Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
U ovom mahnitom svijetu i u ovaj ludi vakat gdje se na oči cijelog svijeta ubijaju djeca problem je Pezić i slični, isti oni što ih prozivaju su vjerovatno fanovi pro zapadnih vrijednosti u kojima je nečiji život jeftiniji od kutije cigareta.
- Pensioner26
- Kontakt:
Veze ti nemaš o životu. Samo znaš da mrziš sve što je moralno i normalno. Veća si opasnost za sve oko sebe sigurno, sa tom dozom mržnje i zla što nosiš u sebi. Nije lahko biti u tvojoj koži pretpostavljam. Prozivati nekog teroristom samo što se suosjeća sa žrtvama u Palestini je duševna bolest.Marsal je napisao/la: ↑25 okt 2024, 07:53Ti si za mene obična zatucana gluperda i potencijalni terorista.Pensioner26 je napisao/la: ↑25 okt 2024, 03:38Ne brini se, nije. Pensioner je za tebe doktor nauka, već se pobrini za svoje klipače u ruci. Popi ti alkohol mozak.
- Marsal
- Kontakt:
1. Okupaj se i obrijPensioner26 je napisao/la: ↑25 okt 2024, 15:56Veze ti nemaš o životu. Samo znaš da mrziš sve što je moralno i normalno. Veća si opasnost za sve oko sebe sigurno, sa tom dozom mržnje i zla što nosiš u sebi. Nije lahko biti u tvojoj koži pretpostavljam. Prozivati nekog teroristom samo što se suosjeća sa žrtvama u Palestini je duševna bolest.Marsal je napisao/la: ↑25 okt 2024, 07:53Ti si za mene obična zatucana gluperda i potencijalni terorista.Pensioner26 je napisao/la: ↑25 okt 2024, 03:38
Ne brini se, nije. Pensioner je za tebe doktor nauka, već se pobrini za svoje klipače u ruci. Popi ti alkohol mozak.
2. Odbij od mene teroristo

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Do kraja dana će ovaj momak biti žrtva
Zanimljiva i poucna konverzacija.
Hoce mozda u ocima ovakvih kao on

Misljenja sam da on nece vidjeti zatvora. U psihijatrijskoj ustanovi ce zavrsiti.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Pisu da moze dobiti max pet godina popravnog. Izadje lagano sa 20 i nastavi raditi sta pozeli.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Sve su prilike da neće.
"Radi se o maloljetnom licu koje ima nepunih 15 godina i prema Krivičnom zakonu se smatra maloljetnikom. Propisana je kazna najmanje 10 godina ili doživotna kazna. Ipak, prema zakonu, njemu se ne može izreći takva kazna niti kazna zatvora jer je mlađi od 16 godina. Ne radi se o starijem maloljetniku već o mlađem te se mogu izreći zavodske mjere, odnosno upućivanje u odgojno-popravni dom, najduže pet godina", zaključila je.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ti relativiziraš jednako kao amerikanci kad pravdaju taj genocid.
Jah, eto profesorica matematike mu je dala smjernice da je policija na strani cionista, pa će oDbRaNiTi dJeCu PaLeStInE tako što će ubiti jednog-dvojicu. Pričaš o tome da je nečiji život jeftniji od kutije cigareta, a jedan zaluđeni balavac uništi život jedne porodice jer je zaglibio u ekstrem. Prozapadne vrijednosti.

Nažalost i IZ i sam državni sistem su nesposobni da se bore protiv kozojeba koji bi ovdje prosipali zakone iz 8. vijeka.
Mali je za elektricne stolice, kao i Kosta iz Srbije.
Ali nazalost, niti je imamo, niti bi je dobio. Da je srece da makar propati ostatak svog zivota, sto je vrlo vjerovatno.
Ali nazalost, niti je imamo, niti bi je dobio. Da je srece da makar propati ostatak svog zivota, sto je vrlo vjerovatno.
Pa kako rezonujete vi koji Pezića i slične povezujete sa individualnim aktom maloljetnika ? Neko se slupa sa BMW-om i ti kažeš kriv je Jala zbog pjesme benga na snijegu ?Jabroni je napisao/la: ↑25 okt 2024, 16:44Ti relativiziraš jednako kao amerikanci kad pravdaju taj genocid.
Kažem kako jeste, ne postoje vrijednosti više, život je sve jeftiniji a svijet sve ludji i jedna krajnost će uvijek izazvati neku drugu krajnost.
Takva osoba ce za par godina izaci iz zatvora i nastaviti propovijedati ekstremni islamizam

Cisto da se ogradim, nemam nista protiv pravih vjernika, ali protiv ovih vjernika na baterije itekako imam.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Zivot je uvjek isto vrijedan. Nista se to nije promjenilo.chily-rz je napisao/la: ↑25 okt 2024, 16:55Pa kako rezonujete vi koji Pezića i slične povezujete sa individualnim aktom maloljetnika ? Neko se slupa sa BMW-om i ti kažeš kriv je Jala zbog pjesme benga na snijegu ?
Kažem kako jeste, ne postoje vrijednosti više, život je sve jeftiniji a svijet sve ludji i jedna krajnost će uvijek izazvati neku drugu krajnost.
Opet relativiziraš. r/israel bi te širokih ruku dočekao s takvim pristupom.chily-rz je napisao/la: ↑25 okt 2024, 16:55Pa kako rezonujete vi koji Pezića i slične povezujete sa individualnim aktom maloljetnika ? Neko se slupa sa BMW-om i ti kažeš kriv je Jala zbog pjesme benga na snijegu ?
Ovo prvo je svjesno napravljena loša usporedba. Ispravnije poređenje bi bilo da je ovaj momak prije ulijetanja u policijsku prijateljima slao klipove nekih tiktok mafijaša ala Kristijan Golubović, ili se ložio na njih u prošlosti. Onda bi ljudi prozivali tiktok mafijaše. Ne znam šta ti je tu nejasno.
1. Uhapsiti i poslati pravac Bliski Istok teroriste poput Pezića, Ljakića, Kuduzovića i more drugih.
2. Poravnati sve paradžemate u državi.
3. Džamiji kralja Fahda poslati jedan GBU-28 (dokazano odvikava od terorizma).
Sve mimo ovog je mlaćenje prazne slame i čekanja nekog novog pokolja.
it's football day
Baboon je napisao/la: ↑25 okt 2024, 17:031. Uhapsiti i poslati pravac Bliski Istok teroriste poput Pezića, Ljakića, Kuduzovića i more drugih.

- JayCatwright
- Kontakt:
Ljudi ekstremistu chillya shvataju ozbiljno. Taj vjerovatno ovakve činove i sam slavi kod kuće, a ovdje pokusava opravdati to onako hinjski kako najbolje zna po običaju
Problem je i jedno i drugo, ali kako si ikako povezao to dvoje dan te yebo. Ako je tebi Pezic normalan potrazi pomoc dok sutra nisi poceo tuci vlastitu zenu jer on tako kaze.