Champions League 2024/25
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2024/25
Šta reći za utakmicu večeras? Barcelona bi ovo trebala dobiti, Lewa je u top formi, Lamine standard već iako je malo usporio u zadnje vrijeme, znamo da ga ne mogu uhvatiti, i što je najbitnije Flick je trener. Kompany nebi trebao da ispada smiješan kao Sahin sinoć, ali da mu fali iskustva u Ligi Prvaka, to je sigurno. hm.. najbolje je pričekati kraj, pa onda se šprdati sa poraženim.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Ne bih rekao. Vodjeni iskustvom od prije u kakvoj god da je formi barca ipak je bayern favorit i mislim da je to x2 (zadnjih 6 utakmica je sve bayern dobio). Ne vjerujem u pobjedu katalonaca ni 1%denimen99 je napisao/la: ↑23 okt 2024, 10:52Šta reći za utakmicu večeras? Barcelona bi ovo trebala dobiti, Lewa je u top formi, Lamine standard već iako je malo usporio u zadnje vrijeme, znamo da ga ne mogu uhvatiti, i što je najbitnije Flick je trener. Kompany nebi trebao da ispada smiješan kao Sahin sinoć, ali da mu fali iskustva u Ligi Prvaka, to je sigurno. hm.. najbolje je pričekati kraj, pa onda se šprdati sa poraženim.

1946-1987
- JayCatwright
- Kontakt:
Ko god izgubi večeras realno nema neke šanse za top 8, što je prednost novog sistema. 

Slazem se. Nije jos mnogo utakmica ostalo.JayCatwright je napisao/la: ↑23 okt 2024, 11:39Ko god izgubi večeras realno nema neke šanse za top 8, što je prednost novog sistema.![]()

Najbolje bi bilo da obje ekipe ispadnu iz Top 24.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Ne valja ni to, kad se samo sjetim suza i kmečanja u zadnjem duelu Reala i Bayerna, neprocjenjivo.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Najveća prednost Barcelone je Flick ali to mora dokazati na terenu.
p.s Real može proći Bayern samo uz pomoć sudija.
p.s Real može proći Bayern samo uz pomoć sudija.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Daj ne blamiraj se, ljudi vas trpaju zadnjih godina kad god stignu, kao sto Barcelona spusti gace kad dodje Bayern tako i Bayern uradi kad dodje Real.
Ne mogu vjerovati da i dalje pricate te mitove o sudijama i duelima protiv Reala.
Ne mogu vjerovati da i dalje pricate te mitove o sudijama i duelima protiv Reala.
Kakve mitove gdje si ti bio zadnjih 10 godina na Marsu ?
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Cudo kako Atalanta ne vodi
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Prenese enu, ništa strašno. Trudi se da odbrusi, ali mu to ne ide.

Bayern ako izgubi dvije utakmice zaredom ja se odjavljujem za sva vremena.
Meni je i remi kao poraz, osim sko nas sudija ne pokrade

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Nista mene ne prenosi nit sam bio na Marsu, samo sam realan a vi se i dalje tjesite da su sudije krive sto je Bayern Realova musterija vec nekoliko godina.
Ocajan sudija na utakmici Brest:Leverkusen
Wirtz je prerastao Leverkuzena. Mora ići u bolju ekipu.
Morebit. Isto tako više nego očigledno da farmaceuti nisu više ona ekipa od lani.
Bili u transu. Jednom u sto godina. Istrpjeli sve upade sa strane i oduprli se i u vezi trenera i najveće zvijezde.
Ne ide to 2x sa provincijskom ekipom.
Molim da raspad bude na nivou.

Ne zaboraviti sudjenje koje je cak bilo i bezobrazno da ostanu neporazeni.
15.10.2013.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Nisam ni sjeo kako treba
RAPHHHHH
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.