pa daj sebi oduska, raspali, nemoj se suzdrzavat, nije zdravo , znam da si cekao ovo, jbga, hajde navali careanton 1983 je napisao/la:prcat vas neću negu ću sada još samo više biti žalostan! Jučer mi je bilo teže nego nakon poraza kad vidim od koga smo ispali i kad sam si sad potvrdio zakaj smo ispali! Gnoj na N-tu potenciju!
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- JuveSissoko
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
@robovi 88 moje je bolje ccc ps cuj na tebe da ti nsii onaj sto su ga snimali lol
Pazza Inter Amala
hahah pa vidim na tvoju su svi "burno" reagirali dok moju nisu ni pogledaliendem_ je napisao/la:@robovi 88 moje je bolje ccc ps cuj na tebe da ti nsii onaj sto su ga snimali lol
Nisam ja onaj sto su me snimali, ali meni je prvom palo napamet da uradim ovo al hajj
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
- anton 1983
- Kontakt:
Bez brige nisam. Neznaš ti kakav sam ja bavarac i kolko mene pobjeda Schalkea nedira! Da je Bayern u 1/4 finalu bila bi to drugačija priča, ali za Schake u ovom trenutku neam se ja kaj radovati...JuveSissoko je napisao/la:pa daj sebi oduska, raspali, nemoj se suzdrzavat, nije zdravo , znam da si cekao ovo, jbga, hajde navali careanton 1983 je napisao/la:prcat vas neću negu ću sada još samo više biti žalostan! Jučer mi je bilo teže nego nakon poraza kad vidim od koga smo ispali i kad sam si sad potvrdio zakaj smo ispali! Gnoj na N-tu potenciju!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- JuveSissoko
- Kontakt:
eh to je pravi navijac, ja razumijem da podrzavas Schalke, ili da dodjes na temu Juventusa i slavis kad Juve izgub 1:4 od bayerna, al dosta je vas koji slave pobijedu Villareala nad Napoliem i pri tome iznose epitete nevjerovatne, eh to mi vise nije rivalstvo to mi je malo "bolesno" , jer kakve imaju veze Villareal i Napoli sa jednim navijacem Bayerna ili bilo kojeg njemackog kluba, to vec postaje malo opsesija italijanskom ligom ,nego briga za uspjeh njemacke lige, jer kad recimo italijanska liga grohne, ja se brinem za tu ligu i ne interesuje me druga liga ma koliko ona bila blizu koeficijentom do moje lige,al vas dosta dodje i podjebaje eh onda nista drugo ne radis, nego odgovoris istom mjerom,tako sam naucio u zivotu s finim fino, s krkanom krkanskianton 1983 je napisao/la:Bez brige nisam. Neznaš ti kakav sam ja bavarac i kolko mene pobjeda Schalkea nedira! Da je Bayern u 1/4 finalu bila bi to drugačija priča, ali za Schake u ovom trenutku neam se ja kaj radovati...JuveSissoko je napisao/la:pa daj sebi oduska, raspali, nemoj se suzdrzavat, nije zdravo , znam da si cekao ovo, jbga, hajde navali careanton 1983 je napisao/la:prcat vas neću negu ću sada još samo više biti žalostan! Jučer mi je bilo teže nego nakon poraza kad vidim od koga smo ispali i kad sam si sad potvrdio zakaj smo ispali! Gnoj na N-tu potenciju!
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- anton 1983
- Kontakt:
To je istina. naravno da se ja veselim svakoj pobjedi BUNDESLIGAŠKOG kluba ili porazu Talijanskog kluba, al to nema veze sa onim veseljem kada je u pitanju Bayern...JuveSissoko je napisao/la: eh to je pravi navijac, ja razumijem da podrzavas Schalke, ili da dodjes na temu Juventusa i slavis kad Juve izgub 1:4 od bayerna, al dosta je vas koji slave pobijedu Villareala nad Napoliem i pri tome iznose epitete nevjerovatne, eh to mi vise nije rivalstvo to mi je malo "bolesno" , jer kakve imaju veze Villareal i Napoli sa jednim navijacem Bayerna ili bilo kojeg njemackog kluba, to vec postaje malo opsesija italijanskom ligom ,nego briga za uspjeh njemacke lige, jer kad recimo italijanska liga grohne, ja se brinem za tu ligu i ne interesuje me druga liga ma koliko ona bila blizu koeficijentom do moje lige,al vas dosta dodje i podjebaje eh onda nista drugo ne radis, nego odgovoris istom mjerom,tako sam naucio u zivotu s finim fino, s krkanom krkanski
A kaj se tiće Juvea, nemoj me krivo shvatiti, al oni su meni najomraženiji nogometni klub, tako da ti ja njih navek pratim i želim da izgube - znači opreka Bayernu
Zadnja izmjena: anton 1983, dana/u 06 apr 2011, 18:23, ukupno mijenjano 1 put.
