Spahić u gostima nebi mogo meda, odgovorno tvrdim. Stanceski nema pravo nastupa jer je igro za Boracu u kupu.izzo je napisao/la:Šta to fali Spahiću koji je na klupi?? dobar igrac, a mislim da je brži od Popovića i da može nešto napraviti u napadu.Bianconeri1988 je napisao/la:Koga ćeš ubaciti umjesto Lazara? Niko nema da se zagradi...izzo je napisao/la:Teška tekma bez puno šansi, igra se između dva 16-erca...jedan gol ce ovo odluciti na kraju, ko ga postigne taj je prošao dalje.
Lazara treba mjenjati, ne može ono onako, ko polumrtva raga se samo vuce po terenu
Ocekujem u drugom Višću, da malo igra živne po lijevom krilu.
Momci na terenu odlično stoje, taktički ih je Amar nadmudrio, ovako se igraju gostujuće utakmice, Široki će se otvoriti, a aBd doći će i taj gol...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ako budu penali, da popijem apaurin da se smirim malo.
No necemo se predati... 
Hajde ti iz Kanade blago meni reci gdje to ti gledas da bi i mi iz USA vidili.
ode dupla titula hahahaa
mislim necete osvojiti ni jednu sada
- pintol_TM87
- Kontakt:
Haha pa kakva je ovo odbrana, haj sto ona dvojica dzabe na jednog pa sta radi Mesic :O
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
[quote="luckyh"]ode dupla titula hahahaa
mislim necete osvojiti ni jednu sada[/quote]
Boli te umal ti ne rekoh!
AMARE VISCU UBACUJ!
AMARE VISCU UBACUJ!
joj ne seri zivota tiKeenan.- je napisao/la:Jacu odbranu ima Vratnik od nas
Zadnja izmjena: nick, dana/u 06 apr 2011, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- katzenbrummen
- Kontakt:
http://www.balkansport.info/channel-5/9 ... t-5-a.htmloldman je napisao/la:Hajde ti iz Kanade blago meni reci gdje to ti gledas da bi i mi iz USA vidili.
Samo se registruj (:
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
Sta je sa ovim nasim igracima? Jesul oni normalni ?
hah svak cast ultrasu iz sirokog je li imas wireless tamo ? 20 instant ultrasa iz vrecicenime_tm87 je napisao/la:luckyh je napisao/la:ode dupla titula hahahaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
mislim necete osvojiti ni jednu sada[/quote]
AMARE VISCU UBACUJ!
Cuj ne seri.nick je napisao/la:joj ne seri zivota tiKeenan.- je napisao/la:Jacu odbranu ima Vratnik od nas
Prvo ona stativa,pa onda ovaj gol...Ocigledno je da uopste nisu skoncentrisani,ili im jednostavno sunce ide u oci
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Aha, dobro stojimo pravo...onakav gol ni amateri iz Stupcanice Olovo ne primaju...bježi ba.katzenbrummen je napisao/la:Pozdrav ljudi.. Evo, gledam tekmu.. Dobro stojimo.. Ono, borba na sredini terena.. Nisam odavno pratio 4um pa se pitam, shta je sa Stancheskim?!
Zhivjeli!
haj saberi koliko smo golova primili od pocetka polu-sezone...Keenan.- je napisao/la:Cuj ne seri.nick je napisao/la:joj ne seri zivota tiKeenan.- je napisao/la:Jacu odbranu ima Vratnik od nas
Prvo ona stativa,pa onda ovaj gol...Ocigledno je da uopste nisu skoncentrisani,ili im jednostavno sunce ide u oci
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ma mi smo trebali pobjedit kod kuce, ako se izgubi ovo polufinale to je razlog ****...nismo tu smjeli igrat 0-0, a jos smo bili blizu itu da izgubimo tako da .... 
Gledaj sta oni rade
KOJE STE VI PI... KAD NAM LOSE IDE VI SASPETE PO IGRAČIMA, A KAD UZMEMO NEKE LEVATE ,VEC IH KUJETE U ZVIJEZDE ..
E moj Visca, igramo evropski a ne americki fudbal 
Kolko god da smo primili,ovakav gol nismo smjeli popu*it.nick je napisao/la: haj saberi koliko smo golova primili od pocetka polu-sezone...
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Trenutno korisnika/ca: Balorda, tiagofaria25 i 43 gosta.