora kluba ili slično, ali ne sportskog direktora. Drugo je šta su naši mediji predstavljali.
A pošto je Hasan bio potrčko uprave/glavešina i držao se i zato je Flick otišao (jest da je i on možda malo više zinuo za tim selektorskim mjestom ali hajd). I to što je potrčko to ga je najviše i držalo. Svaka čast njemu ko igraču i na određenim poslije stvarima, ali dosta je on bio spašavan i samo su mu naši mediji pridavali veće zasluge njemu nego što je to zapravo u stvarnosti istina. ;)
Sta tacno nije istina???? Pa i ptice na grani znaju da su Flick i Hasan bili u sukobu sto potrvdjuje da sam u pravu za atmosferu u klubu. Hasan je imenovao Flicka za trenera, a on je morao znati da trener u Bayern nikada nije i nece biti potpuno samostalan. O tome sam prije pisao, o potrebi da se to promjeni. Zbog tog sukoba Flick namjerno nije stavljao u tim Hernandeza iako je bio najbolji stoper, namjerno je podrzavao Noyera i nije htio dati Nubelu sansu, haman niti na prijateljskim utakmicama sto je izazvalo bijes kod Hasana jer je obecao da ce decko braniti u kupu sto radi velika vecina klubova. Dalje, zar nije istina da je vrsio pritisak da se po svaku cjenu za velike pare dovedu Werner i Havartz, prvi totalna levatina, a drugi malo manje (ali ipak levatina), zar nije promovisao nakog Dantea u medjika i novog Alkantru, on je aminovao dovodjenje Sarra. I na kraju, zar druga sezona nije neubjedljiva?? Istina kumovao je tome i sticaj okolnosti kao sto je egoisticni Levat insistirao da igra za Poljsku neku nevaznu utakmicu u kojoj se povredio kad je bio najpotrebniji. Hasan je radio odlican posao i jedina greska (ali neoprostiva) je bila momenat kada je u paru sa Kahnom zamjenio Zubala sa onim strasilom.

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 27 okt 2024, 17:40

Koja razlika u pristupu utakmici danas i onoj protiv istog protivnika prosle godine kada smo pobjedom imali sansu da se prikljucimo. Kao da je ovo neki drugi Bayern, pokrivanje ledja, bodrenje kada se pogresi, uzivanje u igri...I ja Bogami uzivam a mrzovoljnici neka jos misle o Barci i vec unapred se raduje kako ce eto doci PSG pa ce se pokazati da su oni u pravu . :beba: :beba:

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 27 okt 2024, 21:31

Dobra utakmica danas, da se ne ponavljamo protiv slabijih protivnika to ide dosta lakse, svejedno je lijepo utrpat 5 golova, a bilo je prilika za jos.

Dobra i rotacija danas, i Tel konacno dobio nesto minuta, zabio Sane, Coman, nece li dobit malo samopouzdanja valjalo bi.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 27 okt 2024, 22:28

Dilah je napisao/la:
27 okt 2024, 17:32

Sta tacno nije istina???? Pa i ptice na grani znaju da su Flick i Hasan bili u sukobu sto potrvdjuje da sam u pravu za atmosferu u klubu. Hasan je imenovao Flicka za trenera, a on je morao znati da trener u Bayern nikada nije i nece biti potpuno samostalan. O tome sam prije pisao, o potrebi da se to promjeni. Zbog tog sukoba Flick namjerno nije stavljao u tim Hernandeza iako je bio najbolji stoper, namjerno je podrzavao Noyera i nije htio dati Nubelu sansu, haman niti na prijateljskim utakmicama sto je izazvalo bijes kod Hasana jer je obecao da ce decko braniti u kupu sto radi velika vecina klubova. Dalje, zar nije istina da je vrsio pritisak da se po svaku cjenu za velike pare dovedu Werner i Havartz, prvi totalna levatina, a drugi malo manje (ali ipak levatina), zar nije promovisao nakog Dantea u medjika i novog Alkantru, on je aminovao dovodjenje Sarra. I na kraju, zar druga sezona nije neubjedljiva?? Istina kumovao je tome i sticaj okolnosti kao sto je egoisticni Levat insistirao da igra za Poljsku neku nevaznu utakmicu u kojoj se povredio kad je bio najpotrebniji. Hasan je radio odlican posao i jedina greska (ali neoprostiva) je bila momenat kada je u paru sa Kahnom zamjenio Zubala sa onim strasilom.
Jedina je istina da su Flick i Hasan bili u sukobu... :D Bilo je neslaganja tačnije. Ovo ostalo je neka tvoja dramaturgija :D . I fino ranije rekoh da baš nije Flick želio Sarra (faktički niko od dovedenih nije bio njegova želja) i da nije dobio nakon te prve uspješne sezone niti jedno pojačanje koje je želio. Alabu je stavljao u prvu postavu, jer to smatrao najboljim a i prilično je to funkcionisalo. Nije bio zadovoljan što se s njim nije produžilo. I Flicka nije Hasan imenovao, nego je bila zajednička odluka uprave. U suštini odnos igrača i Flicka bio odličan. A Hasan nikad nije imao toliki značaj u klubu, kakav mu ti želiš dati. Fino rekoh čovjek jeste legenda kluba, imao je dobrih stvari i kao sportski direktor, a više kao igrač. Samo zna se što je bio tu gdje je bio, što sam u ranijem postu već pojasnio. ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 27 okt 2024, 22:38

Can i Goetze bi ga spasili u Bayernu kao što su i u repki.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.