Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

nebeskasila
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la nebeskasila » 25 okt 2024, 00:49

Pa znaci ja kad se obrijem licim na svoju zenu? 🤣
Sta god radio treba granica. A kad neko pretjera u vjeri to je ozbiljan problem. Ne moze mene Pezic navesti na nesto lose nit ikog normalnog. Ako je neko psihicki nestabilan onda ga moze navesti bilo ko, ne samo Pezic i ta ekipa.
Familija je znala kakav je ovo slucaj, prijatelji, komsije. Da li ga je itko prijavio da je opasan ili da se preispita.
Kriv mu policajac jer BiH zeli u EU?
Sto je najgore sto nece dobiti par godina.
I zabrinjavajuce da se useta tek tako u policijsku stanicu i izbode dva policajca. Ti ljudi trebaju nas da brane valjda od takvih...
Znam da je neocekivano, ali dok si u smjeni moras biti 100% oprezan, a ne gledati po tik toku

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 25 okt 2024, 00:51

H8Z7 je napisao/la:
25 okt 2024, 00:42
numanumaye22 je napisao/la:
24 okt 2024, 21:56
Youtube ce toliko zatrpati reklamama da ce jednostavno morati imati svako premium. Zapravo vec rade na tom, sad krecu reklame i kad pauziras video u mnogim zemljama. Slicno, tj isto ce se desiti s ostalim drustvenim mrezima, odnosno vec se desava sa X, fejsom i slicno. Ko sto je sad normalno bit pretplacen na 3-4 streaming platforme, da bi legalno mogao da gledas vecinu toga, tako ce biti normalno da se pretplatis i na ostale mreze. Ja nemam s tim problem i okej mi je, ako nemas mjesecno 50-60 eura da sve to priustis, kao sto si prinudjen priustiti internet, vodu, struju, onda je do tebe i go get a job.
Zašto bi nešto platio, a mogu besplatno to imati? Brave mama.

P.S. zar stvarno mislite da iko finansira predavanja Pezića i drugih?
Imas trenutno, sto ne znaci da ces imati u buducnosti. Imalo je i 100M ljudi skoro dzaba Netflix djeljenjem pw, pa na kraju morali svako zasebno uzeti. :rol: Max je poceo isto testiranje i ide jako brzo isto. Ostali ce slijediti samo. Pitanje je vremena kada ces morati sve placati, sto je normalno jer prava na takve filmove/serije kostaju jako puno.

Kad se sjetim krajem 90ih dzabali programa na analognoj satelitskoj, od Cartoon Networka, MTV i slicnih programa, kad jedan dan svi kodirani i od tada su pay to watch. :rol:

Pa onda krajem 96 i kasnije sve negdje ja msm do 2001 nisi imao RAK pa su nasi kanali mogli krasti filmove, i crtice od ostalih kanala, cak nisu brisali ni logo kad su prenosili. :tokralju:

Pa PDV nisi imao, kad skontas. :rol:

Dakle, ide to sve, ali onda ipak ide da placas za uslugu kasnije, tako je u svemu, i mislim da nije nikakav luksuz pretplatiti se na to danas, bilo ko zaposlen bi trebao takvo nesto sebi da moze priustit. Ako ne moze, nek mijenja posao jednostavno.

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 25 okt 2024, 00:52

SDA da instalira Pezaru za predsjednika, pomeli bi pod sa Trojkom. :zviz:

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 25 okt 2024, 00:52

Marsal je napisao/la:
25 okt 2024, 00:36
enobarca je napisao/la:
25 okt 2024, 00:31
Yebem mater i njemu i barcicu i pezicu i takvim kozoyebima koji su samo za metka u celo ili samice.
Nedavno kod nas bilo predavanje pezica, naletih na slike kad ono puna dvorana mladih.
Pusti tri dlake na licu koje izgledaju kao paucina i ode slusati lika koji tvrdi da su zene manje vrijedne i slicno, bolje da mu je otac izdrko u wc solju.
Najveće zlo koje nas je moglo zadesiti su te bradate spodobe koje su nažalost uzele previše maha i ne može im se više ni stati u kraj jer su saudijski proizvod i na njihovom su budžetu. Sad je već prekasno, ni država ni IZ nemaju dovoljno snage da se obračunaju sa nama.

