FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Evo bolji ste od halasa, vi ste bar utrpali jednog.
Naravno da se na proljeće ponovo miješaju karte, bar što se CL tiče.
Naravno da se na proljeće ponovo miješaju karte, bar što se CL tiče.
Dzaba je sad. Mnogi u klubu su privatizovali klub i to se placa zestoko, pogotovo sto su oni koji odlucuju u konfliktu sa idejom gdje kadar i igra ekipe treba da ide. jbg, mi koji ovako pratimo smo taoci toga i nista se vise ne moze uraditi. osim da se nadamo da ce to nesto kliknuti kad bude vrijeme, al tesko.
Barca igra Bayern template sezonu. Odlična dominacija u oktobru 

Prosto ne mogu svariti činjenicu da su odbili Flicka i doveli Kompanya jer im je preporučio Guardiola.Koji su to debili teško je opisati.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- PopravnaToljaga
- Kontakt:
kod sarme i u 2024toj pep kriv za stanje u bajernu, ovaj ce na sirat cupriji optuzit pepa da ga je gurno
Vratice se Hans Dieter kad tad ponovno u Bayern, u to ne sumnjam. Cak bih rekao da mozda i nije doslo pravo vrijeme za to, iako nema vise ni Brace ni Kahna, ali vjerujem da u odredjenim krugovima i dalje ima protivnika.
Malo ga je i repka zeznula, mnogi su poceli sumnjati u njega, u Barceloni se ponovno lansirao u zvijezde i drago mi je zbog toga.
Najzalosnija cinjenica: stalno traze onu Bayern DNK, a covjek je bio, bar ako pogledamo trenere koji su nas vodili zadnjih par godina, utjelovljenje toga.
Malo ga je i repka zeznula, mnogi su poceli sumnjati u njega, u Barceloni se ponovno lansirao u zvijezde i drago mi je zbog toga.
Najzalosnija cinjenica: stalno traze onu Bayern DNK, a covjek je bio, bar ako pogledamo trenere koji su nas vodili zadnjih par godina, utjelovljenje toga.
A ti ćeš ga braniti i 2045 kad budeš u penziji.Čiji su savjet poslušali nego Guardiole to su sami izjavili yebo im on sve.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Flick je jednodimenzionalan ali dobar trener. Sa Njemackom je imao ogroman peh na SP, onu grupnu fazu bi u 9 od 10 slucajeva prosao bez problema.
Steta sto je ispao hinja kada se svadjao sa Hasanom. Mogao je sigurno ostati trener Bayerna nekih 4-5 godina.
Steta sto je ispao hinja kada se svadjao sa Hasanom. Mogao je sigurno ostati trener Bayerna nekih 4-5 godina.
Posle bitke svi su generali. Flick je nakon prve, fanrastične sezone sa Bayernom počeo izvoljevati i stvarati razdor u timu tražeći da se stotine milliona daju za neke levatine koji su fudbalski propali, iz inata nije htio staviti odredjene igrače, imao neubjedljivu drugu sezonu i na kraju zbog svega toga zasluženo dobio nogu. Sa reprezentacijom je imao ako ne najgore rezultate u istoriji Njemačkog fudbala, a ono sigurno blizu najgorih i zasluženo dobio nogu. Kada uzmeš sve to nije veliko čudo što su ga zaobišli, a mislim da onaj ćoro nema veze sa tim… Sretno mu bilo sa Barcom da uzme Śpansko prvenstvo ispred onog odvratnog Rejala i da igra finale CL i da ga tamo Kompany natalbura
Ako budu danas u prvih 11 Kim i Müller, onda neka bude 10x gore nego na toj slici...a onog smrada Eberla treba odmah otjerati u 3 lijepe..veci baksuz nije bio u Bayernu..ovdje je se Brazzo pljuvao na sva zvona..a za vrijeme Brazze se sve osvojilo..a za vrijeme Eberla, nece se zadugo nista konkretno osvojiti..prije ce lik sj.ebati sve sto se godinama stvaralo..lik ne zna kritiku podnijeti..svi vide da sa Kimom i Šupkamekanom ne ide..samo on vidi da nije do njih nego do veznog reda...eto Kimmich kriv sto se Kim ne zna postaviti...vece ublehe od Eberla nije bilo u Bayernu..cak je nadmasio i Nerlingera...a i realno koji igrac ce doci u Bayern kad u ime Bayerna pregovara Eberl?!
Opcenito Bayernu je prijeko potrebna promjena cjelokupne uprave..Hoenessu zabraniti prilazak klubu a i stadionu na najmanje 10 kilometara..Neueru i Mülleru se iste sekunde zahvaliti...Freunda vratiti u Salzburg...Hainer predsjednik Bayerna a za njegovo vrijeme,dok je bio celni covjek adidasa, adidas skoro pa dotakao dno...Dreesen zalutao u Bayern...i takvi ljudi odlucuju danas o Bayernu...Kimu ponuditi raskid ugovora i dat mu jedno 30mil samo da ode
-
- Kontakt:
