FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Yebeš ti ovan menadžment, pa mogu i ja ovako vodit klub. Pukneš pare na trenera, golema plata, pa mu daš otkaz i isplaćuješ još masniju optremninu i to se ponavlja i sa Ancelottijem, Kovačem, Flickom, Nagelsmannom, Tuchelom, a meščini će i sa glavonjom
Ja isto očekujem da laganini uzmete bundes, tu nema ekipa koje mogu izdržat visoki presing. Ko što ste se i vi večeras raspadali pod barcinim visokim presingom i prodavali lopte na sve strane.
Za CL je konačan plasman u grupnoj fazi jako bitan i prava lutrija, npr. četvrti može imati bitno teži raspored od osmog, može npr. imati na putu i city i real i liverpool, dok osmi može igrat npr. sa aston villom, interom i sportingom. Sve ovisi kako grah padne, zato je ovaj večerašnji poraz u principu nebitan.
- numanumaye22
- Kontakt:
Ma sta kazes.

To je to, veceras je udarila vila na Halila, hocu reci skoro isti system, cak stavise Flick je igrao rizicnije, jedno vrijeme je cak i pri Bayernovim napadima odbrana bila na samom centru i falio nam je igrac poput Rafinje da pobjegne ili makar Musiala da probije. Vile su ih pronosale par puta, da bi se sve okrenulo drugim, u najmanju ruku sumnjivim golom. Mi smo imali minimum 2 manje igraca jer su Portugalci odigrali za ispod nule, Goretzka u sredini i Laimer desno bi siguran sam izgledalo bolje, ali eto posle bitke svi su generali. Da ovde ne pominjem strasila koji nas je nacuturio za Gravena i budale koje su prodali De Lighta i Mazru. Bice ovakvih jos utakmica, nadam se da ce se okrenuti u nasu koriist, ali minimum cetiri tima nas mogu potuci nasim oruzjem ili "iz zasjede": City, Rejal, Barca i Liverpool bi mogli biti teski, ostalo prolazimo laganica. Bundes Liga i kup eventualno je ogromni napredak jer donosi dva trofeja za razliku od prosle godine kada smo bili treci u lizi i ispali u ranoj fazi kupa te nismo ni jedan trofej osvojili. U CL sta se uradum naravno da bi navijaci zeljeli sve, ali treba nekada i realan biti, nismo toliko jaki.ledar je napisao/la: ↑23 okt 2024, 23:57Ja isto očekujem da laganini uzmete bundes, tu nema ekipa koje mogu izdržat visoki presing. Ko što ste se i vi večeras raspadali pod barcinim visokim presingom i prodavali lopte na sve strane.
Za CL je konačan plasman u grupnoj fazi jako bitan i prava lutrija, npr. četvrti može imati bitno teži raspored od osmog, može npr. imati na putu i city i real i liverpool, dok osmi može igrat npr. sa aston villom, interom i sportingom. Sve ovisi kako grah padne, zato je ovaj večerašnji poraz u principu nebitan.
Ja mislim da ste vi sa ovakvom taktikom ranjivi i protiv nekih drugih protivnika u CL. Drugi gol je dosta pregledavao Var i nije našao ništa sumnjivo. Njima pak nije suđen prekršaj Guerreira u kaznenom na Mindži, po meni vrlo dvojbena situacija. Na kraju ste se skroz raspali i da je pala šestica ne bi bilo nezasluženo. Iako, kad su oni visoko stiskali imali ste i vi par dobrih kontri, u jednoj je Sane fenomenalno podvalio za Comana koji je uprskao pred golmanom, a drugu je upropastio sam Sane.
