Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

soko
Kontakt:

Re: Chat - bez politike i ratnih prica

Post Postao/la soko » 24 okt 2024, 23:49

Nemozes ti uvjek ni policiji vjerovat. Ko zna kakve bagre ima.

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 24 okt 2024, 23:58

Jbt dijete im udje sa nozem u stanicu i jednog ubije, drugog rani. Ima li igdje da su sposobni zaposleni?

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 25 okt 2024, 00:09

Mi kao Bošnjaci se moramo boriti protiv ovih radikalnih ekstremista i kozojeba. Veće zlo od ustaša i četnika. Evo mali glupan od 15g zbog svojih glupih ideala ubio policajca, a drugog teško ranio. Yebo li mu Jusuf Barčić majku posred pi.cke.

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 25 okt 2024, 00:14

To je kad te svakakvi bradati kozojebi odgajaju.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 25 okt 2024, 00:15

Za ove je metak zlatan. Steta je da se ovakvi moroni razmnozavaju i trose nam zrak.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 25 okt 2024, 00:17

NoDi80 je napisao/la:
24 okt 2024, 22:07
numanumaye22 je napisao/la:
24 okt 2024, 21:56
Youtube ce toliko zatrpati reklamama da ce jednostavno morati imati svako premium. Zapravo vec rade na tom, sad krecu reklame i kad pauziras video u mnogim zemljama. Slicno, tj isto ce se desiti s ostalim drustvenim mrezima, odnosno vec se desava sa X, fejsom i slicno. Ko sto je sad normalno bit pretplacen na 3-4 streaming platforme, da bi legalno mogao da gledas vecinu toga, tako ce biti normalno da se pretplatis i na ostale mreze. Ja nemam s tim problem i okej mi je, ako nemas mjesecno 50-60 eura da sve to priustis, kao sto si prinudjen priustiti internet, vodu, struju, onda je do tebe i go get a job.
Ljudi prestanu gledati youtube i youtube pusi ****
Vrlo jednostavno i na kraju bi opet dzabe bilo
Mislim tako se to radi, sto ne znaci da ljudi nece placati opet i pomoci da ostvare tu ideju sa pretplatama
**** face, twitter i instagram bolji zivot je bez toga
Samo viber,whats upp za ljude koji su daleko
Uzivo se „predstavlja“ i zivi zivot
De budi malo realan, Youtube je imao gledanost prije 15-16 godina, 2008 a ne li da ce sad neko prestati gledati. Moze samo da bude jos veca. Kao sto je starijoj generaciji sve bio TV, danas je to Youtube i to je isto okej.

Kako fino Netflix ukinu dzabno djeljenje lozinki, i svi rekli sami sebe unistavaju a oni dobili x miliona pretplanika u 2 mjeseca i rast dionica i poderali sve.
Netflix earned $2.36 billion, or $5.40 per share, a 41% increase from the same time last year. Revenue climbed 15% from a year ago to $9.82 billion. Netflix management predicted the company's revenue will rise at the same 15% year-over-year pace during the October-December period, slightly than better than analysts have been expecting.

The strong financial performance in the past quarter coupled with the upbeat forecast eclipsed any worries about slowing subscriber growth. Netflix's stock price surged nearly 4% in extended trading after the numbers came out, building upon a more than 40% increase in the company's shares so far this year.
Samo udari. :tokralju:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 25 okt 2024, 00:21

Možda je Pensioner26, svakako je tu negdje po godinama sa ovim malcem.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 25 okt 2024, 00:24

CAGarfia je napisao/la:
25 okt 2024, 00:09
Mi kao Bošnjaci se moramo boriti protiv ovih radikalnih ekstremista i kozojeba. Veće zlo od ustaša i četnika. Evo mali glupan od 15g zbog svojih glupih ideala ubio policajca, a drugog teško ranio. Yebo li mu Jusuf Barčić majku posred pi.cke.
Najgore je sto ce ovaj bit na slobodi vec u dvadesetim godinama.

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 25 okt 2024, 00:31

Treba sipa redom da hapsi ove majmune poput pezica i slicne.

Boga pitaj koliko jos retardiranih vehabijica spremni na zlocin se krecu medju nama.
Zadnja izmjena: kempes, dana/u 25 okt 2024, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 25 okt 2024, 00:31

Yebem mater i njemu i barcicu i pezicu i takvim kozoyebima koji su samo za metka u celo ili samice.
Nedavno kod nas bilo predavanje pezica, naletih na slike kad ono puna dvorana mladih.
Pusti tri dlake na licu koje izgledaju kao paucina i ode slusati lika koji tvrdi da su zene manje vrijedne i slicno, bolje da mu je otac izdrko u wc solju.