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
- JuveSissoko
- Kontakt:
To je istina. naravno da se ja veselim svakoj pobjedi BUNDESLIGAŠKOG kluba ili porazu Talijanskog kluba, al to nema veze sa onim veseljem kada je u pitanju Bayern...anton 1983 je napisao/la:eh to je pravi navijac, ja razumijem da podrzavas Schalke, ili da dodjes na temu Juventusa i slavis kad Juve izgub 1:4 od bayerna, al dosta je vas koji slave pobijedu Villareala nad Napoliem i pri tome iznose epitete nevjerovatne, eh to mi vise nije rivalstvo to mi je malo "bolesno" , jer kakve imaju veze Villareal i Napoli sa jednim navijacem Bayerna ili bilo kojeg njemackog kluba, to vec postaje malo opsesija italijanskom ligom ,nego briga za uspjeh njemacke lige, jer kad recimo italijanska liga grohne, ja se brinem za tu ligu i ne interesuje me druga liga ma koliko ona bila blizu koeficijentom do moje lige,al vas dosta dodje i podjebaje eh onda nista drugo ne radis, nego odgovoris istom mjerom,tako sam naucio u zivotu s finim fino, s krkanom krkanskiJuveSissoko je napisao/la: Bez brige nisam. Neznaš ti kakav sam ja bavarac i kolko mene pobjeda Schalkea nedira! Da je Bayern u 1/4 finalu bila bi to drugačija priča, ali za Schake u ovom trenutku neam se ja kaj radovati...
A kaj se tiće Juvea, nemoj me krivo shvatiti, al oni su meni najomraženiji nogometni klub, tako da ti ja njih navek pratim i želim da izgube - znači opreka Bayernu
ti imas pravo da mrzis koga hoces i navijas protiv koga hoces(moraju biti razlozi sto ti mrzis Juve toliko
Tacno takoJuveSissoko je napisao/la:Mourinho je dobar takticar, al dosta je takvih na svijetu, pogotovo u Italiji, al ono sto Mourinho zna i umije od drugih, je da "bjezi" kad treba, da procjeni ekipu i da odredi "koliko je ostalo jos u njoj", ono "u nogama", i to mu donosi trofeje vise, nego njegova neka perfektna taktika, mislim, znam i ja da se protiv Barse treba bunkerisat, i slicne stvari, al lik je mag kad je u pitanju procjena situacije, sta kako i gdje, zato ce jos da osvajaMaGiCa je napisao/la:Mourinho je otisao u Real, jer je osetio sta se sprema u Interu.Los_Blanos2 je napisao/la:Ovaj Chivu, Zanneti, Cordoba sto su svirali sviralu su u Interu..ovaj 1![]()
Ronachiu nebi spominjao on je poseban
raspad sistema na ljeto sto se tice Interove odbrane..
Znao je da sa istrosenim igracima ne moze da ponovi rezultate, a da rekonstruise tu ekipu - trebalo bi mu mnogo novca i vremena.
Otisao je u klub zeljan rezultata, pun mladih igraca, koji moze finansijski da isprati njegove zamisli.
To ovi iz boarda Intera nisi izgleda shvatili.