Pa dobro, ako ce biti kao protiv Aston Ville, da onakvim golom izgubis onda se to moze desiti i protiv Bochuma sledecu. Ne znam meni djeluje da ga je rukom izbacio bas koliko je bilo potrebno da ne dohvati loptu kako treba, odnosno da zakasni sa skokom. Posle 4:1 smo i dobro prosli. Valjda do kraja obezbjedimo mjesto medju prvih 8, iako kao sto si vec rekao i tu zavisi koju ce ko poziciju zauzeti. Sto se ukupnog utiska od dolaska Kompanija tice, mogu reci da i pored ovoga poraza jedva cekam sledecu utakmicu nema veze sto je Bochum u pitanju, a kad smo vec kod njih bas su nas oni natamburali prosle sezone u situaciji kad smo jos uvijek imali realne sanse za prikljucak Leverguzenu tako da i nerjeseno predstavlja napreadak u odnosu na kostura 

Ova filozofija nece daleko, jer nece je mjenjati i ne zna drugu, i dobit ce otkaz kad tad. Samo je pitanj koliko ce to nagrditi klub.
I dajte jos po cvaju konjusaru i skijasu hebli vam oni mater.
I dajte jos po cvaju konjusaru i skijasu hebli vam oni mater.
- Centre forward
- Kontakt:
Kad berač pamuka ode, a otići će i to vrlo brzo, mene strah samo da u panici ne metnu Milera na klupu pa da i njega potroše. Čojk ovih dana dijeli konje sa ženom pa mu vjerujem nije ni do čega.Bundesliga je napisao/la: ↑23 okt 2024, 23:50Ma ko će odgovarati kolega moj dobri? Imamo 2 NPC-a u vidu Hainera i Dreesena koji samo ponavljaju generične izjave kao papagaji. Onda imaš senilnog starca Hoenessa koji se bruka iz jednog intervjua u drugi. A vrijeme mu davno bilo da se okani fudbala i uživa. Rumeni isto nije previše involviran, što je razumljivo. Na kraju će zaplatiti ona dvojica Lolek i Bolek, kada ode Kompany i oni će za njim.Centre forward je napisao/la: ↑23 okt 2024, 23:35Dobili smo četiri komada od tima koji je u ovo globalno doba bonluka ukin'o kantinu i prodaje komade stadiona na kilo za svadbe i sahrane.
Hoće li iko za to odgovarat' ?
Tekmu moram detaljno pogledati, u'vatio sam zadnjih Par minuta, al po statistici mi smo jedno duplo golo.
Kad' se sve sabere, mora neko za ovo platit' glavom. Ne samo radi ove sramote koju smo doživjeli u sali za vjenčanja nego zbog ukupnog dojma od početka sezone. Vjerujem da bi se i BL mogla zijanit' vrlo lako. Možda je i bolje, pa da se naprave korjenite promjene.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Format CL je u najmanju ruku čudan i može se desiti da 24-ti ima puno lakši put od prvoplasiranog. To je dobro za ove momčadi tipa Atletico koje su sad u rupi a na proljeće bi mogle bit jako neugodne.
Ono što me posebno nervira kod ove skupine beskičmenjaka na terenu jesu utakmice u gostima.
Posljednjih 5 gostovanja u Ligi Prvaka:
Lazio -
Arsenal -
Real Madrid -
Aston Villa -
Barcelona -
Posljednjih 5 gostovanja u Ligi Prvaka:
Lazio -
Arsenal -
Real Madrid -
Aston Villa -
Barcelona -
-
- Kontakt:
Bajern je ovim porazom dotakao dno...govorio sam kako ce nas Flik rastavit na proste faktore pa ste me ovde ismijavali ali eto...trener je pola ekipe a mi godinama kuburimo sa tim...dusa me boli gledajuci ovu patnju
Nema on svoje filozofije, samo prepisivanje od neuspješnih prije njega.
I Kimmichu i Saneu.