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 25 okt 2024, 00:35

Mogli je napisao/la:
25 okt 2024, 00:24
CAGarfia je napisao/la:
25 okt 2024, 00:09
Najgore je sto ce ovaj bit na slobodi vec u dvadesetim godinama.
Moze i gore, drzat ce lajvove (predavanja) na fb i tik tok

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 25 okt 2024, 00:36

enobarca je napisao/la:
25 okt 2024, 00:31
Yebem mater i njemu i barcicu i pezicu i takvim kozoyebima koji su samo za metka u celo ili samice.
Nedavno kod nas bilo predavanje pezica, naletih na slike kad ono puna dvorana mladih.
Pusti tri dlake na licu koje izgledaju kao paucina i ode slusati lika koji tvrdi da su zene manje vrijedne i slicno, bolje da mu je otac izdrko u wc solju.
Najveće zlo koje nas je moglo zadesiti su te bradate spodobe koje su nažalost uzele previše maha i ne može im se više ni stati u kraj jer su saudijski proizvod i na njihovom su budžetu. Sad je već prekasno, ni država ni IZ nemaju dovoljno snage da se obračunaju sa njima.

A smijali smo se Kolindi i njenim izjavama o teroristima.
Zadnja izmjena: Marsal, dana/u 25 okt 2024, 00:41, ukupno mijenjano 1 put.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 25 okt 2024, 00:37

Ja nikad u zivotu nisam cuo sta taj Pezic prica,jel on stvarno lik koji svojim predavanjima moze navesti nekog klinca da ubije nekog random policajca,koliko vidim nije birao koga bode?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

TefalTava
Kontakt:

Post Postao/la TefalTava » 25 okt 2024, 00:37

Najgore sto se svaka kritika prema njima spusti na nivo ti si islamofob i tako kao telali godinama im prolazi ta mantra da su svi islamofobi, i onda kad nas ovakav belaj zadesi svi nestanu u rupe

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 25 okt 2024, 00:40

Nikad više ovih vjerskih fanatika nije bilo. Pretvaramo se u Afganistan nažalost. Kao društvo smo bili mnogo zdraviji prije 10-15 godina. Ekspanzijom društvenih mreža bolesnici poput Pezića su dobili mogućnost da masovno truju društvo svojim glupostima i evo vidimo rezultate toga. Pa lik ima 350k pratitelja sve ti yebem.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

TefalTava
Kontakt:

Post Postao/la TefalTava » 25 okt 2024, 00:41

L-Train je napisao/la:
25 okt 2024, 00:37
Ja nikad u zivotu nisam cuo sta taj Pezic prica,jel on stvarno lik koji svojim predavanjima moze navesti nekog klinca da ubije nekog random policajca,koliko vidim nije birao koga bode?

ovako oni to kroz mali milion ovih Instagram stranica, yt kanala, shortsa, reelsa, dvorana, sire propagandu ovo je taj koji je mrtav i kojeg je spomenuo i sta ce neko ko po citav dan to gleda i upija tu propagandu :crazy:

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 25 okt 2024, 00:42

numanumaye22 je napisao/la:
24 okt 2024, 21:56
Youtube ce toliko zatrpati reklamama da ce jednostavno morati imati svako premium. Zapravo vec rade na tom, sad krecu reklame i kad pauziras video u mnogim zemljama. Slicno, tj isto ce se desiti s ostalim drustvenim mrezima, odnosno vec se desava sa X, fejsom i slicno. Ko sto je sad normalno bit pretplacen na 3-4 streaming platforme, da bi legalno mogao da gledas vecinu toga, tako ce biti normalno da se pretplatis i na ostale mreze. Ja nemam s tim problem i okej mi je, ako nemas mjesecno 50-60 eura da sve to priustis, kao sto si prinudjen priustiti internet, vodu, struju, onda je do tebe i go get a job.
Zašto bi nešto platio, a mogu besplatno to imati? Brave mama.

P.S. zar stvarno mislite da iko finansira predavanja Pezića i drugih?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 25 okt 2024, 00:42

L-Train je napisao/la:
25 okt 2024, 00:37
Pezic prica iskljucivo o vjeri i vjerskim pitanjima, ovog malom je neko nafilovao mozak da je policija kriva jer çifuti ubijaju narod po Palestini.
Zadnja izmjena: 19vendetta87, dana/u 25 okt 2024, 00:43, ukupno mijenjano 1 put.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 25 okt 2024, 00:42

BoixosNois1899 je napisao/la:
25 okt 2024, 00:40
Nikad više ovih vjerskih fanatika nije bilo. Pretvaramo se u Afganistan nažalost. Kao društvo smo bili mnogo zdraviji prije 10-15 godina. Ekspanzijom društvenih mreža bolesnici poput Pezića su dobili mogućnost da masovno truju društvo svojim glupostima i evo vidimo rezultate toga. Pa lik ima 350k pratitelja sve ti yebem.
Sto je najgore, ne nazire se nikakav kraj ovome. Moze biti samo jos gore. Ne bi me zacudilo uskoro da se od ovakvih pojave bombasi samoubice...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, n0dix, nerkolfc i 9 gostiju.