Umjesto da budes gospodin i cestitas ispadas dijete baustelcinocoelho41 je napisao/la: ↑23 okt 2024, 23:04Pa ja tek sad vidim kolko vam je stalo
Sta rade kompleksi
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
-
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Odlična igra, pobjeda, 3 boda. Idemo dalje. Bez euforije i odmoriti se dobro do subote. Uplašio sam se da nije Casado povrijeđen.
Oduševio me, opet. Naravno kao i Yamal i Raphinha. Odlični svi. Izgleda da su prošli bez povrijeda.
Fenomenalna taktika Flicka. Ova visoka odbrana ima i svojih rizika, ali ima veliku pozitivnu stranu,
a ta je da strahovito izmori igrače protivnika, što se vidjelo u drugom poluvremenu. Kane se morao, kao i drugi napadači Bayerna vraćati duboko
na svoju polovinu, pa opet prema golu Barcelone. I tako stalno, što izuzetno umara. Jeste bilo rizično, ali plod tog jeste iscrpljen Bayern.
Strašno širok roster Barcelone, a pritom bez još 6 igrača. Samo u onih 17 minuta su izgledali kao da su se prepali vodstva, poslije tog počeli igrati.
Prezadovoljan sam.
Oduševio me, opet. Naravno kao i Yamal i Raphinha. Odlični svi. Izgleda da su prošli bez povrijeda.
Fenomenalna taktika Flicka. Ova visoka odbrana ima i svojih rizika, ali ima veliku pozitivnu stranu,
a ta je da strahovito izmori igrače protivnika, što se vidjelo u drugom poluvremenu. Kane se morao, kao i drugi napadači Bayerna vraćati duboko
na svoju polovinu, pa opet prema golu Barcelone. I tako stalno, što izuzetno umara. Jeste bilo rizično, ali plod tog jeste iscrpljen Bayern.
Strašno širok roster Barcelone, a pritom bez još 6 igrača. Samo u onih 17 minuta su izgledali kao da su se prepali vodstva, poslije tog počeli igrati.
Prezadovoljan sam.
Nadam se samo da ce povrede konacno zaobici ovu ekipu i da ce na proljece svi biti dostupni. Ova ekipa ima nevjerovatan potencijal i sirinu. Na ovoliki broj povreda, izvuci ovakvu sezonu do sad, nevjerovatno.
Ko će drugi prekinuti crni niz nego Hansi Flick.Čestitike. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Prdonja.coelho41 je napisao/la: ↑23 okt 2024, 23:04Pa ja tek sad vidim kolko vam je stalo
Sta rade kompleksi
-
- Kontakt:
Čestitke momci.
Veliki Hansi Flick ponovo pokazao kakav je majstor. Nadam se da vaša uprava neće biti glupa kao Bayernova pa otjerati takvog trenera. Trebaju ga držati na klupi što duže mogu.

Veliki Hansi Flick ponovo pokazao kakav je majstor. Nadam se da vaša uprava neće biti glupa kao Bayernova pa otjerati takvog trenera. Trebaju ga držati na klupi što duže mogu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Hvala momci. Bio je red i na nasu pobjedu. Bayern ekipa koja napada i daje sve od sebe bez obzira na rezultat.
A u drugom poluvremenu Flick malo, za nekih 5-10 m, spustio odbranu. Taktički je nadmudrio Bayerna.
Korektno i poštovanja vrijedno.Bundesliga je napisao/la: ↑23 okt 2024, 23:23Čestitke momci.![]()
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Ista imena ali ni slična ekipa. Kapa do poda gospodine Flick. Sad mi je još gore zbog Monaca i Osasune.
- jasonstatham
- Kontakt:
Večeras ti uđe 4 komada, balo balavi. Kakav levat.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Pa to je svega pola golova koje je Barca primila 14.08.2020. godine na neutralnom terenu
https://streamff.com/v/6cd0f2d8
Casadov pas, tj. asist za Raphinhu
momak svakom novom utakmicom sve bolji.
Casadov pas, tj. asist za Raphinhu

- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Trener je 70% ekipe. Postovanje za ovog gospodina, za malo vremena i s ovako mladom ekipom je uradio cudo. Ovo je Barca, spoj mladosti i iskustva, discpline u igri i lepravosti. Plus na sve to Flick je dodao i njemacki mentalitet i odgovornost, kao i strasno dobro fizicki spremljenu ekipu, za razliku od mnogih prethodnih sezona.
Raphinha preporođen.
Raphinha preporođen.

Svi u napad jedan je Hase!
ZZ !
ZZ !
Nikad od njega covjeka, a kamoli gospodinaInvincibles14 je napisao/la: ↑23 okt 2024, 23:13
Umjesto da budes gospodin i cestitas ispadas dijete baustelcino

Pa nisam znao da vam toliko znači moj approval 
Ako je dotle došlo pa čestitam vam od srca na poštenom tamburanju Bayerna i prekidanju niza poraza.

Meni je uvijek drago vidjeti Hansija nasmijanog.

Ako je dotle došlo pa čestitam vam od srca na poštenom tamburanju Bayerna i prekidanju niza poraza.
Meni je uvijek drago vidjeti Hansija nasmijanog.
Realno bi tako i morala biti naša odbrana. Bojim se protiv Reala, da mu ovo nece uspjeti jer imaju bas dobra ubacivanja iz dubine. Vidjet cemo kako ce biti, ali za sad je odlicno.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Igrači su sinoć pretrčali ukupno 126 kilometara.
Rafinja od "favelaša" do tog da počesto odigra skoro Mesijeve partije.
Svi su se preporodili, ali on možda najviše.
Svi su se preporodili, ali on možda najviše.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.