-
- Kontakt:
Pazi ovog NPC-a i njegovih generičnih izjava. Jeste, sad se treba iživljavati na jadnom Bochumu. A u Ligi Prvaka 23-ći, iza Dinamo Zagreba. Još malo pa su u zoni ispadanja. Još priča o nekakvom impresivnom fudbalu, a dobili 1 utakmicu od zadnjih 5Dreesen: "We know what we're capable of. We played impressive football in the last few games, and I'm certain that this impressive football will lead to the results we want. We have tough opponents coming up with Benfica and PSG, but we can still finish among the top 8, that's our goal. Now we have Bochum on Sunday and Mainz next week in the Pokal, games that look doable on paper, but we need to be focused on them. I wish Vincent and his team all the best for the coming games. We stick together in wins and in defeats"

Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 24 okt 2024, 14:30, ukupno mijenjano 1 put.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Zbog svega ovog oko kluba i umjeća uništavanja istog od strane uprave i pojedinih igrača,najteže mi je zbog Kejna čovjek je baš baksuz, sjajan fudbaler, ali u timovima i repki u kojim igra kolege mu neće pomoći da osvoji još dugo nešto značajno u karijeri. Ostaje da vidimo.
Valjda će ovaj kongolac iz Brisela uskoro biti bivši uz pojedine igrače(Nojer,Muller,Kim,Rupamecano,Gnabri,Sane). Uli dovedi ovog svog iz Stutgarta za trenera i onda se kani i ti kluba
Valjda će ovaj kongolac iz Brisela uskoro biti bivši uz pojedine igrače(Nojer,Muller,Kim,Rupamecano,Gnabri,Sane). Uli dovedi ovog svog iz Stutgarta za trenera i onda se kani i ti kluba
Čim su oni počeli tražiti savjete za novog trenera od drugih ljudi van kluba u ovom slučaju od Guardiole vidi se da su izgubili kompas.U zadnjih 5 utakmica samo jedna pobjeda i kažu nema razloga za paniku.
Kompany je zasad pao maltene na svakom jačem testu Bayer,Aston.V,Eintracht i Barcelona.Jedina svijetla tačka pobjeda nad Stuttgartom.
Doveli čovjeka da se uči na Bayernu i još platili odštetu a jedina mu referenca što ga je preporučio Guardiola.

Doveli čovjeka da se uči na Bayernu i još platili odštetu a jedina mu referenca što ga je preporučio Guardiola.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Pa kad su i dalje opsjednuti tom prevarom, pametni uče na tuđim greškama, budale na svojim a ovi su neka treća kategorija.
Flick, Nagelsmann, Ragnick, Emery, Zidane, Schmidt...
Barem dvojica od gore nabrojanih su odbili doci u Bayern, a znamo da ih je bilo vise.
Luzercine iz uprave jos objasnjavaju da je Kompany bio prvi izbor
Barem dvojica od gore nabrojanih su odbili doci u Bayern, a znamo da ih je bilo vise.
Luzercine iz uprave jos objasnjavaju da je Kompany bio prvi izbor

-
- Kontakt:
Oni pricaju o nekakvoj impresivnoj igri u posljednje vrijeme. A igra je bila nikakva, valjda se loze na besmisleni posjed i prividnu inicijativu. Katastrofalna igra bez ikakve taktike i milion pogresnih pasova. I tu jednu utakmicu koju su dobili protiv Stuttgarta je igra bila uzas prvo poluvrijeme, pa Harry iz nicega potegao sa 25 metara i dao gol. A prije toga Stuttgart promasio ogromnu priliku. I onda se raspali nakon primljenog gola. A ove ostale utakmice da ne pricam. Nije dzaba Muller bio zakucan za klupu prosle sezone, a Kimmich prekomandovan na beka. A Upamecano i Kim otjerani na klupu.
I am not yet born; O hear me.
Mislim da trebamo pogledati realnosti u oci i svatiti da vise nismo top tri kluba u evropi i da vec par godina tacnije od one corona sezone idemo silaznom putanjom.
Bayern kada se tukao sa najvecima imao je i dosta world klass igraca od Robena Riberya prajm Nojera Mullera itd itd
Ti nabrojani su kada nije islo svojim individualnim kvalitetima vadili utakmice i donosili rezultate.
