Do sad je imao 3 utakmice, 3 gola, 3 pobjede. Imali su 4 u nizu ne moze vazda jbg

Zasluzeno primili po usima, Kilijan i oni ofsajdi dosli glave.
Inace asistencija za prvi gol je najljepši trenutak utakmice

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Do sad je imao 3 utakmice, 3 gola, 3 pobjede. Imali su 4 u nizu ne moze vazda jbg
| No player has been caught offside more times in a single match than Kylian Mbappé (6) in Europe’s top 5 leagues this season...
@SofascoreINT
Ja davno pisao da to vise nije isti igrac,ne zna ustopati loptu,ne zna vise zabiti kako je znao,niko ljepse nije otvarao stopalo od njega,ali toga vise nema,a onda dolazimo do onog najvaznijeg,tip vise nikoga ne moze proci,znaci s loptom u nogama ne pravi vise nikakvu razliku,taman je toliko izgubio explozivnost u nogama da ga ovi bekovi lagano docekuju kad se izvuce na krilo.Jos ujebo i onako klimavu strukturu koju je Real imao prije njega,sad ovo vise nema nikakvog smisla.TonySosa je napisao/la: ↑26 okt 2024, 23:25Mislim da mu je neki pomocnik uletio tamo ispred njega da slavi poslije 4. gola.![]()
Mbappe teski klosar. Nemam drugi komentar, Joselu bi pospremio oba ona zicera na 0:2. Ovo kako on igra od pocetka sezone je kao neka malo bolja verzija Mariana Diaza. Jos je pritom 10 puta uletio u ofsajd, ne razmislja ni o cemu
Svaka mu čast za sve sto je postigao ali ne moze uvijek nafakom.Carlo Ancelotti: "Rezultat nije realan i ne odražava stvarno stanje s terena. Pobijedili su jer su iskoristili prilike koje su im se ukazale. I mi smo mogli lako doći do pobjede, ali su nam poljuljali samopouzdanje s dva brza gola."
"Nemam problema s Hansijem Flickom. Problem je stvorio jedan od njegovih pomoćnika. Nije se ponašao kao gospodin tokom proslave gola, prišao je našoj klupi da nas provocira."
Odbija se lopta od njega kao da je neki igrac iz kantonalne lige. Nije to samo problem u realizaciji. Pisalo se da ima psihickih problema, mozda fakat i ima. Naprimjer one gestikulacije rukom kad je lobovao Penu ne mogu pasti na pamet normalnom insanu.L-Train je napisao/la: ↑26 okt 2024, 23:34Ja davno pisao da to vise nije isti igrac,ne zna ustopati loptu,ne zna vise zabiti kako je znao,niko ljepse nije otvarao stopalo od njega,ali toga vise nema,a onda dolazimo do onog najvaznijeg,tip vise nikoga ne moze proci,znaci s loptom u nogama ne pravi vise nikakvu razliku,taman je toliko izgubio explozivnost u nogama da ga ovi bekovi lagano docekuju kad se izvuce na krilo.Jos ujebo i onako klimavu strukturu koju je Real imao prije njega,sad ovo vise nema nikakvog smisla.TonySosa je napisao/la: ↑26 okt 2024, 23:25Mislim da mu je neki pomocnik uletio tamo ispred njega da slavi poslije 4. gola.![]()
Mbappe teski klosar. Nemam drugi komentar, Joselu bi pospremio oba ona zicera na 0:2. Ovo kako on igra od pocetka sezone je kao neka malo bolja verzija Mariana Diaza. Jos je pritom 10 puta uletio u ofsajd, ne razmislja ni o cemu
Mukebir je napisao/la: ↑26 okt 2024, 23:50Svaka mu čast za sve sto je postigao ali ne moze uvijek nafakom.Carlo Ancelotti: "Rezultat nije realan i ne odražava stvarno stanje s terena. Pobijedili su jer su iskoristili prilike koje su im se ukazale. I mi smo mogli lako doći do pobjede, ali su nam poljuljali samopouzdanje s dva brza gola."
