U trenutnoj ekipi Reala samo bi Mbape i eventualno Vinisijus imali mjesta u Barseloni. Djeca La Masije su jedna od najvećih talenata u svijetu fudbala, što se kroz dugu historiju ovog sporta vise puta ispostavilo kao istina.
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Zadnja izmjena: Mukebir, dana/u 26 okt 2024, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
Zna da su mu dani odbrojani.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- Romagnoli13
- Kontakt:
Što je možda i strašnije, uvjeren sam da će Flick još to zategnuti do drugog dijela sezone
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kako je Real večeras igrao pokazuje i podatak da su bili 12 puta u offsajdu. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Tolike milione potrosis da bi ti na kraju glavna taktika bila poput one Tonya Pulisa i Stokea iz najboljih dana.

- JayCatwright
- Kontakt:
Na Yamalu tačno vidiš da je čisti talenat, dok je kod samoprozvanog najboljeg igrača svijeta sve na silu
definitivno su talentovanija ekipa, ono bez ikakve sumnje
Killian overrated.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Hvala Peri pa je doveo trandžojebca. Majstor. 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Real kad osvaja nafakom onda je to najbolja ekipa koja je kročila na teren u historiji. Jes malo sutra.
Izmišljeni slucaj Negreira. Nemogućnost dovođenja igrača. Rasulo. Odjednom ispliva neka nova generacija X i počne da melje. Kao da sam ovo vec jednom gledao.
Izmišljeni slucaj Negreira. Nemogućnost dovođenja igrača. Rasulo. Odjednom ispliva neka nova generacija X i počne da melje. Kao da sam ovo vec jednom gledao.
- MisterGuardiola
- Kontakt:
Fašistička gamad

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Očekujem kroz par dana da se ponovo po madridskim medijima aktivira slučaj Negreira.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Sam Pedri je izmislio fudbal za sve Realove veznjake (ne racunujaci prime Modrica).JayCatwright je napisao/la: ↑26 okt 2024, 22:55Na Yamalu tačno vidiš da je čisti talenat, dok je kod samoprozvanog najboljeg igrača svijeta sve na silu
definitivno su talentovanija ekipa, ono bez ikakve sumnje
I ćorava koka zrno ubode!
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Polako, ovo je odlican vikend i odlican pocetak sezone, bolje nego sto smo mogli zamisliti. Bit ce period kriza, dvomeca u ligi prvaka, treba vidjeti kako ce se tu snaci ali za sad mirise na dobro.
- JayCatwright
- Kontakt:
- numanumaye22
- Kontakt:
Yebote zar ie tako dobra Barca? Sta Flick uradi
Pa ovaj Mbappe je gori potpis od Hazarda,Eden je bar sjedio na klupi.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Mbappe je bio bolji igrač sa 18 nego što je sad
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.