Sada realno pored Kejna mi nemamo top igraca.
Igra po krilima koja je bila nasa najveca snaga je odavno daleko ispod nivoa....golman odavno nije na nivou koji nam treba....
Realno prije svake swzone nas svrstavaju u neki vrh na osnovu imena nazovi jake klupe ...ali imena neigraju utakmice....mentalitet odavno nije bio nizi mozda malo bolje nego sa Tuchelom ali daleko od ere Effenberg pa Svajni itd itd
Prije se pisalo kada igramo s Realom mozeli Cristiano savladati Nojera
Ko ce zaustaviti Roberya
Thiago brate sinoc se vidjelo koliko nama fali igrac u vezi koji zna s loptom...brate barca tako jednostavno rjesavala nas presing dva tri pasa i eto ih u kontri....mi pa brate jwdva nekako uvezemo tri cetri pasa i to je to.
Igraci brate realno Sane posebno ove sezone jednostavno ima samo ime i to jw to
Coman sinoc se najbolje vidjelo gdje je tj da je pao mnogo
Ganabry bolji od ove dvojice igra solodnu sezonu ali ako uzmes world klas wingera npr Vinicijus i uporedis s njim netreba nista vise reci nesjecam se kada je nekoga predriblao slomio mlatretirao kao recimo Vini Kimicha prosle sezone
Olise dobar solidan ali sinoc ala Sane bez ikakvog ucinka
Muller nazalost covjek po meni treba da bude tu da udje zadnjih 10 15 min ako treba da se pogura tim na svoju karizmu i uticaj to je to
Desni bek od Lahma mi ni nemamo
Davies brate kakqv god bio covjek zeli Real i ja bi radije gledao bilo koga nego njega jednostavno ne osjecas klub sretno.
Kim Upa losi realno ali uz ovaj sistem da su tu Pepe i Ramos nebi izgkedalo puno bolje ljudi bukvalno igraju i pokrivaju od centra do naseg gola nemoguce mada realno nije da su pozudani ali ima itekako do ovog sistema koji ocigledno nema veze s odbranom.
I jos nesto neznam jesteli primjetili sinoc barca je bukvalno zadnju liniju drzala na centru mi bez i jedne **** kontre bez pasa na krilo da se to probije mislim realno ko Ganabry malo brzi od Nouera ili Olise koji sa svoja dva poteza skreni lijevo i idi u sredinu ili vrati nazad...
Musiala jedini kojem nemozes prigovoriti jednostavno on da napravi sljedeci korak treba igrace oko sebe koji znaju igrati kao i on da ne bi na njega islo 3 4 covjeka u svakom napadu.
Brate mene je prevarilo ovo na pocetku sezone otvoreno velike pobjede ali sada vidis koliko Company treba da uci i koliko nezna....
I kada smo osvajali imali smo top trenere sada imamo Sahina 2.0 tu je da uci mozda uz malo ljepsu sliku izvana jer pobjedi dinamo 9 2 ili stutgart 4 0
Brate ja mislim da bi njega Guardiola ili Andjeloti pojeli ....
Realno ovakva igra protiv Reala Citya Liverpola pa i Arsenala hladno pisi kraj.
Liga ce se vjerovatno uzeti i to samo sto je Dortmund pogrijesio vise nego mi
Leipzig ipak nema tim toliko kvalitetan da izdrzi do kraja
A stutgart jednostavno kvalitetom ipak nije jos za titule
Ja mislim da nas ceka par godina muke i cekanja nekog boljeg vremena.
Najvise mi.muka sto Flick u barci igra s djecom mi nsoj ni prilike od pocetka sezone a sve lafo guramo mladje samo da mi jos neko kaze ko je taj mladji
Tel vise i ne razmisljamo o njemu
Ibrahimovic Aznau samo kad vidis sastav znas da su na klypi da popune mjesto
Bayern kada se tukao sa najvecima imao je i dosta world klass igraca od Robena Riberya prajm Nojera Mullera itd itd
Ti nabrojani su kada nije islo svojim individualnim kvalitetima vadili utakmice i donosili rezultate.