"Nemam problema s Hansijem Flickom. Problem je stvorio jedan od njegovih pomoćnika. Nije se ponašao kao gospodin tokom proslave gola, prišao je našoj klupi da nas provocira."
Pa pisalo se i da je optuzen za silovanje u Svedskoj cini mi se prije 2-3 sedmice, ali ocigledno su dobro zataskali toTonySosa je napisao/la: ↑26 okt 2024, 23:56Odbija se lopta od njega kao da je neki igrac iz kantonalne lige. Nije to samo problem u realizaciji. Pisalo se da ima psihickih problema, mozda fakat i ima. Naprimjer one gestikulacije rukom kad je lobovao Penu ne mogu pasti na pamet normalnom insanu.L-Train je napisao/la: ↑26 okt 2024, 23:34Ja davno pisao da to vise nije isti igrac,ne zna ustopati loptu,ne zna vise zabiti kako je znao,niko ljepse nije otvarao stopalo od njega,ali toga vise nema,a onda dolazimo do onog najvaznijeg,tip vise nikoga ne moze proci,znaci s loptom u nogama ne pravi vise nikakvu razliku,taman je toliko izgubio explozivnost u nogama da ga ovi bekovi lagano docekuju kad se izvuce na krilo.Jos ujebo i onako klimavu strukturu koju je Real imao prije njega,sad ovo vise nema nikakvog smisla.TonySosa je napisao/la: ↑26 okt 2024, 23:25
Mislim da mu je neki pomocnik uletio tamo ispred njega da slavi poslije 4. gola.![]()
Imao je dvaput priliku 1 na 1 da vrati ekipu u utakmicu, i obje direktno u golmana. Pogotovo nakon drugog promasaje ekipa skroz potonula, a gdje i ne bi. Kad ti neki mentol na terminu onako promasi zicere, nije ti do igre a kamoli u profi fudbalu.
U decembru 26.Mukebir je napisao/la: ↑27 okt 2024, 00:18Mbapeu je tek 25. Ne treba zaboraviti da je igrao Francusku ligu gdje nije imao poštenu utakmicu za odigrati. Bez ikakvog pritiska je igrao. Osim finala SP nije odigrao bitnu utakmicu. Važniji je vecerasnji El Klasiko od svih dosadašnjih sto je odigrao. I ne mislim da je izgubio na eksplozivnosti, driblingu i završnici. Do trenera je koji ga ne zna uklopiti sa onim smradom Vinisijusom.
Korona sezone se mislim niko i ne sjeća. Sjećam se samo one osmice od Flika u Portugalu.Mokes je napisao/la: ↑27 okt 2024, 00:19U decembru 26.Mukebir je napisao/la: ↑27 okt 2024, 00:18Mbapeu je tek 25. Ne treba zaboraviti da je igrao Francusku ligu gdje nije imao poštenu utakmicu za odigrati. Bez ikakvog pritiska je igrao. Osim finala SP nije odigrao bitnu utakmicu. Važniji je vecerasnji El Klasiko od svih dosadašnjih sto je odigrao. I ne mislim da je izgubio na eksplozivnosti, driblingu i završnici. Do trenera je koji ga ne zna uklopiti sa onim smradom Vinisijusom.![]()
Ima i finale LP iz korona sezone.
Mukebir je napisao/la: ↑26 okt 2024, 23:50Svaka mu čast za sve sto je postigao ali ne moze uvijek nafakom.Carlo Ancelotti: "Rezultat nije realan i ne odražava stvarno stanje s terena. Pobijedili su jer su iskoristili prilike koje su im se ukazale. I mi smo mogli lako doći do pobjede, ali su nam poljuljali samopouzdanje s dva brza gola."
Trenutno korisnika/ca: DinGospo21 i 0 gostiju.