Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Jbt bod ce slaviti ko pobjedu ...jel ih sramota koliko se loze ...pa mami vam jbm de malo trzni te se
Ogadise mi fudbal ...uhljupi glupi ...mrs mamu vam jbm
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Zasluzeno.Dobra lekcija da vidimo gdje smo na ovom nivou!?Nije ovo nikakva tragedija.
-
- Kontakt:
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ma ovo je Motin poraz, ne možeš svaku **** tekmu izvoditi različit sastav.
**** ti Danilo mater, svaki put drugi sastav na terenu
**** ti Danilo mater, svaki put drugi sastav na terenu
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Nije da je tragedija nego epska sramota ...da ti protivnik 24 puta osuta na gol u po Torina ...pa svima bi im uzeo plate mjesecne na celu s uhljupom na klupi ...NEZALAGANJE je napisao/la: ↑22 okt 2024, 22:52Zasluzeno.Dobra lekcija da vidimo gdje smo na ovom nivou!?Nije ovo nikakva tragedija.
Zasluženo. Radije bi da su tricu primili nego ovako nakon jos odbranjenog penala. Ništa tragično, dobra skola nakon Leipziga.
Znalo se da ce Bremer faliti, ali trenutno je veci problem sto nemamo Koopa, Luiza u očekivanom izdanju, Gonzalesa.
Znalo se da ce Bremer faliti, ali trenutno je veci problem sto nemamo Koopa, Luiza u očekivanom izdanju, Gonzalesa.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Lekcije su bile kaljari i lazio, sutnuli na gol nismo...ovo je sad vec krizaNEZALAGANJE je napisao/la: ↑22 okt 2024, 22:52Zasluzeno.Dobra lekcija da vidimo gdje smo na ovom nivou!?Nije ovo nikakva tragedija.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Evo recimo vecerasnja utakmica je primjer zasto se moramo rijesiti Locatellija. Nece on biti nikad ono sto se mi nadamo.
Ne nadamo se. Davno je trebao biti protjeran s Allegriem.tuzlak1987 je napisao/la: ↑22 okt 2024, 22:55Evo recimo vecerasnja utakmica je primjer zasto se moramo rijesiti Locatellija. Nece on biti nikad ono sto se mi nadamo.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
De ba ne drami.Pa ne dolazi od toga da ti Sasuolo sakrije loptu pa da odmah dominiras u LP u pola godine. Kurko prijatelju, lekcije se moraju nauciti.Ekipa izgraditi.jelle je napisao/la: ↑22 okt 2024, 22:54Nije da je tragedija nego epska sramota ...da ti protivnik 24 puta osuta na gol u po Torina ...pa svima bi im uzeo plate mjesecne na celu s uhljupom na klupi ...NEZALAGANJE je napisao/la: ↑22 okt 2024, 22:52Zasluzeno.Dobra lekcija da vidimo gdje smo na ovom nivou!?Nije ovo nikakva tragedija.
Samo pratite danila kretanje i dodavanja. Više žara na terninu... Šeta lik... Fuj
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pa nisi igro protiv reala jbt da duela ne mozes dobiti , da ti 24 puta osutaju na gol ...ovo je cak losije nego bilo koja tekma pod pacovom ...i nebitno je ko fali , fali i njima ...
Zasluzeno i to je to
Mi ako ne povezemo 5 utakmica sa kompletnim sastavom tesko ce nam biti
Jednostavno uvezemo nesto dobro i opet krpi
Mi ako ne povezemo 5 utakmica sa kompletnim sastavom tesko ce nam biti
Jednostavno uvezemo nesto dobro i opet krpi
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Pa mi nemamo igraca, sta je vama . Pa vidi samo da nemamo zamjenu za Vlahovica.
Nema Bremmera
Nema koop
Tanko s igracima , nema sanse da ce ovo izdrzati s ovoliko utakmica.. nema veze radije veceras poraz nego u subotu
Nema Bremmera
Nema koop
Tanko s igracima , nema sanse da ce ovo izdrzati s ovoliko utakmica.. nema veze radije veceras poraz nego u subotu
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Mi bez Kopa nemamo vezni red.
Nadam se da je ovo kraj za Danila, koristiti ga na desnom beku samo ponekad, ne može on više štopera igrati.
Nadam se da je ovo kraj za Danila, koristiti ga na desnom beku samo ponekad, ne može on više štopera igrati.
MANIJACI JUG 1987
Sad ide standardna priča kako nam treba vremena da igrači skontaju da tu nema Alegrija i njegove taktike...
Patnja iz utakmice u utakmicu (ne računam sretnu pobjedu u Leipzigu), nikakav napredak se ne vidi ovdje...
Jedini izgovor koji mogu jos tolerisati je povrede bitnih igrača.
Patnja iz utakmice u utakmicu (ne računam sretnu pobjedu u Leipzigu), nikakav napredak se ne vidi ovdje...
Jedini izgovor koji mogu jos tolerisati je povrede bitnih igrača.
Dobra samarcina, cas fudbala su ljudi veceras odrzali Motti i ekipi. Kada ekipa zeli pobjedu pored svih pehova veceras na kraju i dodje do iste, zahvaliti se Perinu ato nas ljudi nisu natrpali do vrha.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ko spominje dominaciju ...igro si protiv jbnog sturgarta koji je od bajerna upravo 4 primio ...nije problem izgubiti ...problem je kad te neko rastavi u po Torina ...jedan sut imas za 90 min ...kakve lekcije ..NEZALAGANJE je napisao/la: ↑22 okt 2024, 22:56De ba ne drami.Pa ne dolazi od toga da ti Sasuolo sakrije loptu pa da odmah dominiras u LP u pola godine. Kurko prijatelju, lekcije se moraju nauciti.Ekipa izgraditi.jelle je napisao/la: ↑22 okt 2024, 22:54Nije da je tragedija nego epska sramota ...da ti protivnik 24 puta osuta na gol u po Torina ...pa svima bi im uzeo plate mjesecne na celu s uhljupom na klupi ...NEZALAGANJE je napisao/la: ↑22 okt 2024, 22:52Zasluzeno.Dobra lekcija da vidimo gdje smo na ovom nivou!?Nije ovo nikakva tragedija.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.