A smijali smo se Kolindi i njenim izjavama o teroristima.
Ma dovoljno je vidjeti da je onaj bilal bosnic izasao iz zatvora i nastavio normalno zivjeti nakon sto je tudju djecu slao u siriju da ginu, drzava je totalno zakazala, taj smrad nije trebao vidjeti sunca do kraja zivota.
L-Train je napisao/la:
25 okt 2024, 00:37
Ja nikad u zivotu nisam cuo sta taj Pezic prica,jel on stvarno lik koji svojim predavanjima moze navesti nekog klinca da ubije nekog random policajca,koliko vidim nije birao koga bode?
Taj je neka blaza verzija kako sam ja skonto, ne poziva na ubijanje, osvetu i slicno, vecinom omalovazava zene sa svojim debilnim izjavama. Ali ovom malcu je neko ovo morao utuviti u glavu, naravno internet pun svega i svacega, mogao je sa milion strana imati uticaja pa formirati misljenje ali pezic a pogotovo radikalniji od njega ne bi smjeli imati pravo na bilo kakve skupove i predavanja, nista pametno se na tom predavanju nece nauciti osim kako sutra zabraniti zeni da vozi auto ili da izlazi van.

TefalTava
Kontakt:

Post Postao/la TefalTava » 25 okt 2024, 00:53

H8Z7 je napisao/la:
25 okt 2024, 00:42
numanumaye22 je napisao/la:
24 okt 2024, 21:56
Youtube ce toliko zatrpati reklamama da ce jednostavno morati imati svako premium. Zapravo vec rade na tom, sad krecu reklame i kad pauziras video u mnogim zemljama. Slicno, tj isto ce se desiti s ostalim drustvenim mrezima, odnosno vec se desava sa X, fejsom i slicno. Ko sto je sad normalno bit pretplacen na 3-4 streaming platforme, da bi legalno mogao da gledas vecinu toga, tako ce biti normalno da se pretplatis i na ostale mreze. Ja nemam s tim problem i okej mi je, ako nemas mjesecno 50-60 eura da sve to priustis, kao sto si prinudjen priustiti internet, vodu, struju, onda je do tebe i go get a job.
Zašto bi nešto platio, a mogu besplatno to imati? Brave mama.

P.S. zar stvarno mislite da iko finansira predavanja Pezića i drugih?
jok zive od prodaje meda i servisiranja racunara :mrgreen: naravno da su na platnom spisku Saudijske Arabije pa ne bi imali live streaming iz fahdove dzamije pa sam pezic je pustao lajv milk sejha kuduzovica iz fahdove neki dan :lolno:

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 25 okt 2024, 00:55

Prica jedno na lajvu i fejsbuku a na skupovima Boga pitaj.

Ovom bolesnom djetetu svakako treba detaljno istraziti google search, sta je gledao na tik toku i s kim se dopisivao.

boatenkk
Kontakt:

Post Postao/la boatenkk » 25 okt 2024, 00:58

problem se moze rjesiti vrlo lako.. ispred svake damije policajac i da popise svakog bradonju.. ove bez brade bi pusto u dzamiju.. ove s bradom na detaljna ispitivanja i torture od jacije do sabaha.. dok se ne ispostave da nisu opasnost nacijonalnoj bezbjednosti

a malog osunetiti jos jednom na trgu krupe i razapeti ga dok ne krepa da bude primjer svim bradonjama i vehabijama

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 25 okt 2024, 01:00

Vec smo bili upozoravani

slika

Vidim ponovo iskacu branitelji vehbijskih spodoba

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 25 okt 2024, 01:08

Čekamo Brokulu,Penzionera i Nerku da ovo opravdaju.
Jedino ako su policajci muslimani onda mozda nisu krivi

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 25 okt 2024, 01:14

Ja sam otprilike nikakav vjernik,ali eto znam da i ovdje u Lukavcu postoje ti neki ljudi koje nazivaju vehabijama,znam i gdje se godinama skupljaju,ali nikada nisam cuo da su bilo kome sta ucinili,sta je sa onom Maočom?,tamo se pricalo da je leglo terorista,zadnjih 10ak godina nisam cuo ni jednu vjest o njima.
S druge strane bio je valjda nekakav sejh Jusufspahic?,ili kako se vec prezivao,koji je vrbovao ljude i odvodio ih na ratista u Siriji,ili je to taj Bilal Bosnic?,takvi ljudi su opasni,a ovo na koji nacin neko praktikuje vjeru me apsolutno ne interesuje sve dok mene,odnosno nikog drugog ne diraju.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 25 okt 2024, 01:44