Koga briga za utakmicu sa Bochumom. Tačno mogu pobijediti 15:0, meni bi bilo svejedno, a i da izgube 3:0 isto.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Cuj koga briga???? Pa mene briga, briga je sve navijace Bayerna, ako igra tim koji volis i pratis nema nevazne utakmice. Ovakve utakmice su prosle sezone doprinijele da Bayern ne osvoji niti jednu titulu. Uz naravno one protiv Hoffenheima, Stutgarta, Heidneheima, Dortmunda...itd, itd. A ti ces sad odma reci koga briga za Bundes Ligu i jahati na neuspjehu protiv Barce do kraja sezone. To nije navijacki gen, to je egoisticki gen. Naravno da zelim da MOJ klub osvoji sva takmicenja gdje nastupa, ima to i prioritete, nije da nema, ALI cu naravno proslaviti svaki uspjeh, svaku pobjedu, a kamoli titulu. Naravno da bi volio da karram Jennifer Lopez, ali necu drkkati u medjuvremenu dok je ne ulovim (ako je ulovim).Bundesliga je napisao/la: ↑27 okt 2024, 14:14Koga briga za utakmicu sa Bochumom. Tačno mogu pobijediti 15:0, meni bi bilo svejedno, a i da izgube 3:0 isto.
-
- Kontakt:
Ne pronalazim satisfakciju u tome kada dva metra visok NBA košarkaš tuče čovjeka od 1.50 cm visine i 60 kg težine. Ili u ovom slučaju Bochuma koji ima jedan bod, zakucan je za dno i vrijedi manje vjerovatno nego Bayernov rezervni tim.
I am not yet born; O hear me.
Ovo apsolutno nije istina. Flick je tražio igrače poput Goetzea npr, jer je htio imati još jednog kreativnijeg igrača, koji opšte tada nije bio skup, kojeg je na kraju dobio E. Frankfurt i čovjek tamo dobro igra. Hasan je tada stručno doveo Sarra, Choupo Motinga itd. I prije uspješne sezone 2019/20 Braco do pred sam kraj transfera nije odradio niti jedan dobar transfer pa se tada morao uključiti Rummenigge koji je završio svojim vezama transfere Perišića i Coutinha (obojica posudbe, ali itekako korisne, pogotovo ovaj prvi). Braco ima udjela u nekim uspješnim transferima, ali se zna da većinu nije odrađivao sam. Bilo je tu dobrih poslova. Čovjek jeste legenda kluba, bio značajan igrač, ali nikad nije bio za poziciju sportskog direktora.Ko je god pogledao njegove intervjue za njemačke medije zna da njemu fali kompetencije i zračenja za sportskog direktora. Uvijek je mogao biti u nekoj funkciji ambasadora kluba ili slično, ali ne sportskog direktora. Drugo je šta su naši mediji predstavljali.Dilah je napisao/la: ↑27 okt 2024, 13:17
Posle bitke svi su generali. Flick je nakon prve, fanrastične sezone sa Bayernom počeo izvoljevati i stvarati razdor u timu tražeći da se stotine milliona daju za neke levatine koji su fudbalski propali, iz inata nije htio staviti odredjene igrače, imao neubjedljivu drugu sezonu i na kraju zbog svega toga zasluženo dobio nogu.
A pošto je Hasan bio potrčko uprave/glavešina i držao se i zato je Flick otišao (jest da je i on možda malo više zinuo za tim selektorskim mjestom ali hajd). I to što je potrčko to ga je najviše i držalo. Svaka čast njemu ko igraču i na određenim poslije stvarima, ali dosta je on bio spašavan i samo su mu naši mediji pridavali veće zasluge njemu nego što je to zapravo u stvarnosti istina.

Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
Da je ova situacija sa laktanjem bila na drugoj strani, uvjeren sam da bi Bochum dobio penal.
Ne razumijem cemu ovolika protekcija Bayernovih protivnika.
Edit: Neuer bi pod hitno morao na hladjenje, osim losih refleksa sada i veoma lose procjenjuje situacije.
Ne razumijem cemu ovolika protekcija Bayernovih protivnika.
Edit: Neuer bi pod hitno morao na hladjenje, osim losih refleksa sada i veoma lose procjenjuje situacije.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Reko sam sebi neću i opet gledam Bayern.
Odbrana je kriminal, ovo se mora nešto navježbat podhitno, daj Diera malo probaj
Odbrana je kriminal, ovo se mora nešto navježbat podhitno, daj Diera malo probaj
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bravo Olise. 
Zaista su stoperi kriminalni, konstantno plivaju u prazno.

Zaista su stoperi kriminalni, konstantno plivaju u prazno.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
-
- Kontakt:
Dier je za ovu dvojicu Kaiser
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.