Za Bayern i jeste rekreacija sa Upamecanom Kimom i Milerom u prvoj postavi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Za Bayern i jeste rekreacija sa Upamecanom Kimom i Milerom u prvoj postavi
Da ti je ne znam kakav trener Milan ti nece biti relevantan bar jos 15 godina, dzaba se nadasRomagnoli13 je napisao/la: ↑23 okt 2024, 21:50Kad neko kaže da je trener nebitan samo ga poslati da gleda Flicka i njegov uticaj na igrače. Trener je skoro pa uvijek bio 50% ekipe i tako će ostati
Toliko toksičnosti i mržnje u jednom čovjeku odavno nisam vidio izvan politike.JayCatwright je napisao/la: ↑23 okt 2024, 21:51Da ti je ne znam kakav trener Milan ti nece biti relevantan bar jos 15 godina, dzaba se nadasRomagnoli13 je napisao/la: ↑23 okt 2024, 21:50Kad neko kaže da je trener nebitan samo ga poslati da gleda Flicka i njegov uticaj na igrače. Trener je skoro pa uvijek bio 50% ekipe i tako će ostati
Ogorčen si druže. Ti si jedan od onih likova koji mrzi sve oko sebe i cijeli mu je svijet kriv za sveJayCatwright je napisao/la: ↑23 okt 2024, 21:51Da ti je ne znam kakav trener Milan ti nece biti relevantan bar jos 15 godina, dzaba se nadasRomagnoli13 je napisao/la: ↑23 okt 2024, 21:50Kad neko kaže da je trener nebitan samo ga poslati da gleda Flicka i njegov uticaj na igrače. Trener je skoro pa uvijek bio 50% ekipe i tako će ostati
Romagnoli13 je napisao/la: ↑23 okt 2024, 21:54Ogorčen si druže. Ti si jedan od onih likova koji mrzi sve oko sebe i cijeli mu je svijet kriv za sveJayCatwright je napisao/la: ↑23 okt 2024, 21:51Da ti je ne znam kakav trener Milan ti nece biti relevantan bar jos 15 godina, dzaba se nadasRomagnoli13 je napisao/la: ↑23 okt 2024, 21:50Kad neko kaže da je trener nebitan samo ga poslati da gleda Flicka i njegov uticaj na igrače. Trener je skoro pa uvijek bio 50% ekipe i tako će ostati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.