nebeskasila je napisao/la:
25 okt 2024, 00:49
Pa znaci ja kad se obrijem licim na svoju zenu? 🤣
Sta god radio treba granica. A kad neko pretjera u vjeri to je ozbiljan problem. Ne moze mene Pezic navesti na nesto lose nit ikog normalnog. Ako je neko psihicki nestabilan onda ga moze navesti bilo ko, ne samo Pezic i ta ekipa.
Familija je znala kakav je ovo slucaj, prijatelji, komsije. Da li ga je itko prijavio da je opasan ili da se preispita.
Kriv mu policajac jer BiH zeli u EU?
Sto je najgore sto nece dobiti par godina.
I zabrinjavajuce da se useta tek tako u policijsku stanicu i izbode dva policajca. Ti ljudi trebaju nas da brane valjda od takvih...
Znam da je neocekivano, ali dok si u smjeni moras biti 100% oprezan, a ne gledati po tik toku
E jbg druze pa ne potezes bas tako lako pistolj na dijete od 15 godina niti ocekujes da useta u stanicu i izbode te nozem.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 25 okt 2024, 03:38

Marsal je napisao/la:
25 okt 2024, 00:21
Možda je Pensioner26, svakako je tu negdje po godinama sa ovim malcem.
Ne brini se, nije. Pensioner je za tebe doktor nauka, već se pobrini za svoje klipače u ruci. Popi ti alkohol mozak.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 25 okt 2024, 05:54

Ova 2024. je tragična do bola.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 25 okt 2024, 05:56

Arvid je napisao/la:
25 okt 2024, 05:54
Ova 2024. je tragična do bola.
Tru
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Istinski
Kontakt:

Post Postao/la Istinski » 25 okt 2024, 06:19

DamirT je napisao/la:
24 okt 2024, 23:06
I on ce se voditi da je lud kao onaj Kosta... Nek je 1000 puta maloljetan, samo metak u glavu.
Prvo ga dobro ispitati da izvuku sve ove koje su ga indoktrinirali pa ih transportirati u neki naš improvizirani Guantanamo.
In memoriam: LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 25 okt 2024, 06:28

Rosicky je napisao/la:
25 okt 2024, 01:08
Čekamo Brokulu,Penzionera i Nerku da ovo opravdaju.
Jedino ako su policajci muslimani onda mozda nisu krivi
Za razliku od tebe ja ne opravdavam ubojstvo civila.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 25 okt 2024, 07:53

Pensioner26 je napisao/la:
25 okt 2024, 03:38
Marsal je napisao/la:
25 okt 2024, 00:21
Možda je Pensioner26, svakako je tu negdje po godinama sa ovim malcem.
Ne brini se, nije. Pensioner je za tebe doktor nauka, već se pobrini za svoje klipače u ruci. Popi ti alkohol mozak.
Ti si za mene obična zatucana gluperda i potencijalni terorista.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 25 okt 2024, 08:17

L-Train je napisao/la:
25 okt 2024, 01:14
Ja sam otprilike nikakav vjernik,ali eto znam da i ovdje u Lukavcu postoje ti neki ljudi koje nazivaju vehabijama,znam i gdje se godinama skupljaju,ali nikada nisam cuo da su bilo kome sta ucinili,sta je sa onom Maočom?,tamo se pricalo da je leglo terorista,zadnjih 10ak godina nisam cuo ni jednu vjest o njima.
S druge strane bio je valjda nekakav sejh Jusufspahic?,ili kako se vec prezivao,koji je vrbovao ljude i odvodio ih na ratista u Siriji,ili je to taj Bilal Bosnic?,takvi ljudi su opasni,a ovo na koji nacin neko praktikuje vjeru me apsolutno ne interesuje sve dok mene,odnosno nikog drugog ne diraju.
Ima grupica na ovim prostorima za koje su Pezici mala maca. Cini mi se da je ovaj mali pao vise pod njihov uticaj.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 25 okt 2024, 09:01

Sinocnji napad na policajce oznacen kao terorizam.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 25 okt 2024, 09:22

Ako je ovo teroristicki napad, sta je onda bilo ono u Kosovu kad su pred manastirom policajca bombom raznijeli?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: invincible1921, Jabroni i 15 gostiju.