Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Stvarno nije teško primjetiti da se radi o mix sastavu Arsenala i Liverpoola u susret nedjeljnom derbiju.Centre forward je napisao/la: ↑25 okt 2024, 17:14Pa dobro, ima li ijedan iz najuspješnije ekipe (zvanično) EPL, i gdje su ovi što simpatišu Jedinstvo?![]()
Tebi majmune je već teže primjetiti.
Igraju u nedjelju jednu protiv drugih, zato je momak stavio kombinovani all time sastavCentre forward je napisao/la: ↑25 okt 2024, 18:04Ne znam kako je to derbi, al' 'ajde, priznajem, pogriješio sam.
Pa drugačije se i ne može pobijediti svemogući arsenal. Samo krađom.
Zato i kažem.
Ja sam replicirao na ovaj bolirani dio, ali mozda nesto nisam dobro povezao.Pensioner26 je napisao/la: ↑24 okt 2024, 11:16Mislio sam na Joška Gvardiola care.Sport90 je napisao/la: ↑24 okt 2024, 10:40A prije 10tak godina ste govorili lahko je popisati LA Ligu, i Bundes ligu, nek dodje u EPL pa da vidimo. Mislim da je i njemu dosta, i da ce nakon ove sezone ko Klop da se isproba u nekoj drugoj ulozi.Pensioner26 je napisao/la: ↑21 okt 2024, 12:42Gvardiol igra fakersku sezonu za sada mora se reći. Mislim da nam je svima pun qrac Pepa do sad, jedva čekamo da ode.
Kad igras sa frendovima fantasy za pare po svakom kolu onda je svaka tekma zanimljiva
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.