To jest, al je.biga sad možemo mi pričat sta hocemo, ali ako ne damo go za 15.minuta, vozdra finale.Keenan.- je napisao/la:Kolko god da smo primili,ovakav gol nismo smjeli popu*it.nick je napisao/la: haj saberi koliko smo golova primili od pocetka polu-sezone...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Meni samo nije jasno kako da im ovako naglo padne forma ?nime_tm87 je napisao/la:KOJE STE VI PI... KAD NAM LOSE IDE VI SASPETE PO IGRAČIMA, A KAD UZMEMO NEKE LEVATE ,VEC IH KUJETE U ZVIJEZDE ..
haha vide manijaka jest kuliraju boli ih k 
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ovo mora biti penal!!
EDIT : TAKO JE, HAJMOOOOOOOOOOOO !!
EDIT : TAKO JE, HAJMOOOOOOOOOOOO !!
Zadnja izmjena: OTNYS_YNWA, dana/u 06 apr 2011, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
- neutralan__
- Kontakt:
- AmanijakzO
- Kontakt:
PENAL!
ZELJO HAJDE PENAL JE SUDIO
ZELJO HAJDE PENAL JE SUDIO
Ovo je moralo sve bit fino urađeno, sad će još ispast da nam navlače a sve čisto!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
hahahahhahah sudija kod pomocnika ide, pa ovo ljudi samo kod nas ima..........
ser del barça es el millor que hi ha !
- Megamon
- Kontakt:
Sad se vidi ko cini igracki kadar tog sela Listica,koji jadovi.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- ibrakadabra
- Kontakt:
Sta ce reci Bevanda?
cist penal za zeljuu
ko gubi ima pravo da se ljutii
!!! navikli ovi iz listice da im se navlaci!!!
ko gubi ima pravo da se ljutii
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Je l' ono Ćulum vratio onu čašu/flašu/ na tribine nakon što su istu ubacili navijači Širokog?
Penal čist k'o suza, ne'a se tu šta reći. Samo, čudi me što Kaplan nije odmah pokaz'o na bijelu tačku, već se iš'o "dogovarati" sa pomoćnim sucem.
Penal čist k'o suza, ne'a se tu šta reći. Samo, čudi me što Kaplan nije odmah pokaz'o na bijelu tačku, već se iš'o "dogovarati" sa pomoćnim sucem.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
dejo je iz sarajeva...Megamon je napisao/la:Sad se vidi ko cini igracki kadar tog sela Listica,koji jadovi.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
evo poceo je cirkus u lištici, gađanje sudije i igraca
a penal cist ko suza
Cisto ko suza,Savic doso prvi do lopte, a onda ga banodovic oborio ,naravno zuti karton ,2 crveni i vodza. e sad je pitanje hocel zeba pogodit
- AmanijakzO
- Kontakt:
Hahah treba im igrac odbranit sad... Ali ne razumijem sudije, sta je problem?!?!?!?
- Megamon
- Kontakt:
Ma mislim na klub,selo kao cjelinu.Koji papcinick je napisao/la:dejo je iz sarajeva...Megamon je napisao/la:Sad se vidi ko cini igracki kadar tog sela Listica,koji jadovi.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- neutralan__
- Kontakt:
Nije Ćulum već Čolić.Monolog je napisao/la:Je l' ono Ćulum vratio onu čašu/flašu/ na tribine nakon što su istu ubacili navijači Širokog?![]()
Zadnja izmjena: neutralan__, dana/u 06 apr 2011, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa je.bo ga jel' realizovan taj penal?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Austinpowers i 47 gostiju.