Pa da, a kako su dosli do toga? Jer su najbolji u ligi i tako izbore tu Evropu. Isto tako bi npr i Mostar da su redovni zadnjih par godina u Evropi. Redovno su prolazili grupe sa 3 od 3 pobjede, dolazili i do elitne runde.mercurial je napisao/la: ↑05 okt 2024, 21:54Ovo su klubovi koji su nesto pokazali u Evropi zadnjih godina i skupljali koeficijent. Evropski koeficijent donose uspjesi u Evropi, a ne u domacim ligama. Isto kao u velikom fudbalu.
Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
Re: Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ASD
- Kontakt:
Šta je to prvak san marina pokazao u evropi?
Ili eto recimo Titograd?
Ili eto recimo Titograd?
Nista, sigurno su kupili mjesto na listi od uefe. Titograd je prosle godine pobijedio u kvalifikacijama Tbilisi od kojeg je nas prvak nastradao ove godine.
Ne brani niko nijednom nasem klubu da dominira u domacoj ligi pa bude redovan u Evropi. Ne mogu ni dominirati kad ne mogu opstati da bar postoje par godina zaredom (osim Mostar SG). Ne moze mi niko od vas reci da je pojedini hrvatski ili austrijski klub, jer te dvije lige pratim, godinama dominantan u domacoj ligi da bi se zbog toga nasao na ovoj listi. Primjer Dinamo i Diamant koji ne dominiraju svojim ligama svake godine i nisu najtrofejniji klubovi u drzavama. Ovo je rezultat evropskih uspjeha zadnje 3-4 evropske sezone, odnosno neuspjeha u slucaju bh klubova.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Tanko, nema Goste i Postruzina ili kako se vec zove. Luka dominira ali treba vremena.
Jel bio penal? Uzivo djeluje da jes..
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Gledam utakmicu preko yt i ucinilo mi se da nije bio penalmuhamedhulk je napisao/la: ↑12 okt 2024, 19:43Tanko, nema Goste i Postruzina ili kako se vec zove. Luka dominira ali treba vremena.
- muhamedhulk
- Kontakt:
sad sam kuci na yt nasao detalj i def je noga igraca radnika bila u sestercu prilikom kontakta, bice da je sve cisto.
na kraju 3:0, igru brisi, bodove pisi.
idemo dalje.
na kraju 3:0, igru brisi, bodove pisi.

idemo dalje.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Cist penal, udarac po nozi, Peric se vec namjestao na udarac. Radnik se dobro predstavio u Cazinu, nego sto se ocekivalo.
Bubamara je odigrala bolju utakmicu prosle godine protiv jaceg Radnika, ali su se tada ispromasivali kao nikad , a Radnik sve zabio. Veceras je Radnik mogao utakmicu uvesti u neizvjesnu zavrsnicu, ali Deko dominirao na golu.
Bubamara je odigrala bolju utakmicu prosle godine protiv jaceg Radnika, ali su se tada ispromasivali kao nikad , a Radnik sve zabio. Veceras je Radnik mogao utakmicu uvesti u neizvjesnu zavrsnicu, ali Deko dominirao na golu.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Deko zaradio platu.
Trebat ce meceva da se saigraci prilagode na Perica, bas je klasa.
Trebat ce meceva da se saigraci prilagode na Perica, bas je klasa.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
nagrdi mostar neimare. 10 komada. izuzetno dominantni mostarci za sada. igrali sa 3 postave, sve dosta kvalitetne.
kod nas i dobar/los trener trenutno moze napraviti veliku razliku, kod nekih ekipa su treneri samo nekadasnji turnirski igraci.
kod nas i dobar/los trener trenutno moze napraviti veliku razliku, kod nekih ekipa su treneri samo nekadasnji turnirski igraci.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Uz dužno poštovanje Bubamari, Mostar je prvi favorit. Pokupili su skoro sve najbolje iz naše lige. Imati Davora i Anela, dva kompjutera za futsal, nije mala stvar.
Ne mislim da im Bubamara ne može parirati. Oni još nisu uigrani. Mislim da su za trenera trebali uzeti Cunog koji u dušu zna sve ekipe u ligi.