Sada realno pored Kejna mi nemamo top igraca.
Igra po krilima koja je bila nasa najveca snaga je odavno daleko ispod nivoa....golman odavno nije na nivou koji nam treba....
Realno prije svake swzone nas svrstavaju u neki vrh na osnovu imena nazovi jake klupe ...ali imena neigraju utakmice....mentalitet odavno nije bio nizi mozda malo bolje nego sa Tuchelom ali daleko od ere Effenberg pa Svajni itd itd
Prije se pisalo kada igramo s Realom mozeli Cristiano savladati Nojera
Ko ce zaustaviti Roberya
Thiago brate sinoc se vidjelo koliko nama fali igrac u vezi koji zna s loptom...brate barca tako jednostavno rjesavala nas presing dva tri pasa i eto ih u kontri....mi pa brate jwdva nekako uvezemo tri cetri pasa i to je to.
Igraci brate realno Sane posebno ove sezone jednostavno ima samo ime i to jw to
Coman sinoc se najbolje vidjelo gdje je tj da je pao mnogo
Ganabry bolji od ove dvojice igra solodnu sezonu ali ako uzmes world klas wingera npr Vinicijus i uporedis s njim netreba nista vise reci nesjecam se kada je nekoga predriblao slomio mlatretirao kao recimo Vini Kimicha prosle sezone
Olise dobar solidan ali sinoc ala Sane bez ikakvog ucinka
Muller nazalost covjek po meni treba da bude tu da udje zadnjih 10 15 min ako treba da se pogura tim na svoju karizmu i uticaj to je to
Desni bek od Lahma mi ni nemamo
Davies brate kakqv god bio covjek zeli Real i ja bi radije gledao bilo koga nego njega jednostavno ne osjecas klub sretno.
Kim Upa losi realno ali uz ovaj sistem da su tu Pepe i Ramos nebi izgkedalo puno bolje ljudi bukvalno igraju i pokrivaju od centra do naseg gola nemoguce mada realno nije da su pozudani ali ima itekako do ovog sistema koji ocigledno nema veze s odbranom.
I jos nesto neznam jesteli primjetili sinoc barca je bukvalno zadnju liniju drzala na centru mi bez i jedne **** kontre bez pasa na krilo da se to probije mislim realno ko Ganabry malo brzi od Nouera ili Olise koji sa svoja dva poteza skreni lijevo i idi u sredinu ili vrati nazad...
Musiala jedini kojem nemozes prigovoriti jednostavno on da napravi sljedeci korak treba igrace oko sebe koji znaju igrati kao i on da ne bi na njega islo 3 4 covjeka u svakom napadu.
Brate mene je prevarilo ovo na pocetku sezone otvoreno velike pobjede ali sada vidis koliko Company treba da uci i koliko nezna....
I kada smo osvajali imali smo top trenere sada imamo Sahina 2.0 tu je da uci mozda uz malo ljepsu sliku izvana jer pobjedi dinamo 9 2 ili stutgart 4 0
Brate ja mislim da bi njega Guardiola ili Andjeloti pojeli ....
Realno ovakva igra protiv Reala Citya Liverpola pa i Arsenala hladno pisi kraj.
Liga ce se vjerovatno uzeti i to samo sto je Dortmund pogrijesio vise nego mi
Leipzig ipak nema tim toliko kvalitetan da izdrzi do kraja
A stutgart jednostavno kvalitetom ipak nije jos za titule
Ja mislim da nas ceka par godina muke i cekanja nekog boljeg vremena.
Najvise mi.muka sto Flick u barci igra s djecom mi nsoj ni prilike od pocetka sezone a sve lafo guramo mladje samo da mi jos neko kaze ko je taj mladji
Tel vise i ne razmisljamo o njemu
Ibrahimovic Aznau samo kad vidis sastav znas da su na klypi da popune mjesto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.