- anton 1983
- Kontakt:
Shvaćam je tebe u potpunoti! Pa da ti nebraniš svoj klub nebi to meni niti bio gušt pisati!JuveSissoko je napisao/la:
ti imas pravo da mrzis koga hoces i navijas protiv koga hoces(moraju biti razlozi sto ti mrzis Juve toliko), a ja imam pravo da dam vidjenje o tome , a kad me direktno zezas ti ili bilo ko oko Juventusa, mrzio ti njega ili ne ,ja cu odgovorit istom mjerom,jer hvala Bogu znam kako i imam znanja o fudbalu koliko toliko
- JuveSissoko
- Kontakt:
ko ne brani svoj klub je picckaanton 1983 je napisao/la:Shvaćam je tebe u potpunoti! Pa da ti nebraniš svoj klub nebi to meni niti bio gušt pisati!JuveSissoko je napisao/la:
ti imas pravo da mrzis koga hoces i navijas protiv koga hoces(moraju biti razlozi sto ti mrzis Juve toliko), a ja imam pravo da dam vidjenje o tome , a kad me direktno zezas ti ili bilo ko oko Juventusa, mrzio ti njega ili ne ,ja cu odgovorit istom mjerom,jer hvala Bogu znam kako i imam znanja o fudbalu koliko toliko
@JuveSissoko, @anton de vidite šta mi se desilo
zamijenili vam nickove međusobno
omG
JuveSissoko priča Kajkavski

JuveSissoko priča Kajkavski

- JuveSissoko
- Kontakt:
sad tek i ja primjetih, hahaha

- anton 1983
- Kontakt:
Ma kad sam ja sjebo, krivo citiro! I najboljima se desi! 
i vi ste se prosle sezone hvalili da ste najjaci tim na svjetu pa sta vam se desi,posramljeni bas od intera,mozda ste tad i bili najbolji ali bolji ne pobjedyuje uvjek to se i sinoc pokazalo,bolje rjedze osvajati LP nego je osvajati kradzama i lopovlukom kao vi a ufol najjaci na svjetuRomariooo je napisao/la:eto sta bi kad inter izadje iz bunkera, petarda od velesile salkea hahahaha
bili ste se osilili da ste najjaci tim evrope, a u stvarnosti takve ekipe samo antifudbalom mogu nesto osvojiti, i to svakih 50 godina
INTERNAZIONALE MILANO vs SCHALKE O5
Vic Dana !
Kada igrači Šalke 04 ne bi hteli da igraju revanš meč Lige Šampiona protiv Intera (možda imaju neka pametnija posla toga dana), Inter bi dobio meč službenim rezultatom 3:0, ali...
...ni to im ne bi bilo dovoljno da odu u polufinale !

Kada igrači Šalke 04 ne bi hteli da igraju revanš meč Lige Šampiona protiv Intera (možda imaju neka pametnija posla toga dana), Inter bi dobio meč službenim rezultatom 3:0, ali...
...ni to im ne bi bilo dovoljno da odu u polufinale !
uživajte još dok možete. 
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
Maggio 16, 2010: Campione d'Italia
Maggio 22, 2010: Campione d'Europa
Agosto 21, 2010: Supercoppa Italiana
Dicembre 18, 2010: Campione del Mondo
Forza Inter ! Merda Milan !
cuj mi posramljeni od intera, pa nismo primili 5 golova, istini za volju na nasem terenu inter nije 5 puta ni centar presaoamell 2 je napisao/la:i vi ste se prosle sezone hvalili da ste najjaci tim na svjetu pa sta vam se desi,posramljeni bas od intera,mozda ste tad i bili najbolji ali bolji ne pobjedyuje uvjek to se i sinoc pokazalo,bolje rjedze osvajati LP nego je osvajati kradzama i lopovlukom kao vi a ufol najjaci na svjetuRomariooo je napisao/la:eto sta bi kad inter izadje iz bunkera, petarda od velesile salkea hahahaha
bili ste se osilili da ste najjaci tim evrope, a u stvarnosti takve ekipe samo antifudbalom mogu nesto osvojiti, i to svakih 50 godina![]()
![]()
![]()
retardario
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
[youtube][/youtube]cuj mi posramljeni od intera, pa nismo primili 5 golova, istini za volju na nasem terenu inter nije 5 puta ni centar presao
^Sjeti se ovoga.
Maggio 5, 2010: Coppa Italia
- Ulični Muzičar
- Kontakt:
Ne zamerite, braćo Interisti, ali u ovom teškom trenutku (za vas) potrebno je i malo smeha:
http://www.acmilan-serbia.com/2011/04/vic-dana.html
www.ulicni-muzicar.****
eno ga gore, ja te preteko opetUlični Muzičar je napisao/la:Ne zamerite, braćo Interisti, ali u ovom teškom trenutku (za vas) potrebno je i malo smeha:
jbg sry
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.