Ostatak lige odavno nije toliko zaostajao za najjacom ekipom, kao što je to slučaj ove sezone. Očekujem da Bubamara ponovi rezultat SGa protiv Hercegovine, koja je prvi kandidat za ispadanje. Borac također nije ostavio dobar utisak. Željeznica također.
GFC bi mogao upasti u polufinale playoffa ponajviše zbog trenera i fizičke spreme igrača. Bijeljina je enigma i mislim da imaju zanimljivu ekipu. Ne treba zaboraviti ni Slogu koja se pojačala. Boljka ove ekipe je izostanak kvalitetnog trenera koji bi znao iskoristiti trenutni roster. Njihova horuk i turnirska igra ne može dugoročno parirati Mostaru i Cazinu.
Ne mislim da im Bubamara ne može parirati. Oni još nisu uigrani. Mislim da su za trenera trebali uzeti Cunog koji u dušu zna sve ekipe u ligi.
Ostatak lige odavno nije toliko zaostajao za najjacom ekipom, kao što je to slučaj ove sezone. Očekujem da Bubamara ponovi rezultat SGa protiv Hercegovine, koja je prvi kandidat za ispadanje. Borac također nije ostavio dobar utisak. Željeznica također.
GFC bi mogao upasti u polufinale playoffa ponajviše zbog trenera i fizičke spreme igrača. Bijeljina je enigma i mislim da imaju zanimljivu ekipu. Ne treba zaboraviti ni Slogu koja se pojačala. Boljka ove ekipe je izostanak kvalitetnog trenera koji bi znao iskoristiti trenutni roster. Njihova horuk i turnirska igra ne može dugoročno parirati Mostaru i Cazinu.
Davor Arnautovic je najbolji igrac lige, a Borko je najbolji trener lige.
Hercegovina nije dopustila Bubamari da vrsi prenos utakmice, koji seljaci jos tamo napadalu Djecu sto je isla bodrit Bubu.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Zar domacin nije duzan obezbijediti prijenos (Hercegovina)?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
S obzirom da Borac nije prenosio utakmice cijelu prošlu i ovu sezonu i Željeznica ne prenosi utakmice mislim da nije dužan niko obezbjediti prijenos.
Klub je u rasulu nezna se tko pije a tko plaća. Kakav prijenos
audere est facere!
-
- Kontakt:
Ja Hercegovini dajem jos max mjesec dana
Uopce ne znam ni zasto su zapoceli ligu sa ovakvim sastavom, samo se sramote. Ako su vec odlucili igrati sa mladim snagama, onda igraj drugu ligu
Uopce ne znam ni zasto su zapoceli ligu sa ovakvim sastavom, samo se sramote. Ako su vec odlucili igrati sa mladim snagama, onda igraj drugu ligu
Apsolutno. Ovako samo muce sebe, a ne bi bili nista losiji da su presli u drugu ligu.MikeEhrmantraut je napisao/la: ↑23 okt 2024, 11:16Ja Hercegovini dajem jos max mjesec dana
Ko im uopste igra? Jesu li sve djeca?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Duzni su samo snimak proslijediti Savezu Ali ne i uzivo. I buba zeljela za svoje navijace prenositi utakmice i sve trokove bi oni snosili i ovi nisu dopustili.
-
- Kontakt:
Od prosle sezone ostali golmani Rasic i Marusic, te Zovko, ostalo koliko sam uspio upratiti su mladjiDamirT je napisao/la: ↑23 okt 2024, 12:07Apsolutno. Ovako samo muce sebe, a ne bi bili nista losiji da su presli u drugu ligu.MikeEhrmantraut je napisao/la: ↑23 okt 2024, 11:16Ja Hercegovini dajem jos max mjesec dana
Ko im uopste igra? Jesu li sve djeca?
Navodno nece biti prenosa utakmice Mostar - Buba
A navijacima Bube nece biti dozvoljen ulazak na utakmicu.
Eh tako se radi na unistenju Sporta u BiH
A navijacima Bube nece biti dozvoljen ulazak na utakmicu.
Eh tako se radi na unistenju Sporta u BiH
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.