FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Kakav je ovo reverse Space Jam s Raphinhom 

Pa kad smo navikli u ligi prvaka samo na negativu, bar zadnjih 7,8 godina

Bilo je ovdje i dobrih stvari ali i losih iskreno, sreca pa Bayern ima krila koja nisu iskoristila ni 2% prostora koji su imali skoro pola poluvremena.
Valja i napomenuti da ovdje fale dva glavna stopera i Olmo, znaci tri prvotimca, a mozda i Gavi kao cetvrti.
Fermin i Casado

- skullcrusher
- Kontakt:
Ova ekipa ima Samo problem s mudima. Cim smo uspjeli zadržati loptu proigrali smo. Barsa nije ekipa koja se smije oslanjati na kontre. Kunde mi je katastrofalan.
Rafinja majstore najviše sam te kritikovao. Pojeo sam govvno. I neka sam
Rafinja majstore najviše sam te kritikovao. Pojeo sam govvno. I neka sam
Vodi se, ali uz veliku dozu srece. Vecinu poluvremena su izgledali kao termin ekipa, Bayern uz dva bezvezna pasa je dolazio u opasni situaciju. Nadam se da ce Flick to malo popraviti u nastavku i nekako izvuci 3boda, jer iako imaju 2 razlike..nisam siguran u pobjedu.
⚽FK Garaže⚽
Onaj suicid i pozicioniranje nakon prvog gola nisam nikad vidio.
Tačno proigrali čim su ga primili
Tačno proigrali čim su ga primili
Slazem se, muda se skupila nakon brzog gola, kao da nisu mogli vjerovati da vode onako lako. Malo ih je osvijestio gol Kanea.
Sem tog crnog perioda, ovo ostalo je dobro. Malo nervira Inigo sa pas igrom, uzasan je. Daleko je ovo od gotovog.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Pa ovoj Barci nedostaje bar 4 startera,sama cinjenica da i takva moze da zabije 3 gola za poluvrijeme Bayernu pokazuje koliko su ozbiljni ove sezone.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Imamo koga uvest s klupe. Samo smireno i još najmanje jedan gol uvalit. Bayern se protiv nas standardno nalozi. Napravili su nas ekipom iz segunde prvih 15ak minuta i naši kao da su tek nakon primljenog pogotka izašli iz grča. Ovo ako se pobijedi skidam im kapu.
Za očekivati da će Bayern krenuti u ofanzivu s jakim presingom u drugom. Da vidimo jesu sta naučili iz prvog poluvremena. Flick je obično do sada dobro reagovao na pauzi.
Za očekivati da će Bayern krenuti u ofanzivu s jakim presingom u drugom. Da vidimo jesu sta naučili iz prvog poluvremena. Flick je obično do sada dobro reagovao na pauzi.
Poslije gola se prepali pocelo nabijati niko nije smio odigrati kratki pas sto je bayern iskoristio, poslije drugog gola sto smo dali su se skontali da se ne isplati nabijati i odmah djeluje bolje. Sve u svemu dobro prvo poluvrijeme, igrati leprsavo u drugom i ne dobiti crveni.
Ima li neko link
Šteta, ovo je bio poklon gol
Trpaj jbt

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Da ponovimo: Hansi Flick! 

Sta mu je Flick uradio 

U šoku sam kakve partije pruža lik ove sezone 

Rafinja na drogama 

- numanumaye22
- Kontakt:
Hahahhaaha Raphine bolji od Neymara nekad
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.